Araba modifiye etmek ile alakalı yardım

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Jantları başka sanal modifiyeli bir araçtan almadın dimi :) Çalışmaya gelince gayet güzel olmuş ön ızgaranın opacity kısmını 50 yap. Karbon fiber dokusuda çok büyük kalmış çok ince olmalı o çizgiler bu araç için :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Jantları başka sanal modifiyeli bir araçtan almadın dimi :) Çalışmaya gelince gayet güzel olmuş ön ızgaranın opacity kısmını 50 yap. Karbon fiber dokusuda çok büyük kalmış çok ince olmalı o çizgiler bu araç için :)
Jantları gerçek modifiyeli araçtan aldım :D Bir türlü ızgara bulamadım yaf. Hele Fiber işkenceydi ara ara ara zor buldum buda biraz kalitesiz çıktı :D Daha öğrenmem gereken çok şey var. Tavsiyelerin için Teşekkürler. @samilcan.
Jantlar iyi mi kötü mü durmuş ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Pattern'le yaptım bu hale geldi
7MBF.jpg

Seninkilerle böyle.
P19Q.jpg

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yukarıda verdiğim görsel ile yap :) ön ızgara eskiye nazaran daha iyi

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
:) Boyut olarak olmuş ama renk olarak olmamış. Normal-Multiply-Overlay filan kısmı ile oynayıp gerçekci görünüm elde etmen lazım ama daha yeni başladığın için zamanla oturacak onlar :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
:) Boyut olarak olmuş ama renk olarak olmamış. Normal-Multiply-Overlay filan kısmı ile oynayıp gerçekci görünüm elde etmen lazım ama daha yeni başladığın için zamanla oturacak onlar :)
Normal-Multiply-Overlay yemek mi bunlar :D hiç birşey bilmiyorum :crying:

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=83278]samilcan[/MENTION] müdür ben ne kadar uğraşırsam şöyle yapabilirim:
2m44x.jpg

xt8q.jpg

xtb0.jpg

15026.jpg

15035.jpg

bentley_continental_gtc_by_wegabond-d4yj9ka.jpg

veya sen yapabilir misin [MENTION=83278]samilcan[/MENTION] ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ehehe :D Bunlar Gökhan abinin çalışmalar. Yıllarını veren insanlar. Bende 3-4 yıl olmuştur bu işle uğraşıyorum ama sürekli ara veriyorum okul nedeni ile. Yukarıdaki seviyeye bir iki ayda gelmeyi bekleme çok çok uğraşman lazım :) Benimkiler bunun kadar güzel olmasada idare eder :)

96262879.jpg

evomckkboy.jpg

golfbaz.jpg

mscvwgolfkucuk.jpg

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@samilcan Seninkilerde çok güzelmiş kaç Layer bunlar ortalama ? Gökhan Abi Bentley'i 1145 Layer'de yapmış. :D Benimki 11 Layer oldu :D
Birde seninki gibi yapmak ne kadar süreni alıyor 1-2 saat mi 1-2 gün mü 1-2 hafta mı ? Gökhan abinin yaptıkları 1-2 ayını mı alıyor Gökhan abinin ?
Çok soru soruyorumda :D Birde senin elinde şuan bunların ".psd" leri var mı ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
@samilcan Seninkilerde çok güzelmiş kaç Layer bunlar ortalama ? Gökhan Abi Bentley'i 1145 Layer'de yapmış. :D Benimki 11 Layer oldu :D
Birde seninki gibi yapmak ne kadar süreni alıyor 1-2 saat mi 1-2 gün mü 1-2 hafta mı ? Gökhan abinin yaptıkları 1-2 ayını mı alıyor Gökhan abinin ?

Değişiyor ortalama 1-1.5 hafta alıyor :) Ayrıca bende 500+ layer gördüm. Özellikle full fırça çalışmalarda daha sıkça rastlanan bir durum :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=83278]samilcan[/MENTION] sende şu an bunların ".psd" leri duruyor mu? Yani Layerler filan.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bedavaya verme [MENTION=83278]samilcan[/MENTION] :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
@samilcan Kardeşim bana biryere upload edip Linkini PM atabilir misin? bakim mantığını anliyim 1-2 tane çok büyük olmayacaksa boyutu 3-4 tanede olabilir. Golf'le Evo güzelmiş onları birde 1-2 tane Upload edebilirsen sevinirim. :crying:

Araya girme :D

1. olarak onlar diğer pcde şuan odaya gidip onu açmak ölüm inanki :D
2. olarak prensip olarak yaptığım çalışmaların dosyalarını paylaşmıyorum ki paylaşsam bile bakarak öğrenilecek iş değil. Senin için full fırça çalışma seviyesine daha çok var önce sen kesme biçme giydirme renk değiştirme arkaplan değiştirme donor aktarımı vb şeyleri öğreneceksin :)
3. 10 Liraya bırakırım :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
1. olarak onlar diğer pcde şuan odaya gidip onu açmak ölüm inanki :D
2. olarak prensip olarak yaptığım çalışmaların dosyalarını paylaşmıyorum ki paylaşsam bile bakarak öğrenilecek iş değil. Senin için full fırça çalışma seviyesine daha çok var önce sen kesme biçme giydirme renk değiştirme arkaplan değiştirme donor aktarımı vb şeyleri öğreneceksin :)
3. 10 Liraya bırakırım :D
[MENTION=83278]samilcan[/MENTION] kanki yapma yaf bari 1 tane gönder ya :crying:

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bir insan neden bildiklerini paylaşmazki:huh:

Bildiklerimi paylaşıyorum zaten yukarıdaki mesajlara bakarsan anlarsın. Psd olayı ise farklı birşey. Psd'den bakarak birşey öğrenemez. Herkesin kendi çalışma stili vardır. Herşeyi geçtim yukarıdaki çalışmalar full fırça çalışmalar ve arkadaş için daha çok çok erken böyle çalışmalar..

Reaksiyon puanı
31
Bildiklerimi paylaşıyorum zaten yukarıdaki mesajlara bakarsan anlarsın. Psd olayı ise farklı birşey. Psd'den bakarak birşey öğrenemez. Herkesin kendi çalışma stili vardır. Herşeyi geçtim yukarıdaki çalışmalar full fırça çalışmalar ve arkadaş için daha çok çok erken böyle çalışmalar..
Bu işler yetenekle alakalı belki bakarak kavrayacaktır öğrenemez deyip kestirip atmak mantıksız ki kendisi heves ederek erken olduğunu düşünmüyor gördüğüm kadarıyla neyse sonuçta çalışmalar senin bilen yardımcı olacakta sensin.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bu işler yetenekle alakalı belki bakarak kavrayacaktır öğrenemez deyip kestirip atmak mantıksız ki kendisi heves ederek erken olduğunu düşünmüyor gördüğüm kadarıyla neyse sonuçta çalışmalar senin bilen yardımcı olacakta sensin.

Dostum sana şöyle söyleyeyim ben yıllardır sanalmodifiye ile uğraşıyorum bu işin en profesyonelide bu işe jant takmakla başladı. Full fırça dediğimiz olay çok kapsamlı bir olay. Örnek vermek gerekirse arkadaş daha yuvarlak çizemeden karakalem portre çizmek istiyor. Yanlış anlamasın asla hor görmüyorum sadece bu işler hemen izleyip yapayım tarzında gelişmiyor.