M
Murat Burç
SDN Okuru
Masya ters koymazsanız 7 plus ile 6 plusu karıştırmayacak birisi var mı ?
Önden 6 ile 6Si hatta 7yi bu 7dir bu 6sdir diyebilecek var mı ?
Hocam herkesin aklında olan bir soruydu cevaplanması gerekiyordu. Bugün İphone 6 7 Samsung S7 Edge, S8 ve 2017 A7 inceledim saatlerce kullanma fırsatım oldu her özelliğini inceledim telefonun. S8 İphone'a göre gerek ekran gerek tasarım gerek kamera ve pil neticesinde daha önde bir telefon. S8 almaya karar kıldım ama bir sorun çıkar [kendi açımdan] ise S7 Edge almayı planlıyorum İphone benim için maalesef denize döküldü. Yazılımıyla destekleyen Apple yerine gerçekten kullanıcıya donanım açısından daha iyi imkanlar sunan kamera olsun tasarım, ekran olsun donanımsal güç ve gösteriş olsun Samsung'u tercih edeceğim.
Apple'ın telefonun arkasında durduğu garati'sinin çok iyi olduğu bariz ortada ama ya telefona birşey olur neticesinde korkara yaşamaktansa En iyi telefonu alır keyfime bakarım.
KARARIM S8
--- Gönderi Güncellendi ---
İOS 11 halen beta hocam. Ful sürümüne göre konuşmak lazım sonuçta indirmeye sunmadı optimize edilecektir telefonlar.
Apple bu kadar iyi tanıdığına ve çözümlediğine göre sende bir apple cihaz kullanmışsın belli...
İphone 7 yi masaya koyduğumuzda tabiki daha iyi gözükür
En iyisi apple benden söylemesi
Aynen ben s7 edgeden iPhone 7 plusa geçtimMerhaba ben iki sene once iphone 6 plus icin deliriyordum sonra samsung s6 ile iphone 6 plus bir arada denk geldi iyi bir karsilastirmadan sonra samsung u sectim ve iki senedir cok mutlu yasadim sonra arkadasima hediye edip s7 edge aldim tabi o sirada iphone 7 ve samsung s8 cikmamisti iki hafta sonra ciktilar ve iphone 7 plus kullananlarda gordum s7 edge ekran koruyucu bulamiyorum sadece o sikintisi var guzel ama iphone 7 plus nasil almadim diye deliriyorum samsung iyi ama bu sefer iphone 7 plus cok daha iyi
Apple'ın yazılımı tabiki daha iyi , daha kapalı ve belirli bir kısımda cihazlara göre üretiliyor, Androidden 1 GB RAM daha az sahip olsa sıkıntı çıkarmaz , işlemci olarak ta en iyi Apple ben ona bişe demiyorum , Android yavaşlıyor diyenler, Ya da hız için iPhone al diyenler .Gökey Usta S7 Edge takılıyor demişti ? Kendimce S7 Edge S8 kasmaz diyorum donanımları ile çok geliştiler ayrıca arayüzleri ilede. Android'te çok gelişti eski Android değil.
Ama hocam şöylede bir durum Apple'da donanım olarak oakdar geri değil. İphone 7 Plus S7 Edge Karşılaştırmasına baktığımızda İşlemcide Apple önde Ram konusunda 1 GB az ram'e sahip Apple ama İOS kullandığından mütevellit gerek duymuyor 4'e.
Kısacası Apple'da Samsung'da Sony'de LG'de Huawei'de üst segmentlerini 2000+ aldığınız taktirde kasma yapmayacaktır.
Telefon alıcak olanın göz önünde bulundarması gereken etkenler kanaatimce;
Ekran,Tasarım,Pil,İşletim Sistemi,Kamera
Depolama ve Donanımsal özellikleri söylemedim çünkü üst segment'de bunlar ne olursa olsun GTA V açmadığınız sürece sizin önünüzü kesmeyecektir.
Temiz arayüzden kastı akıcılık sadelik düzenlilik ve bunlara stabilite dahilArayüz bakımından android önde ama iki sene sonra çalışmayacak olan arayüzü ne yapayım.Stabilirlikte İOS dahası yok
Ben 3000 para vermedim 2550 TL verdim. @KeremEnginar ve @KaanArli da telefona para vermiyorlar adamlara inceleme ürünü geliyor onu kullanıyorlar bilmem belki para verip kendilerine almış olabilirler ama S8+ incelem ürünü.Bende 3000+ para versem cihaza kasıyor diyemem tabi pişman olmamak icin [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ben 3000 para vermedim 2550 TL verdim. @KeremEnginar ve @KaanArli da telefona para vermiyorlar adamlara inceleme ürünü geliyor onu kullanıyorlar bilmem belki para verip kendilerine almış olabilirler ama S8+ incelem ürünü.
Sen sanırım bilmiyorsun onların ikisi SDN çalışanı
yakında ıphone 8 çıkacak ama ıphone 6 plus 3400 tl.bu ıphone nun ölüsü bile çok pahalı
Samsung olarak gördüğünüz telefonlar 2010-2009 yılında çıkan modeller mi? Bu sorunlar o yıllarda kaldı da?Ben forumda yazılana degil gördüğüme inanırım su kalitesiz garantisi cop olan Samsungu ovup ovup duramam zaten playstore başlı basına copluk adeta internette dileyen araştırır gözünün önünde neden iOS diye araştır bi anla nedenlerini çevremde iPhoneye müzik atamayan cahil kitlelere herzaman Samsung öneriyorum bi kere apple storeye git bi hizmeti gör sonra gel yorum yap bide Samsungu gönder garantiye kaç para isteyecekler bekle bakalım kullanıcı hatası diyip saçma sapan arayüzüne mi ağlayayım playstore çöplüğüne mi yoksa çektiğin fotoğrafları amoledde abartılı renklerle canlılıkla görüp pcye attığında hüsranla karşılaşmana mi ? [emoji28][emoji28]
benim iphone 7 ve ipad kullandığımı kullandığımı bilmeyip fanboy diye atıp tutma kardeşim. Ben tarafsızım. Her markanın eksik yönünü söylerim. Samsung'ta söylediğiniz hatalar yok. iPhone sadece basit ve pratik bir telefon. Bundan başka bir artısını göremiyorum samsung karşısındaİs there have samsungfanboy kötüye kötü diyemeyenlerden bi eleman daha [emoji28] sizi playstore çöplüğünüzle başbaşa bırakıyorum bu arada Samsungun kulaklıkları nasıl hoşunuza gittimi ? EarPods'ları bildiginiz kopyalamışlar [emoji23][emoji23]
Stock android hızlı diyip artık android gelişti donmuyor diyenlere sesim donuyor kardesim s7 edge kullandım arka planda birşey çalışırken yine kasıyor cihaz stock nexus kullandım oda kasıyor sadece 2 hafta seri şekilde çalışıyor sonra cihaz çöpe ayrılıyor g2yi öven arkadasa iltifaten g2 1.5 sene kullandım cihaz seri fakat oyun performansı vs kalitesi olsun geride zaten fp ürünü ben burda yazıyorum 3000 liraya çıkıp 4 - 5 ay sonra 2000e elden çıkartamamak istiyorsan tabiki tercihin Samsung olsun piyasasi tamamen olu yedek parçası kendisinden pahalı bu satmak icin almıyorum diyen elemanlar olucak s8 çıktı s9u çıkınca illaki Satacaksin elden çıkaracaksın sonuçta olene kadar kullanicam bu cihazi diyen adamlara eyvallah.
İs there have samsungfanboy kötüye kötü diyemeyenlerden bi eleman daha [emoji28] sizi playstore çöplüğünüzle başbaşa bırakıyorum bu arada Samsungun kulaklıkları nasıl hoşunuza gittimi ? EarPods'ları bildiginiz kopyalamışlar [emoji23][emoji23]
Apple bu kadar iyi tanıdığına ve çözümlediğine göre sende bir apple cihaz kullanmışsın belli...
İphone 7 yi masaya koyduğumuzda tabiki daha iyi gözükür
En iyisi apple benden söylemesi
Bak ne güzel kendi ağzınla söylüyon 3000+ para verdin demekki iphone'a o yüzden samsunga saydırıyon objektif olun biraz yanlış yönlerdirmeyin insanları hani bilmesek samsungu kasıyor dicezde neyse...Bende 3000+ para versem cihaza kasıyor diyemem tabi pişman olmamak icin [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
İs there have samsungfanboy kötüye kötü diyemeyenlerden bi eleman dahasizi playstore çöplüğünüzle başbaşa bırakıyorum bu arada Samsungun kulaklıkları nasıl hoşunuza gittimi ? EarPods'ları bildiginiz kopyalamışlar
Arkadaşlardan gördüğümüz kadarıyla.
Şu bir gerçek arayüz ve stabilite bakımından İOS her zaman 1 numara. Android Samsung hariç arayüz güzel değil. A7 '017, S7 Edge inceleme fırsatım oldu çok akıcı çok güzel arayüzlere sahip hele S8'deki arayüzü söylemiyorum bile. S8 ile İphone 6 yan yana koyduk tasarımı bile beni S8 almaya ikna etti. İphone 7 Plus alamayız zaten çok pahalı İphone 7 3300 TL S8 3450 TL. Ki S8 İphone 7 Plus'tan daha iyi bir telefon.
Alına bilecek en iyi telefon S8
Kasıyor S7 edge kullandım kasıyordu hatta bir defa telefonu açıp kapattım düzelsin diyeBak ne güzel kendi ağzınla söylüyon 3000+ para verdin demekki iphone'a o yüzden samsunga saydırıyon objektif olun biraz yanlış yönlerdirmeyin insanları hani bilmesek samsungu kasıyor dicezde neyse...
Arkadaşlardan gördüğümüz kadarıyla.
Şu bir gerçek arayüz ve stabilite bakımından İOS her zaman 1 numara. Android Samsung hariç arayüz güzel değil. A7 '017, S7 Edge inceleme fırsatım oldu çok akıcı çok güzel arayüzlere sahip hele S8'deki arayüzü söylemiyorum bile. S8 ile İphone 6 yan yana koyduk tasarımı bile beni S8 almaya ikna etti. İphone 7 Plus alamayız zaten çok pahalı İphone 7 3300 TL S8 3450 TL. Ki S8 İphone 7 Plus'tan daha iyi bir telefon.
Alına bilecek en iyi telefon S8
iPhone 5s imi daha yeğenim kullanıyor Ve telefon güncelleme alıyor nasıl bir kısa ömür bu ?Ios cok kisa omurlu ya
Öldürürler kardeş napıyon senIos cok kisa omurlu ya
İOS mu kısa ömürlü [emoji33]Ios cok kisa omurlu ya
ben ıphone 6s plus-16 gb ile ıphone 7 - 32 gb arasında tercih yapacak olsaydım kesinlikle ıphone 6s plus alırdım.sayısal değerlere bakıldığında hem geniş ekran, pil gücü ve çözünürlük olarak daha iyi.ıphone 7 nin ise kamerası ve kapasitesi biraz daha iyi gibi gözüküyoriPhone 7nin 3250-3500 arasında dolaştığı bir ortamda o telefona 3400 gibi bir fiyat biçilebilecegine inanıyor musun ?
Onun gerçekçi bir fiyat olduğuna inanıyor musun ?
6S Plus 16GB al ben de sana 16 GB ile mutlu krizler dileyeyimben ıphone 6s plus-16 gb ile ıphone 7 - 32 gb arasında tercih yapacak olsaydım kesinlikle ıphone 6s plus alırdım.sayısal değerlere bakıldığında hem geniş ekran, pil gücü ve çözünürlük olarak daha iyi.ıphone 7 nin ise kamerası ve kapasitesi biraz daha iyi gibi gözüküyor
16 GB almak hangi telefonu alirsa alsin isterse S8'in 2 kat 3 kat ozelliklerine sahip olan 8 16 GB RAM li olsun hafizasi 16 olsun parasini cope atmis olur her sekil .6S Plus 16GB al ben de sana 16 GB ile mutlu krizler dileyeyim
Ben forumda yazılana degil gördüğüme inanırım su kalitesiz garantisi cop olan Samsungu ovup ovup duramam zaten playstore başlı basına copluk adeta internette dileyen araştırır gözünün önünde neden iOS diye araştır bi anla nedenlerini çevremde iPhoneye müzik atamayan cahil kitlelere herzaman Samsung öneriyorum bi kere apple storeye git bi hizmeti gör sonra gel yorum yap bide Samsungu gönder garantiye kaç para isteyecekler bekle bakalım kullanıcı hatası diyip saçma sapan arayüzüne mi ağlayayım playstore çöplüğüne mi yoksa çektiğin fotoğrafları amoledde abartılı renklerle canlılıkla görüp pcye attığında hüsranla karşılaşmana mi ? [emoji28][emoji28]
Bende 3000+ para versem cihaza kasıyor diyemem tabi pişman olmamak icin [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]