Apple Windows 7 ile Dalga Geçti

MALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tüh almiye helalinden +rep verecektim neyse kısmet degilmiş
birde benim ildigim windows isletim sisteminin bill gates veya paul allen tarafından bulunmadi satın alındı.pazarlama dehalarıni kullanip o zamanın en guclu sirketlerinden apple'ı gectiler.
dipnot:bunları kafamdan uydurmuyom.Okudugum kitaplardan ve izledigim belgesel filmlerden ogrendigim seyler.
ALMİ üç gün sonra yine burda merak etme o zaman atarsın:D

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Microsoft pazarlamadan başka bişey değil. Eğer programlar her bilgisayarda çalışsa ki zamanında lindows diye bir linux sürümü çıkıp bütün windows programlarını çalıştıracaktı.
http://forum.shiftdelete.net/sdn-hab...osun-oldu.html
Keeşke başarılı olsalardı.
Direct-x ve diğer windows uygulamaları linuxta çalışsa linux pazarı kat kat büyür.

şimdi sana birşey diyecekdimde ceza puanım var 3 gün ban yemiyeyim boşuna..
linux o projede başarılı olsa zaten windowsdan farkı kalmazdı ne anladın windowsdaki herşey linuxda çalışınca.. linux oldu windows.. pazar payıda artar dediğin gibi linux için virüs yazanlar daha hızlı çalışmaya başlar ohh linux oldu windows..

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Windows 7 ile kimse dalga geçemez kendileri böyle işletim sistemi yapamadığı için kıskanıyorlar çekemiyorlar...

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
kıskanıyorlar??????????? garippp windows 7 hani baslat menüsünün yanında simgeler var onların ustune geliyosun ordan acmak istedigin klasore gelince o ekranda gozukuyo ya iste o exposenin degistirilmis hali (expose pantherle baslayan ozellik).widget olayi.hani windows da sag alt koseye tiklarsin masaustune bakarsin ya iste biz onu zaten bilmem neden beri kullanıyoruz sag alt koseye degdiriyosun imlecini (farkli yontemlerde kullanada bilirsin)masaustu geliyor.http://www.youtube.com/watch?v=N-2C2gb6ws8