Apple Store Rezilliği

Reaksiyon puanı
4
Bugun apple store a gittim sarj aletimin yanmasi aşırı ısınmadan ve ekranım son günlerde oynamasından dolayı. Sıra bana geldi somurtkan bi kadın geldi merhaba falan dedi derdimi anlattım. Dedim çok ısınıyor çok fazla ısındığında donup kapanıyor 2 kere şarj aletim yandı geceleri şarja takamıyorum dedim. Kadın beni hıhı diye geçiştirdi ipad den telefonumu falan eşleştirdi sonra aşağı indi. Gelince yanında adamla geldi eğitimciymiş neymiş toz varmış o yüzden yapıyomuş iyide çok ısınıyor dedim pildendir dedi bende pil ısınmıyor üst taraflar ısınıyor işlemci yani dedim yok orda pil varmış o yüzdenmiş. Sonra kapanıyor dedim yazılımsaldır dedi bende yazılımsal neyi var 15 gün önce restore attım hala aynı şey oluyor dedim yine geçiştirdi meğer yazılımsal hata uygulamaların kendi kendini kapatmasıymış bende bunun ısınma ve kapanmayla ne ilgisi var dedim kablo verip yolladı. Allahın cezası bide pil değiştirmek için para istedi. Ekranın oynamasının sebebide orda anakart boşluğu olmasıymış. Madem boşluk var niye kimsede yok.:mad::mad::mad:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sanırım benim başıma geldiği gibi sizinde başınıza sorumsuz bir apple çalışanı denk geldi. Hangi apple store mağazasına gittiniz?

Peki kablo neden yanmış bunu söylemediler mi ?

Reaksiyon puanı
4
Sanırım benim başıma geldiği gibi sizinde başınıza sorumsuz bir apple çalışanı denk geldi. Hangi apple store mağazasına gittiniz?

Peki kablo neden yanmış bunu söylemediler mi ?
Kablo toz varmış o yüzden yanmış güya veya pildenmiş pilin yüzdesini gösterdi kadın %25 i boşalmış %25 i fabrika hatasıymış fabrika hatası olmasına rağmen bi halt etmedi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Zorluya gittim gitmez olaydım
Bende oraya gitmiştim. Ben sesimi yükseltmesem ilgilenen olmayacaktı. Bekle bekle bekle müşteri memnuniyeti politikalarını değiştirdiler mi ne yaptılar anlamadım. Eskiden çok anlayışlı duyarlı ve cana yakın çalışanları vardı. Şimdi çok azaldı bu çalışanlar.

Reaksiyon puanı
4
Bende oraya gitmiştim. Ben sesimi yükseltmesem ilgilenen olmayacaktı. Bekle bekle bekle müşteri memnuniyeti politikalarını değiştirdiler mi ne yaptılar anlamadım. Eskiden çok anlayışlı duyarlı ve cana yakın çalışanları vardı. Şimdi çok azaldı bu çalışanlar.
Kadın beni dinlemiyoki ipadden bakıyo anca şansına düzgün çalışanlar gelirse değiştirirler başka türlü olmuyo değiştirmemek için saçma salak bahaneler buluyolar

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kadın beni dinlemiyoki ipadden bakıyo anca şansına düzgün çalışanlar gelirse değiştirirler başka türlü olmuyo değiştirmemek için saçma salak bahaneler buluyolar
Ipadden log kayıtlarına bakıyor ama seni dinlemiyorsa bunu bir üst merciye niye bildirmedin? Mağaza içinde o çalışanların üst mercisi var ona şikayet edebilirdin. Değiştirme olayını bilmiyorum ama ilgisizliği şikayet edebiltidin.

Reaksiyon puanı
4
Ipadden log kayıtlarına bakıyor ama seni dinlemiyorsa bunu bir üst merciye niye bildirmedin? Mağaza içinde o çalışanların üst mercisi var ona şikayet edebilirdin. Değiştirme olayını bilmiyorum ama ilgisizliği şikayet edebiltidin.
sinirlenip ciktim valla yaninda adam getirdi zaten o da bisey demedi 2 side kalkti verilere bakiyo ordan ama hic yuzume bakip konustugunu gormedim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
sinirlenip ciktim valla yaninda adam getirdi zaten o da bisey demedi 2 side kalkti verilere bakiyo ordan ama hic yuzume bakip konustugunu gormedim
Demedin mi sen, beni dinlemeden sorunumu almadan sorunu nasıl çözeceksiniz diye?

Reaksiyon puanı
4
Demedin mi sen, beni dinlemeden sorunumu almadan sorunu nasıl çözeceksiniz diye?
Sorunumu soyluyorum bahane ariyo telefonun isinip kapanmasi nasil yazilimsal bir hata oluyor onu anlamadim yazilimsal bir tek hata var oda uygulamalarin kapanmasi bunda isinmayi etkileyecek birsey yok dinlese bile takmiyo

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bugun apple store a gittim sarj aletimin yanmasi aşırı ısınmadan ve ekranım son günlerde oynamasından dolayı. Sıra bana geldi somurtkan bi kadın geldi merhaba falan dedi derdimi anlattım. Dedim çok ısınıyor çok fazla ısındığında donup kapanıyor 2 kere şarj aletim yandı geceleri şarja takamıyorum dedim. Kadın beni hıhı diye geçiştirdi ipad den telefonumu falan eşleştirdi sonra aşağı indi. Gelince yanında adamla geldi eğitimciymiş neymiş toz varmış o yüzden yapıyomuş iyide çok ısınıyor dedim pildendir dedi bende pil ısınmıyor üst taraflar ısınıyor işlemci yani dedim yok orda pil varmış o yüzdenmiş. Sonra kapanıyor dedim yazılımsaldır dedi bende yazılımsal neyi var 15 gün önce restore attım hala aynı şey oluyor dedim yine geçiştirdi meğer yazılımsal hata uygulamaların kendi kendini kapatmasıymış bende bunun ısınma ve kapanmayla ne ilgisi var dedim kablo verip yolladı. Allahın cezası bide pil değiştirmek için para istedi. Ekranın oynamasının sebebide orda anakart boşluğu olmasıymış. Madem boşluk var niye kimsede yok.:mad::mad::mad:

Aslımda böyle şeyler olmaz ama bazen kötü çalışana demk geleniliyorsun bende kötü bi çalışana denk geldim salladı sonra başlasına gittim hermn telefonumu değişim yspto

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Kimsenin işiyle oynamak istemem ama şikayet edebiliyorsunuz. İşini düzgün yapmıyorsa hak etmiyordur.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
iphone 6-6s kasalarında oynama olabiliyor bu arada. 3 tane cihaz geçti elimden hepsinde aynı sorun vardı. Muhtemelen tasarımdaki bir boşluktan(bayanın söylediği gibi) kaynaklanıyor.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
iphone 6-6s kasalarında oynama olabiliyor bu arada. 3 tane cihaz geçti elimden hepsinde aynı sorun vardı. Muhtemelen tasarımdaki bir boşluktan(bayanın söylediği gibi) kaynaklanıyor.
İkisinide kullandım oynamıyor. Neresi oynuyor?

Reaksiyon puanı
16,128
tüketici hakem heyeti mi ne? var kaymakamlıkta ona git ayıplı ürünün bedeli yada yenisini iste.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
APPLE iyice cozuttu. Önüne geleni işe almakla olmuyor apple olmuyoooooor!!!!

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Arkadaşın yorumuna göre :). Demek istediğim şu. İşe alınacaklar gözden geçirilmeli ve öyle işe alınmalı. Aksi takdirde sonuç bu şekilde oluyor dostum. Bunu kimse inkar edemez. İphone 5 lerdeki batarya sıkıntısı olsun, kasadaki kolay çizilmeler olsun, dayanıksız cam olsun. Hangisi yok söyle dostum hangisi?

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
İkisinide kullandım oynamıyor. Neresi oynuyor?

Yan taraflar. Apple çalışanına sorduğumda gayet normal hepsinde olma ihtimali var dedi. Bende yaptığım incelemelerde farkettim ki tasarımdan kaynaklı bişey ve olabilir. Tabii ki olmama ihitmali de mevcut.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Ekranım bildiğiniz içine göçüyor dalgalanma yapıyor

O çok farklı benim bahsettiğim olaydan o halde. Bende gıcırdama ve hafif oynama oluyor ki az önceki yazımda da belirttim olağan bir durum gibi görünüyor kendi kanım ve Apple çalışanlarının söylediklerine göre.

Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar telefon değişti bugün yine gittim yine o kadin ordaydi adam geldi iste anlattim ilgilenmediler diye o da ellerinden geleni yapmislardir dedi neyse dedim yine anlattim derdimi adam 15 dakika asagiya indi sonra elinde yeni telefonla geldi ve bataryanizda bir problem var ve bataryayi degistirirsek bu sorun devam edebilir bu yuzden size yeni cihaz veriyorum dedi ve aldim ordaki kadinin surati telefonu 5 karış oldu :D