Sherlocked
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba. 4s i fabrika ayarlarına döndürürsem ios da döner mi yoksa son sürüm kalmaya devam mi eder?
Merhaba. 4s i fabrika ayarlarına döndürürsem ios da döner mi yoksa son sürüm kalmaya devam mi eder?
ios 8 de ufak hatalar var yuklemeyenler yuklemesın, guncellemeyı beklesın.
Benim ipad de ios 8 ilk çıktığında yeni gelecek özelliklere baktım ve Siri için Türkçe dil desteği ipad e kendinden yüklü Shazam ve performans iyileştirmeleri diyordu yükledim. PERFORMANS ÇOK KÖTÜLEŞTI HEP KASIYOR SAYFA GEÇİŞİ BERBAT BIR UYGULAMAYI AÇARKEN YAVAŞ AÇIP YAVAŞ KAPANIYOR APPLE I SEVEN BIRISI OLARAK APPLE IN ARTIK PARA GÖZLÜK YAPTIĞINI ANLADIM BEN ELINIZDEKI CIHAZIN YETERSIZ OLDUĞUNU HISSETTIRIP MESELA IPHONE 5 i olan birine 5s aldırmaya Çalışıyor apple ipad alacaksanız Güncelleme yapmayın iphone 6 veya plus versiyonu berbat benim dayımda iphone 6 var ve telefon cebinde hem yamulmuş hem de kırılmış camı iphone 6 almayın lg G3 ALIN sony xperia z3 ALIN ama yeni iphoneları almayın5s ALIN 5 ALIN ama 6 almayın
Telefonumu güncelleme yapmak için (İOS 8.1.3) ekranına girdiğimde indir ve yükle tuşuna basmamış olmama rağmen kendisi indiriliyor yazıyor ancak 1 gündür sürekli wi-fi ağına bağlı olmasına rağmen kalan süreyi 12 saat gösteriyor ve hiç bir ilerleme olmadı. Acilen yardımcı olurmusunuz?
8.3 e geçtim daha iyi olmuş tavsiye ederim6 PLUSDA şarj sıkıntısı giderildimi sizce 8.2 yüklediğimde berbattı cok cabuk bitiyorduşöyle söyliyim beklemede 14 15 saat kullanımda 4 6 saat arasında tükeniyordu ... 8.3 de düzeldimi sizce
merhabalar iOS 8.3 Sürümü kullanıyorum imzalar kapalı Sürümü 8.1 veya 8.0 a nasıl düşürebilirim desteklerinizi bekliyorum
dün itibariyle iphone 6 kullanmaya başladım daha önce yedeklediğim rehberi kopyaladım fakat istemediğim eski numaralarda var bunları toplu şekilde silmek istiyorum ama öyle bir menü yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Jailbreak yapmak garanti dışına bırakmaz ancak servise vermeden önce orijinal firmware e restore(geri yükleme) yapmanız gerekir.Beyler birkaç sorum var öncelikle yaklaşık 3 4 aylık iphone 5s kullanıcısıyım telefonu ilk aldığımda 8.2 yüklüydü telefon hakkında bir sıkıntım yoktu 8.3ten sonra wifide anlık kopmalar çekim gücünde düşüş yaşamaya başladım geçen günlerde gelen 8.4le birlikte anlık takılmalarda başladı bugün whatsapta meydana gelen takılmadan dolayı bi 10saniye boyunca whatsp uygulamasına tıklamama rağmen giriş yapmadı bunlar genel sorunlar mı yoksa bir çözüm yolu var mı diye sormak istiyorum öncelikle ikinci sorum -Telefonumun bi 2sene daha garantisi var sizce jailbreak yapmalı mıyım yani jailbreak yaptım granti riskini göze almaya değer mi ve jailbreakten sonra orjinal roma döndüğümde yeni gelen güncellemeri yeniden alabilir miyim ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler sayfılar.
Jailbreak yapmak garanti dışına bırakmaz ancak servise vermeden önce orijinal firmware e restore(geri yükleme) yapmanız gerekir.
Jailbreakli iken de güncellemeleri alabilirsiniz bir kısıtlama yoktur.
Telefon takılıyorsa sıfırdan restore yapın güncelle demeyin iTunes dan.
Yapamazsın örneğin tema kuramazsın telefon görüşmesi kaydı programı kuramazsin whatsappi Web'den kullanamazsın parmak izli Home tuşunu androiddekiler gibi basili tutmadan dokunmatik Home tuşu haline getirebilirsin vs vsiOS 8.3'de Jailbreak kullandım. Cihazda büyük oranda şarj düşüşü yaşandı. Jailbreak arka planda fazla program çalıştırdığı için. Üstelik iTunes'den program indiremedim ve var olan uygulamaları güncelleyemedim. Ardından temiz bir sıfırlama işlemi yaptım ve iOS 8.4'e yükselttim. Tavsiyem, Jailbreak yapmayın. Onun yaptığı işleri çeşitli programlar indirip yapabilirsiniz.