yo£cu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
iphone 4s çektiğim videoları pcye attım W-8.1 yüklü
ama videoları bir türlü açamıyorum
iphone 4s çektiğim videoları pcye attım W-8.1 yüklü
Bende iPad 3 var geçen yazılım güncellerken
reset attım yazılımı çöktü ne yapmalıyım
Quicktime yüklü mü?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hangi sürümü kullanıyorsanız internetten indirin, shift'e basarak seçip restore yapın.
abı yanlış anlamada, apple yeni açılmadı mı
Siftah yapayımApple bır cihaza stock rom gıbı bırsey yukleyebılırmıyız?
1-Başvuru yaptığımda cihazın sıfırı ile değişim yapılacak mı ?Bunun iki yolu var
İlk olarak birinci seçeneği denemek isterseniz, telefonunuz bundan sonra sadece tek bir numara ile çalışacaktır. Çünkü eşleştirme IMEI numarasına sahip cihazının sadece şu numara ile çalışması üzerine kurulu. 2 yıl garantili olarak almış olduğunuz akıllı telefonunuzun daha garantisi bitmeden böyle bir durumla karşı karşıya kalması sizi ikinci seçeneği denemeye yönlendirecektir.İkinci seçenekte yani bağlı bulunduğunuzun İlçe Tüketici Hakem Heyetine veya Tüketici Mahkemesine başvurmanız gerekiyor. Burada Tüketici Hakem Heyetine mi yoksa Tüketici Mahkemesine mi başvurmanız gerektiği her sene yayınlanan alt parasal sınır ile değişiyor.Bu sene için cihazınız 1191.52 TL altı bir değere sahip ise ilçe hakem heyetine üstü ise il hakem heyetine başvuru yapmalısınız.
- IMEI klonlama sürecini yaşayan binlerce kişinin yaptığı gibi yetkili servise gidip telefonunuzu cep numaranız ile eşleştirme
- Tüketici hakem heyeti veya tüketici mahkemesine şikayette bulunmak
Ses problemi muhtemelen @alamert te olduğu gibi yazılımsal.Home tuşu ise değiştirilecektir.Size bu iş biraz pahalıya mal olacak gibi gözüküyor.Servisler siz şurda şurda sorun var demeden hiç bir şeyi kontrol etmezler.Vakit kazanmak ve doğru onarımlar yapmak için sorunu detaylıca rapor altında tutun ki işlerini doğru ve hızlı bir biçimde yapsınlar.Rica ederim.
Yapılır merak etmeyin.