Apple mı Huawei mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hilol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BlondRookie

Asistan
Reaksiyon puanı
112
2800 Tlye İthalatçı garantili olarak;Oneplus 5T, Xiaomi Mi6,HTC U11,Huawei Mate 10
Tr Garantili olarak;Sony XZ Premium(Bence buradaki kafanıza yatacak telefondur) Sony XZ1(daha kompakt bir tasarım istiyorsan XZ Premiumun küçük versiyonu)

digital_pars01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
hocam bende çok telefon kullandım ama lg2 ve lg g3 deki fotoğraf kalitesi görmedim ama samsung galaxy s7 mükemmel bir fotoğraf kalitesi var sırf bu yüzden aldım birde rahat 5 sene beni götürsün yetr hocam

hilol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İphone8, Samsung8 Plus alabilecekken Huawei Mate 10 Pro aldım diyorum ve uzaklaşıyorum. Bencil, sırf yenilik olacak diye abuk subuk şeyler getiren her haltı fanboylarına bunu yaptık alışcaksınız ulen diyip duran bi markaya ve onunla kalite olarak yarışamayıp android'de tek el gibi gözüken bu yüzden sadece fiyat bakımından yarışabilen gereksiz pahalı olan bi markayı tercih edeceğime Huawei gibi gençlerin önünü açmak isterim.
Mate 10 pro ile diğer modelleri arasında baya bir fark var bence onu alacak param olsa bir daha düşünürdüm galiba

---- Mesajlar birleştirildi ----

2800 Tlye İthalatçı garantili olarak;Oneplus 5T, Xiaomi Mi6,HTC U11,Huawei Mate 10
Tr Garantili olarak;Sony XZ Premium(Bence buradaki kafanıza yatacak telefondur) Sony XZ1(daha kompakt bir tasarım istiyorsan XZ Premiumun küçük versiyonu)
Teşekkürler Sony düşünmüyordum ama bir araştırayım

---- Mesajlar birleştirildi ----

Teşekkürler Sony düşünmüyordum ama bir arastira
hocam bende çok telefon kullandım ama lg2 ve lg g3 deki fotoğraf kalitesi görmedim ama samsung galaxy s7 mükemmel bir fotoğraf kalitesi var sırf bu yüzden aldım birde rahat 5 sene beni götürsün yetr hocam
Ben de Apple ve Huawei kadar iyi fotoğraf kalitesi görmedim açıkçası. Hayırlı olsun güle güle kullanın

Son düzenleme:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bu çok basit bir soru benim için sistemi android olduğu için tabiki huawei tercih sebebi.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Huwaei 2 sene kullanacaksan alınır ama uzun ömürlü iphone