knk aradım dedim deiler siz şanlı müşterilerdensiniz dedi sonra bende kapattım aceba gigafiber geldi mi diye sormamalıyımyazdığına göre sizin binaya giga fiber gelmiş
telefon edip sormalısın, eğer giga fiber gelmiş ise hemen yaptır![]()
Ne güzel. Şu kadar şanslı olsam yeterdiknk aradım dedim deiler siz şanlı müşterilerdensiniz dedi sonra bende kapattım aceba gigafiber geldi mi diye sormamalıyım
türknetNe güzel. Şu kadar şanslı olsam yeterdiGigafiber 1000 mbps download ve upload sağlar. Fiyatı biraz tuzlu olabilir. Alt yapı sorgulamayı hangi siteden yapıyorsunuz ?
knk gigafiber destekelemiyor diyor lütfen başvuru yapın diyortürknet
Mesaj otomatik birleştirildi:
beyler siz böyle dedikçe heycanlanmaya başladım bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
beyler siz böyle dedikçe heycanlanmaya başladım bak![]()
Yeni geldiğinden belki daha sisteme yansımamıştır. Sakın normali yapma, biraz bekle, takipte kal.knk gigafiber destekelemiyor diyor lütfen başvuru yapın diyor
ama kağıtta da öyle yazmıyor neden ?
10 gün oldu da arka mahallelere sitemlere yansımış herhal de mahalle mahalle geliyor daha sıram gelmediYeni geldiğinden belki daha sisteme yansımamıştır. Sakın normali yapma, biraz bekle, takipte kal.
gigafiber bildiğim kadarıyla sorgulanamıyor zaten. Türk neti arayın onlar size söylüyor var mı yok mu diye.knk gigafiber destekelemiyor diyor lütfen başvuru yapın diyor
ama kağıtta da öyle yazmıyor neden ?
knk sorgulanıyor gigfiber başvuruda da benim bir önümde ki sokaktada var arkam da ki sokak ta da var bir bizim sokağa gelmemiş migigafiber bildiğim kadarıyla sorgulanamıyor zaten. Türk neti arayın onlar size söylüyor var mı yok mu diye.
Evet sanırım eskidendi o. Sitesinde önceden uyarı tarzı bir şey vardı şimdi baktığımda göremedim. apartmandaki başka katlara bakmayı denediniz mi?benim bir önümde ki sokakta da var arkamdaki sokakta da var
knk sorgulanıyor gigfiber başvuruda da benim bir önümde ki sokaktada var arkam da ki sokak ta da var bir bizim sokağa gelmemiş mi
valla başka apartmanlara baktım demin ben no 10 no 9 a gelmiş 5 e gelmemiş acaba arayınca kendileri mi geçiriyorlar yoksa sen mi elektrikçi getiriyorsun ama bizim apartman hiç kimsede yokEvet sanırım eskidendi o. Sitesinde önceden uyarı tarzı bir şey vardı şimdi baktığımda göremedim. apartmandaki başka katlara bakmayı denediniz mi?
Onu elektrikçi yapmıyor bildiğim kadarıyla. Kurulum hizmeti için türk net(veya hangi sağlayıcıysa) onunla konuşmanız gerekiyor onlar hallediyor. Arayıp sorarsanız size çok daha net bilgi verirler ne kadar alacağınız hakkında.benim bir önümde ki sokakta da var arkamdaki sokakta da var bende yok ya nasıl iş lan
valla başka apartmanlara baktım demin ben no 10 no 9 a gelmiş 5 e gelmemiş acaba arayınca kendileri mi geçiriyorlar yoksa sen mi elektrikçi getiriyorsun ama bizim apartman hiç kimsede yok
sağolun yarın arayıp sizlere iletirimOnu elektrikçi yapmıyor bildiğim kadarıyla. Kurulum hizmeti için türk net(veya hangi sağlayıcıysa) onunla konuşmanız gerekiyor onlar hallediyor. Arayıp sorarsanız size çok daha net bilgi verirler ne kadar alacağınız hakkında.