Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu gördükten sonra sitesinde bi araştırma yaptım, bunun bir üst G326HT modeli ne kadar oyun PCsi kategorisinde olsa da tam salon bilgisayarı olacak türden bir tasarıma sahip ve kumandası mevcut... Ayrıca AOpen'in yaptığı kasalar fiyatına göre çok iyi, bir şeye odaklanmıyorlar, çok farklı ve sıradışı (kimine göre garip) tasarımları var...
Bahsi geçen kasa G326HT:
ilk bilgisayar kasam aopendi.tasarım ve kalitesi çok hoşuma gitmişti. şu an da kullandığım bilgisayarım kasasıda aopen'in Qf50W modeli. gerçekten güzel ürünlere sahip bir firma.
Aopen kasayı ilk defa vidasız olduğu için dikkatımı çekti daha sonra kullandıkça kaliteli ve kullanımı rahat olduğunu ve sağlam olduğunu fark ettim.(Teknik servisle uğraştığım için kendim topladım )
cekilis sonucu belli oldu
kasa bana cikdi yalniz berkin kardes elinde tam cekic ile bana hediyemi teslim ederken tak die kasayi kirdi eski aliskanlik dedi
Evet bilgilendirin bizi artık
nerde bu yönetim nerde bu millet nerde bu devlet nerde bu :razz::razz::razz:
Neyse bekleyelim bari :sorry2::sorry2::sorry2:
Valla ya Fıtık Ettiniz Bizi Bekliyoruz Sabırsızlıkla Sonucu . Bu Beklemeden Dolayı Oluşaçak Sağlık Problemlerinden { Fıtık , Kanser , Depresyon , } dan TAMAMEN SDN Çalışanları Sorumludur