Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tasarımları zaten şüphe götürmez. Hem sadeliği hem şıklığı bi arada sunabiliyor. Bundan dolayı piyasada müşteri portföyü yüksek bir marka olduğunu düşünüyorum. Şuan kullandığım kasa da Aopen'in BTX kasalarından. 2 seneden fazladır kullanıyorum, bana en çok dayanan kasa diyebilirim.Bu yüzden işçilik kalitesi gerçekten tatmin edici.
bu kasa ile ne yapilir bilemiyorum ama ben Berkin Bozdoğan ile once donanimi sokup sonra icine mangal yapilabilir
kebap isi bittikden sonra tekrar anakart ve digerleri yerine takilabilir ; tasinabilir mangal ve kasa havasi gozlemledim
H600 A33 kasayı ilk çıktığı zaman almıştım ve hala kullanıyorum. Bu ödüllü dizayn benim için AOPEN kulvarında başlangıç olmuştu. Orta kalitenin üzerinde ürünler ürettiğini düşünüyorum. Daha iyi de olabilir. Bu yorumun üstüne de bana bu kasayı vermezler herhalde
Aslında çok akıllıca tasarlanmış bir ürün bu. küp şeklinde yapısı sayesinde göze ufak gelen şekli hiçte ufak değil. Çünkü en boyu olarak biraz daha geniş olması içerde rahat bir yer sağlamış.
Birde AOPEN gibi firmalar sayesinde bir dönem 4 köşe düm düz kasalardan ne noktalara geldik. Server kasaları bile şekil değiştirmeye başladı. Hem rengi hem işçiliği gereği güzel bi ürün kazananı şimdiden kutluyorum.
aOpen Kasa hiç Kullanmadım ne Evimde nede Cafemde İncelediğim Kadarıyla Standart Kasaları Var Pek Bir Farklılıkları Yok . Sadece Bir Kaç üründe Farklılık yaratmaya Çalışmışlar . - Yaratmaya Çalışmışlar diyorum Çünkü Yaratamamışlar . En Çok AOPEN H500-Y15 400W ATX KASA SIYAH Modelini Beğendim . Ama Fiyatları Çok Yüksek Fiyat Politikalarını Biraz Daha Derinliştirmelerini isterdim . aOPEN i bu şekillde Kullanırım Kalitesi ise 4/3 Lük Diyebilirim . H600 Serisi Bildiğim Kadarıyla En Çok Satan Ürünü . Ama Artık KasaLar Tuğlalar Gibi Standart Gelmeye Başladı . aOPEN Biraz Daha Dizayn Ve Ergonomik Bir Yapıya Yönelse Ev Ve Ofislerde Kasalarımız "KÜTLE" gibi Değilde O Ortamın Bir Parçası Gibi Görünse (Örnek:Ahşap Görünümlü) Bence aOPEN Bunu Başarabilecek Tecrübede . Bu Konu Başlığındaki ürünse Bene nedense "Jeneratör" Gibi Geldi İlk Baktığımda.Yazıyı Görmesem ben Buna Kasa Demezdim Ama Açıkçası Fena DeğiL . Benim Gözlemlediğim Kadarıyla KasaLar DigitaL Göstergeleri Kullanıcalar Çok Seviyor . ısı Göstergesi , Fan Hızı, İşlemci Yükü , HDD Yük Grafiği Şeklinde KasaLar Bence Çok Cezbedici Ve "ALBENİ" si En Çok OLan ürün Olur.!
Tüm aOPEN Çalışanlarına ve SDN Çalışanlarına iyi ÇalışmaLar Diyorum.!
emin olun pc toplarken en kararsız kaldığım konu kasaydı. hangi modele baksam çok kaba ve itici geliyodu. hatta pc yi toplayacak bilgisayarcı altı üstü kasa ya hangisi olduğu hiç önemli değil dedi. en sonunda AOPEN kasa modellerini gördüm ve direk işte bu dedim. görüntüsü tuşları ve dizatnı ile gerçekten rakipsiz olduğunu düşünüyorum
Kasaların malzeme kalitesi oldukça yüksek. Ancak bana göre tasarımları ve özellikleri çeşitlendirmesi lazım. Mesela bazı kasa modellerini modifikasyona uygun yapıp dahili fan kontrolcü koyabilir... Mesela Ama genel olarak 10 üstünden 9.5 verebilirim...
Görüntü güzel, hem şık, modern, hem sağlam, güven verici. Yalnız kullanışlı olup olmadığı hakkında ancak elimle canlı canlı incelersem yorum yapabilirim.