Antivirüs Tepkime Süresi

nortoon360

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sistemimde antivir 9 yanında eset 4 var bilgisayara virüs gireceği zaman ilk önce antivir atlıyor virüs diye eset hiç uyarı vermiyor bile bundan öncede kaspersky ve antivir vardı ozamanda antivir daha önce tepki veriyodu bu antivirin iyi bir antivirüs olduğununun göstergesimidir?

nortoon360

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sistemimde her ikiside kuruluyken antivir virüs tehlikesi olduğu zaman ilk o atlıyor virüs var diye diğerleri tepkiyi ya vermiyor yada daha geç tepki veriyorlar.

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
normaldir, iki antivirüs sağlıklı çalışmaz.. diğeri geçde olsa tepki veriyosa onada şükret bence (:
yoluna biriyle devam et bence..

odemis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim anlamadığım aynı anda virüs programı açıkken pc açıldımı? hangi işletim sistemini kullanıyorsun ben o kadar virüs programı yükledim 2 virüs programı aynı anda oldumu pc açılmıyor ancak güvenli modda açıp birini silmen lazım program ekle kaldır veya msconfig den kaldırcan sonra tekrar
restart yapcan yani 2 virüs programı ama gerçek program bu şekilde yapar.(demekki biri demo) soruna gelince ben kaspersky kullanıyorum ama o bile ckavo yu silemiyor
kesinliklen lisanslı satın almanı öneririm diğerleri (lisanssız) arka plandan virüsleri aldığını ve sistemi aşırı derece yavaşlattığını bizzat tespit ettik ama önceden girmiş virüsleri temizlemen biraz zor olur formatlayıp lisanslıyı kurmanı öneririm sana rast gelsin

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar sistemimde antivir 9 yanında eset 4 var bilgisayara virüs gireceği zaman ilk önce antivir atlıyor virüs diye eset hiç uyarı vermiyor bile bundan öncede kaspersky ve antivir vardı ozamanda antivir daha önce tepki veriyodu bu antivirin iyi bir antivirüs olduğununun göstergesimidir?

Hiçbiriyle alakası yok arkadaşım,Bir sisteme iki antivirüs programı kurulmaz,virüs saldırsa bile antivirüs programları hangimiz önce başlasak diye birbirlerine girerler bu yüzden sadece NOD32 kullanmanı tavsiye ederim.NOD32'nin sitesine

Önemli: ESET ürünlerini yüklemek için kullanmakta olduğunuz güvenlik yazılımı var ise (eski sürüm NOD32 ürünleri dahil) kaldırmanız tavsiye edilir.
Uyarısı var.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Avira hız olarak daha üstündür rakiplerine göre. Birde sisteminizde aynı anda aktif iki antivirus programı kullanılmaz. Birbirlerini etkisiz hale getirebilirler. Yani tepki sürelerini bu şeklde anlayamazsınız. Avira Antivir Kullanmanızı her zaman tavsiye ederim.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Avira gerçekten hafif olduğu kadar da algılama kapasitesi ve süresi yönüyle iyi bir antivirüs.
Bir web sitesindeki zararlı html koduna bile anında tepki verebiliyor.
Her zaman güvenebileceğimiz bir program.

nortoon360

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben çok rahat bir biçimde kaspersky ve antiviri & antivir ve nod32 yi sistemimde başarılı bir biçimde çalıştırdım hiç bir şekilde hata veya çakışma almadım gayet güzel çalışıyorlar beraber şu anda Windows Xp kullanıyorum.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
ben çok rahat bir biçimde kaspersky ve antiviri & antivir ve nod32 yi sistemimde başarılı bir biçimde çalıştırdım hiç bir şekilde hata veya çakışma almadım gayet güzel çalışıyorlar beraber şu anda Windows Xp kullanıyorum.

Sorunda burada zaten sen çalıştığını zannedersin. :D Mesele üç antivirus programı kullannak değil. Bir tane kullanıp tam kullanmak. Yoksa beş tanede kurabilirsiniz ancak bunu başarı gibi göstermek çok anlamsız.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende 6 aylık lisanslı avira kurulum dosyası var ama türkçe değil hemde bu sitedeki bir konudan indirdim nasl türkçe yapacam onu.