Antivirus Takası

funkydansky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avira internet security 2012,adıma lisanslamıştım 542 gün daha var
panda cloud protection 2.0 1 yıllık lisans
bana comodo internet security pro lisansı yada avg internet securtiy lazım takas yapabiliriz
pctools internet security 2012 1 yıllık kutu var onuda takas edebilirim

funkydansky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ve kaspersky pure 2.0 lisansı 363günü daha var,kaspersky çok sorun çıkardı avira iinternet explorerde hataya yol açtı şu an avg is 2013 kullanıyorum lisanslarım orjinaldir avira is tipradar sitesinden çekiliş ile çıkmıştı kaspersky pıre darty den aldım pctools nt den ve panda cloud kamapnyasından

herhangi bir internet security ile takas yaparım 1 yıllık olmak şartı ile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ve kaspersky pure 2.0 lisansı 363günü daha var,kaspersky çok sorun çıkardı avira iinternet explorerde hataya yol açtı şu an avg is 2013 kullanıyorum lisanslarım orjinaldir avira is tipradar sitesinden çekiliş ile çıkmıştı kaspersky pıre darty den aldım pctools nt den ve panda cloud kamapnyasından

1 Yıllık lisansı aktif edilmemiş comodo internet security pro sürümü mevcuttur. Dilerseniz kaspersky'e karşı verebilirim.
csgokay07@hotmail.com mail atarsanız geri dönüş yaparım. Msn üzerinden vs görüşebiliriz.

Pikatel_Comboma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kaspersky lisansına karşılık 1 yıllık aktive edilmemiş cis pro lisansı verebilirim.

funkydansky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özelmesaj atamıyorum 15 mesaj sınırı varmış

email ile oluyorsa öyle oslun

funkydansky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabikide sorun değil

merak etme lisansı darty den aldım geçen hafta 30 tl idi ama beğenmedim yani ne yalan söyleyim

funkydansky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vallaha okadarını bilmiyorum ilk kez kullandım kaspersky'ı hiç bir bilgim yok

Pikatel_Comboma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vallaha okadarını bilmiyorum ilk kez kullandım kaspersky'ı hiç bir bilgim yok

Yarın bilgisayara format atacaktım. Denemek için bugün kurulum gerçekleştirdim. İnşallah yarın tekrar kurulum yaparken problem çıkmaz.
Çıkarsa kaspersky ile iletişimemi geçmem lazım? Darty'den aldım desem bana soru vs soracaklardır muhtemelen

funkydansky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
darty den dersin forum bornovadan bir sorun çıkmaz.

Pikatel_Comboma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
darty den dersin forum bornovadan bir sorun çıkmaz.

Sonuçta aynı bilgisayara kuracağım. Sorun çıkacağını sanmıyorum ama olduki sorun çıkarsa sizinle iletişime geçerim. Hallederiz bir şekilde.
Comodo ile ilgili bir probleminiz olursa bana aynı mailden ulaşabilirsiniz sizde.

Benim çıkmam gerekiyor artık.

Güvenli takas için teşekkür ediyorum.