• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Antivirüs önerisi

RockyBalboa

Asistan
Arkadaşlar bilgisayara format attım Avast kullanıyordum yeni sağlam bir antivirüs kurmak istiyorum önerileriniz?

MSE kulaniyorum çünkü windows işletimsistemi en iyi tanıyan odur nerden nasıl silceği iyi bilir tavsiye ederim

Virüs programsız kullan arada bir ad aware veya malwarebytes gibi programlarla tararsın windows 7 de virüs programına gerek yok bana göre

yükle comodo'yu dünyanın en iyi antivirüslerinden biri olarak kabul ediliyor içinde güvenlik duvarıda var hemde dünyanın en iyisi seçildi...

Avast Sağlam AntivirüS Bence Değiştirmeyin..Alternatif Olarak Avira Kullanabilirsiniz..

Eğer Antivirüs Programlarına Hakimsen "Comodo İnternet Security" i Kesinlikle Öneririm .!

trend micro nasıl arkadaşlar tavsiye edermisiniz

Ücretsiz olarak Avira veya avast! ücretli olarak ise ESET,Kaspersky,Norton,Bitdefender gibi yazılımlara yönelebilirsiniz.

Bence Hiç Uğraşma Onu Kur Bunu Kur Yok Şu Daha Güzel Yok Bu Daha Güzel Git Bir Notron Al Kafan Rahat Etsin.

Herkes onu kur bunu kur demiş kimse dünyanın en iyi antivirus programını tavsiye etmemiş, Kaspersky kullan kafanda bilgisayarında rahat olsun ayda bir key bulman gerekecek google amcaya sorarsan sana yardımcı olacatır 4 veya 5 senedir kaspersky kullanıyorum pc me virus girmiş degil

Arkadaşım antivirüssüz pc olmamalı bu zamanda. Kaspersky vs key bulma derdiyle yok kara listeye aldı derdiylede uğraşma.
Avira free kur. Rahat et. Üstelik sistemi yormayan sorun çıkarmayan bir program. Ben premiumunu kullanıyorum. üstelik key felan değil sürekli promosyonlarla

Norton 360 tam sürümü denemelisin. seminer dersinde benim bilgisayarıma 12 tane "öğrenci flashı" takıldı ve tek bir virüs bulaşmadı :) norton pcyi kasar gibi bir önyargı vardı ancak 2011 versiyonu dahil yeni çıkan sürümleri bilgisayarı kasmıyor.

Eset NOD32 antivirus ve sifre KIRICI TNod User & Password Finder .
TAVSiYE ederim :)

lısanslı yada oem sürüm olarak norton 360 veya NİS 2012 tavsıyemdır.ama cracklı kullanmayı kesınlıkle önermem

norton, eset nedir arkadaş bunlar yalancı virüs buluyor bunlar ücretli olrak tek geçeceğim bir program var oda kaspersky nede olsa ruslar yapıyor dünyanın en büyük hackerları da ordan çıkıyor zaten fazla söze gerek yok.

Ben Emsisoft Antimalware kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim.çok hafif ve virüslere geçit verdiğine şahit olmadım.Dene ve kararı sen ver.
Aşşağıdaki linkten indirebilirsin

http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/?id=6215743

ben de çoğunu denemiş biri olarak benim fikrim norton çok iyi hiç kasma yapmıyor kaspersky bitdefender avira premium f secure g data bunların hiçbiri kolay kolay virüs kaçırmazlar ama paralılar ben hep deneme sürümüleriini kullanıp kaldırıyorum.hiç biride bişi bulmuyor. ücretsiz dersen fire wall de comodo çok iyi sonra sırasıyla bence ad aware avira avast avg eğer riskli sitelere pek girmiyosan adaware avira avast bunlardan biri yeterli bence sevgiler

avira ve usb disk security beraber kurarsanız sorun yaşamazsınız.