Antivirüs önerisi

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bilgisayara format attım Avast kullanıyordum yeni sağlam bir antivirüs kurmak istiyorum önerileriniz?

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
MSE kulaniyorum çünkü windows işletimsistemi en iyi tanıyan odur nerden nasıl silceği iyi bilir tavsiye ederim

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Virüs programsız kullan arada bir ad aware veya malwarebytes gibi programlarla tararsın windows 7 de virüs programına gerek yok bana göre

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yükle comodo'yu dünyanın en iyi antivirüslerinden biri olarak kabul ediliyor içinde güvenlik duvarıda var hemde dünyanın en iyisi seçildi...

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Avast Sağlam AntivirüS Bence Değiştirmeyin..Alternatif Olarak Avira Kullanabilirsiniz..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Eğer Antivirüs Programlarına Hakimsen "Comodo İnternet Security" i Kesinlikle Öneririm .!

bican

Asistan
Reaksiyon puanı
3
trend micro nasıl arkadaşlar tavsiye edermisiniz

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ücretsiz olarak Avira veya avast! ücretli olarak ise ESET,Kaspersky,Norton,Bitdefender gibi yazılımlara yönelebilirsiniz.

fevzi0123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence Hiç Uğraşma Onu Kur Bunu Kur Yok Şu Daha Güzel Yok Bu Daha Güzel Git Bir Notron Al Kafan Rahat Etsin.

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkes onu kur bunu kur demiş kimse dünyanın en iyi antivirus programını tavsiye etmemiş, Kaspersky kullan kafanda bilgisayarında rahat olsun ayda bir key bulman gerekecek google amcaya sorarsan sana yardımcı olacatır 4 veya 5 senedir kaspersky kullanıyorum pc me virus girmiş degil

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım antivirüssüz pc olmamalı bu zamanda. Kaspersky vs key bulma derdiyle yok kara listeye aldı derdiylede uğraşma.
Avira free kur. Rahat et. Üstelik sistemi yormayan sorun çıkarmayan bir program. Ben premiumunu kullanıyorum. üstelik key felan değil sürekli promosyonlarla

furkan61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Norton 360 tam sürümü denemelisin. seminer dersinde benim bilgisayarıma 12 tane "öğrenci flashı" takıldı ve tek bir virüs bulaşmadı :) norton pcyi kasar gibi bir önyargı vardı ancak 2011 versiyonu dahil yeni çıkan sürümleri bilgisayarı kasmıyor.

muratx38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eset NOD32 antivirus ve sifre KIRICI TNod User & Password Finder .
TAVSiYE ederim :)

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
lısanslı yada oem sürüm olarak norton 360 veya NİS 2012 tavsıyemdır.ama cracklı kullanmayı kesınlıkle önermem

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
norton, eset nedir arkadaş bunlar yalancı virüs buluyor bunlar ücretli olrak tek geçeceğim bir program var oda kaspersky nede olsa ruslar yapıyor dünyanın en büyük hackerları da ordan çıkıyor zaten fazla söze gerek yok.

m_can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Emsisoft Antimalware kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim.çok hafif ve virüslere geçit verdiğine şahit olmadım.Dene ve kararı sen ver.
Aşşağıdaki linkten indirebilirsin

http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/?id=6215743

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kaspersky PURE kullan virüslere elveda de :)

shiftdeletenet6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de çoğunu denemiş biri olarak benim fikrim norton çok iyi hiç kasma yapmıyor kaspersky bitdefender avira premium f secure g data bunların hiçbiri kolay kolay virüs kaçırmazlar ama paralılar ben hep deneme sürümüleriini kullanıp kaldırıyorum.hiç biride bişi bulmuyor. ücretsiz dersen fire wall de comodo çok iyi sonra sırasıyla bence ad aware avira avast avg eğer riskli sitelere pek girmiyosan adaware avira avast bunlardan biri yeterli bence sevgiler

can3730

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avira ve usb disk security beraber kurarsanız sorun yaşamazsınız.