Antivirüs kurma problemi

kristal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar
bilgisayarıma vista işletim sistemini kurdum ve bir antivirüs yazılımı kurmaya çalıştığımda digital imza geçersiz olduğundan yazılım engellendi hata mesajı çıkıyor.
yada uygulama win 32 uygulaması değildir diyor. yardımlarınız için sağolun.

8032Ekran_Alintisi.JPG

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
dediğin hangi antivirus yazılımı

kristal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 tane virüs programı denedim olma dı bunlar

kaspesky, avira, norton

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
3 tane virüs programı denedim olma dı bunlar

kaspesky, avira, norton

Bilgisayarında sağlam bir trojan yada trojanlar var dostum.trojanlar kendilerini silecek programları kurmana asla izin vermez.bu uyarı ile bin kere karşılaşmışımdır.bir bilgisayarcı olarak tavsiyem uğraşma anti-virüslerle.tüm yedeklerini flash diske al sonrada hem C hemde D diskine format atmadan önce XP CD si ile bios ta sil.sonra XP yi yükle.yükledikten sonra anti virüs programını kur güncelle sonrada yedeklerini aldığın flash diskini pc ye tak içine girmeden direkt olarak tarat.ve virüsleri sil.göreceksin sorunun hallolacak...

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bilgisayarınıza bulaşan virüsler anti virüs ve virüs temizleme yazılımlarını açmayı engelliyor olabilir hatta internetten kaspersky'ın websitesine veya herhangi bir anti virüsün sitesine gitmeye çalıştığınızda sayfa görüntülenemiyor hatası verdirtir bu virüs. Format atmanı tavsiye ederim çünkü bu virüs kolay temizlenmeyen bulaştımı bir bulaşan ama pir bulaşan virüslerden

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
..diske al sonrada hem C hemde D diskine format atmadan önce XP CD si ile bios ta sil

Ben bu kısmı anlamadım?

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
..diske al sonrada hem C hemde D diskine format atmadan önce XP CD si ile bios ta sil

Ben bu kısmı anlamadım?

Bunu yapman lazım.bu başını sürekli ağrıtır.azim herşeyi yenmektir bazen.azmet ve başar.insan azmederse her şeyi bulur ve bilir.saygılar