Anti Fenerliyim Ama

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ne kadar anti fenerli olsamda fener ve taraftarını sevmesem de bazı doğruları söylemekden yarar var 03.07.2011 başlıyan şike operasyonun dan beri fenerbahçe taraftarı herzaman takımına ve yöneticilerine destek olmuştur daha olamakdadır belki rakip taraftar olarak eleştirebilizi ama yaptıkları doğru bir iş ama demek istediğim
fenerbahçe taraftarı bu takım icin herşey yaptı ve yapmaya hazır yönetimse herzaman taraftarından destek ve ürün almayı bağış yapmayı bekliyor taraftarın peki bu yönetim kendi taraftarı icin ne yaptı hadi gelin bu macada 5 tl girin dedimi taraftarına bir jest yaptımı acaba yönetim bu taraftarı kulanmakdamı yoksa iclerinde bu konuyla kafası ilgili kafası calışmayanlarmı var

şimdi diyeceksiniz ki sana :) evet aynı hatayı galatasaray da yaptı adnan polatın tv lere cıktığı ve taraftardan yardım istediği taraftar sanatci dünyası iş adamları hepsi de galatasaraya destek oldu bağış toplandı bir günde adnan polat cıkıb da taraftarına bu macın biletine de 20 değil de 10 tl girisin dedimi yok aynı sorun bizde oldu yani kısacası

ister GS FB TS BJK olsun türkiyede herzaman taraftarlar kulanılıyor...

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam forum kültürünüz sıfır....

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
olsun be öğrenmeye calışıyorum idare et sende SDN den başka takılmadığım icin forum kültürüm sıfırdır sayenizde öğreneceğim :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=155903]1907[/MENTION] sen beni sevdin galiba yanımdan ayrılmıyorsun seni seni seni :):)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bana kin besleyenler dışında herkesi severim hocam :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kin iyi değildir ne tanırım ne de yanında gecerim insanlara kin beslemem ama renklere beslerim spor la saygıyı ayırt edelim :)

REİS_FB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
FENERBAHÇE ile övgülerin güzel, güzel de sana şu anti başlığını yakıştıramadım doğrusu

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hocam o başka doğruları söylemek başka bence herkes bir anlık olsada taraftarlığını bırakıb doğruları söylemesi lazım bak ozaman bu ülkede herşey ne güzel oluyor futbol ve taraftarlık zevkimizi alırız

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ne kadar çok abartınız şu dört büyükleri?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ticari şirketlerden jest bekleyerek hatayı baştan yapmışsınız

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu tür jestleri büyük takımlarda göremezsin. Göreceğin şey Arsenal'in Manchester United'a 8-2 yenildiği maçtan sonra taraftarına teselli bileti hediye etmesi.
Kulüplerin taraftarlarına en büyük armağanı kupadır.