IThelp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
Ne kadar anti fenerli olsamda fener ve taraftarını sevmesem de bazı doğruları söylemekden yarar var 03.07.2011 başlıyan şike operasyonun dan beri fenerbahçe taraftarı herzaman takımına ve yöneticilerine destek olmuştur daha olamakdadır belki rakip taraftar olarak eleştirebilizi ama yaptıkları doğru bir iş ama demek istediğim
fenerbahçe taraftarı bu takım icin herşey yaptı ve yapmaya hazır yönetimse herzaman taraftarından destek ve ürün almayı bağış yapmayı bekliyor taraftarın peki bu yönetim kendi taraftarı icin ne yaptı hadi gelin bu macada 5 tl girin dedimi taraftarına bir jest yaptımı acaba yönetim bu taraftarı kulanmakdamı yoksa iclerinde bu konuyla kafası ilgili kafası calışmayanlarmı var
şimdi diyeceksiniz ki sana
evet aynı hatayı galatasaray da yaptı adnan polatın tv lere cıktığı ve taraftardan yardım istediği taraftar sanatci dünyası iş adamları hepsi de galatasaraya destek oldu bağış toplandı bir günde adnan polat cıkıb da taraftarına bu macın biletine de 20 değil de 10 tl girisin dedimi yok aynı sorun bizde oldu yani kısacası
ister GS FB TS BJK olsun türkiyede herzaman taraftarlar kulanılıyor...
fenerbahçe taraftarı bu takım icin herşey yaptı ve yapmaya hazır yönetimse herzaman taraftarından destek ve ürün almayı bağış yapmayı bekliyor taraftarın peki bu yönetim kendi taraftarı icin ne yaptı hadi gelin bu macada 5 tl girin dedimi taraftarına bir jest yaptımı acaba yönetim bu taraftarı kulanmakdamı yoksa iclerinde bu konuyla kafası ilgili kafası calışmayanlarmı var
şimdi diyeceksiniz ki sana

ister GS FB TS BJK olsun türkiyede herzaman taraftarlar kulanılıyor...