- Reaksiyon puanı
- 1,494
13 mbps internet yetmrz hocam dona dona oynarsınGeForce now indirdim kurdum denemeye gidiyorum 13 mbps internetle aşırı kötü olcak ama neysee
13 mbps internet yetmrz hocam dona dona oynarsınGeForce now indirdim kurdum denemeye gidiyorum 13 mbps internetle aşırı kötü olcak ama neysee
Üzücü bir haberim var. Ücretsiz olarak sadece ayda 1 saat oynayabilirsin.GeForce now indirdim kurdum denemeye gidiyorum 13 mbps internetle aşırı kötü olcak ama neysee
Lise miarkadaşlar ben 4510 Liralık Bir Bilgisayar buldum ama sorun annem. anneme söylüyorum takdir al öyle diyo olmadı 2 sene sonra diyor ve almıyo, ne yapabilirim?
notlar;
Dışarı çıkamam
şu anda kullandığım bilgisayar annemin iş bilgisayarı
İyi Forumlar,
Hayırlı olsun.beyler alcak tamam genede teşekkürler yarın almaya gidicekmişiz
iyi forumlar
Şimdiden hayırlı olsunbeyler alcak tamam genede teşekkürler yarın almaya gidicekmişiz
iyi forumlar
Anneni tanıyan kişi sensin kendin bulman lazım bu tarz forumlardaki önerilerin işe yaradığını görmedim.arkadaşlar ben 4510 Liralık Bir Bilgisayar buldum ama sorun annem. anneme söylüyorum takdir al öyle diyo olmadı 2 sene sonra diyor ve almıyo, ne yapabilirim?
notlar;
Dışarı çıkamam
İyi Forumlar,
Aynen, bir de sürekli şükret diyorlar ya, en çok ona kızıyorum.Anneni tanıyan kişi sensin kendin bulman lazım bu tarz forumlardaki önerilerin işe yaradığını görmedim.
şürketmekle olmuyo bu işler. Örneğin her iş insanı veya çoğu girişimci asgari maaşına şükretseydi öyle girişimlere örnek atamazlardı. Cesur olmak lazım, hep en üsttünü istemek lazım (demek istediğim annenizden fln bana 3090 al diye zırlamak değil alır böyle rtx 2060 çalışırsın onu 3090 kendin yaparsın)Aynen, bir de sürekli şükret diyorlar ya, en çok ona kızıyorum.
Aynen hocam, ben de onu diyorum. Biz şükredersek fakirler halinden memnun kalıcak ve zenginler, patronlar işçiyi ezmeye devam edecek. 10.30 saat sırf asgari ücret için sırılsıklam olmak nedir yahu?şürketmekle olmuyo bu işler. Örneğin her iş insanı veya çoğu girişimci asgari maaşına şükretseydi öyle girişimlere örnek atamazlardı. Cesur olmak lazım, hep en üsttünü istemek lazım (demek istediğim annenizden fln bana 3090 al diye zırlamak değil alır böyle rtx 2060 çalışırsın onu 3090 kendin yaparsın)
şans işteBen şanslıyım babam eskiden amcamla Max Payne oynuyormuş eski bilgisayardan beni de yanına aliyordu.
Annem desen zaten direk babamla evlenince PC almislar. Banada şu an ekran kartı ariyoruz sistem tamam.
hocam alacaksanız ben olsaydım masaüstü alırdımbeyler alcak tamam genede teşekkürler yarın almaya gidicekmişiz
iyi forumlar
kanka hiçbir şey kaldırmaz ki oşu anda taşıncaz ama var desem yalan olmaz yani 2000 tl'lik bi küçük pc alabilir
o değişirmasaüstü alcam aynen karar değiştik ama bi sorun var internete kablo ile mi bağlanmam gerekir masaüstü pc'de ?
Evdeki pc ye restorasyon yapın ne güzel pc var işte bende yaptırdım su an iş görüyor. aileni boşuna zorlama kardeşimarkadaşlar ben 4510 Liralık Bir Bilgisayar buldum ama sorun annem. anneme söylüyorum takdir al öyle diyo olmadı 2 sene sonra diyor ve almıyo, ne yapabilirim?
notlar;
Dışarı çıkamam
İyi Forumlar,
Bir de özellikleri yazEvdeki pc ye restorasyon yapın ne güzel pc var işte bende yaptırdım su an iş görüyor. aileni boşuna zorlama kardeşim
Sen de takdir al.arkadaşlar ben 4510 Liralık Bir Bilgisayar buldum ama sorun annem. anneme söylüyorum takdir al öyle diyo olmadı 2 sene sonra diyor ve almıyo, ne yapabilirim?
notlar;
Dışarı çıkamam
İyi Forumlar,
Yanlış bilgi.Her oyundan o günde 1 saat oynuyorsun ama üre bitmeden çık gir yapınca süren tekrar 1 saatten başlıyorÜzücü bir haberim var. Ücretsiz olarak sadece ayda 1 saat oynayabilirsin.