alparslan46
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar bugün nokıa müşteri hizmetleri ile görüştüm salı günü anna yı indirebileceğimizi söylediler.:clap:
Zalimlik yaptın şimdi valla. 5800 için o kadar güzel custom firmwareler var ki. Normal firmware kullanıyorsan o zaman işkence zaten.Bir S60 çı olarak Android li olmak istiyorum. En son güncellemeyi ne zaman yüklediğimi bile hatırlamıyorum! Aldığımdan beri aynı özellik. Millet android telefonları overclock yapıyor ya 800 mhz işlemciyi 1.2 ghz çıkartıyorlar. Biz hala telefon donunca en çabuk çözümün hangisi olduğunu arıyoruz. 600 lira vermiştim zamanında 5800 a...
Zalimlik yaptın şimdi valla. 5800 için o kadar güzel custom firmwareler var ki. Normal firmware kullanıyorsan o zaman işkence zaten.
Uğraşamazsın ama Android'e overlocktan bahsediyorsun amaHiç uğraşamam valla telefon firmwareleriyle.
Uğraşamazsın ama Android'e overlocktan bahsediyorsun ama![]()
En iyisi hangisi sence onu yüklemek istiyorum?Zalimlik yaptın şimdi valla. 5800 için o kadar güzel custom firmwareler var ki. Normal firmware kullanıyorsan o zaman işkence zaten.
e63 e olacak mı ya hu?
E 63 s60v3 oluyoS60 oluyor o da galiba. Olmayacan, sende bizdensin gel gel![]()
Anna sadece Sym.3'ler içindir.E 63 s60v3 oluyo.
712Mhz son hızıŞu overclock işi N8'de çok işe yarayabilirdi aslında. benim bildiğim kadarıyla gerçekte n8'in işlemcisi daha yüksek frekansta çalışabiliyor ama default olarak 680 mhzde..pil ömründen kaybederdik biraz ama çok daha iyi performans alabilirdik![]()
Abi bi tane değilki. N8'den daha fazla custom rom varEn iyisi hangisi sence onu yüklemek istiyorum?
Tamam işte bende gördüm 3-4 tanede dedim belki kullanışlı hızlı güzel herkesin çok beğendiği vardır manasında sordum neyse biraz incelemem gerekAbi bi tane değilki. N8'den daha fazla custom rom varAndroid çakması ios çakması ne istersen var yani. Biraz test edecek kullanacaksın
![]()
Ruslara takılacaksın o zamanTamam işte bende gördüm 3-4 tanede dedim belki kullanışlı hızlı güzel herkesin çok beğendiği vardır manasında sordum neyse biraz incelemem gerek![]()
Bu arada "Anna" neBelle çıktı siz halla "Anna"sındasınız
![]()
Fark mı ? Telefonu tanıyamazsın emin olBende geçeyim o zamanİlk izlenimlerin nasıl belle hakkında? annadan farkedilir derecede farklı mı ? birde bu işlerin riski nedir bende girişsem belle ye
![]()
@OnLT 5800 XM telefon var mı sende ?
Güncelleme gelecek mi peki 5800'e bizim kuzenin telefona yükleyecektik.
[video=youtube;WR6YVjqAiEc]http://www.youtube.com/watch?v=WR6YVjqAiEc[/video]
Uğraş?