Anna sali günü resmen ovi de

alparslan46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugün nokıa müşteri hizmetleri ile görüştüm salı günü anna yı indirebileceğimizi söylediler.:clap:

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
S3 cülere müjde geldi.Hayırlı olsun...

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Bir S60 çı olarak Android li olmak istiyorum. En son güncellemeyi ne zaman yüklediğimi bile hatırlamıyorum! Aldığımdan beri aynı özellik. Millet android telefonları overclock yapıyor ya 800 mhz işlemciyi 1.2 ghz çıkartıyorlar. Biz hala telefon donunca en çabuk çözümün hangisi olduğunu arıyoruz. 600 lira vermiştim zamanında 5800 a...

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bir S60 çı olarak Android li olmak istiyorum. En son güncellemeyi ne zaman yüklediğimi bile hatırlamıyorum! Aldığımdan beri aynı özellik. Millet android telefonları overclock yapıyor ya 800 mhz işlemciyi 1.2 ghz çıkartıyorlar. Biz hala telefon donunca en çabuk çözümün hangisi olduğunu arıyoruz. 600 lira vermiştim zamanında 5800 a...
Zalimlik yaptın şimdi valla. 5800 için o kadar güzel custom firmwareler var ki. Normal firmware kullanıyorsan o zaman işkence zaten.

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
iyi haber... biran önce yüklemek için sabırsızlanıyorum :p

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Şu overclock işi N8'de çok işe yarayabilirdi aslında. benim bildiğim kadarıyla gerçekte n8'in işlemcisi daha yüksek frekansta çalışabiliyor ama default olarak 680 mhzde..pil ömründen kaybederdik biraz ama çok daha iyi performans alabilirdik :)

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Şu overclock işi N8'de çok işe yarayabilirdi aslında. benim bildiğim kadarıyla gerçekte n8'in işlemcisi daha yüksek frekansta çalışabiliyor ama default olarak 680 mhzde..pil ömründen kaybederdik biraz ama çok daha iyi performans alabilirdik :)
712Mhz son hızı :) Üstüne çıktığın an salih mort :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Abi bi tane değilki. N8'den daha fazla custom rom var :D Android çakması ios çakması ne istersen var yani. Biraz test edecek kullanacaksın :)
Tamam işte bende gördüm 3-4 tanede dedim belki kullanışlı hızlı güzel herkesin çok beğendiği vardır manasında sordum neyse biraz incelemem gerek :)

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Tamam işte bende gördüm 3-4 tanede dedim belki kullanışlı hızlı güzel herkesin çok beğendiği vardır manasında sordum neyse biraz incelemem gerek :)
Ruslara takılacaksın o zaman :) Yabancı dilde bulacak sonra ona tr dil paketi ve klavye ekleyecek kullanacaksın.

Bu arada "Anna" ne :D Belle çıktı siz halla "Anna"sındasınız :D

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu arada "Anna" ne :D Belle çıktı siz halla "Anna"sındasınız :D

Bende geçeyim o zaman :D İlk izlenimlerin nasıl belle hakkında? annadan farkedilir derecede farklı mı ? birde bu işlerin riski nedir bende girişsem belle ye :D

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bende geçeyim o zaman :D İlk izlenimlerin nasıl belle hakkında? annadan farkedilir derecede farklı mı ? birde bu işlerin riski nedir bende girişsem belle ye :D
Fark mı ? Telefonu tanıyamazsın emin ol :) Şimdilik bi tek java sisteminde sorun var. Elemanlar bişeyler denemiş bakalım bende ona uğraşıyorum bu ara :) Türkçe klavye ekledim sorun çıkarmadı. Dil paketine çalışmaya niyetim var ama oda baya bi zaman gerektiriyor.

[MENTION=47620]spybot[/MENTION] zengin olunca sana bi tane N8 hediye edeceğim :)

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=26151]OnLT[/MENTION] 5800 XM telefon var mı sende ?

Güncelleme gelecek mi peki 5800'e bizim kuzenin telefona yükleyecektik.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;WR6YVjqAiEc]http://www.youtube.com/watch?v=WR6YVjqAiEc[/video]

Uğraş?

OnLT , bu is bu video daki kadar basit degil, Dukkandan Androidli bir telefon aldiginda bu hiz asirtma programini kullanabilmek icin telefonu root yapmalisiniz root da o da kolay bir is degil. custom firmware falan filen yuklenmesi lazim root icin.