tenedos
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
zamanında epey kovaladımdı... hele o cine5 için... evet aslında ii olur...
Linux bölümü ile karşılaştırmak yersiz ve anlamsızEğer yasa dışı içerik paylaşırsanız, aynı magazin bölümü gibi ilgi göreceği için boş kalmayacaktır.
Yasal içerikle "3 konu bile olsa bence açılmalı" ama siz daha önce Linux bölümü açılsın dediğimizde boş kalmasından endişe ediyoruz dediğiniz için, buradan uydu bölümünün açılmaması gerektiği sonucunu çıkarıyorum.
Çünkü sadece yasal içerik olduğunda orayı Linux bölümünün 10'da biri kadar bile DOLDURAMAZSINIZ.
Linux bölümü ile karşılaştırmak yersiz ve anlamsız
ya uydu bölümü açsanız zaten konular belli şifre kırma güncel şifre istekleri falan olacak ee bu site illegal paylaşım yok nasıl olcak o iş sonra demezler mi sdn de uydu bölümü var toplasan 10 konu yok diye
site ismi vermek istemiyorum ama 422,563 üyesi var sadece bi tanesi ve bu sitelerde illegal olaya bulaşmıyorlar (forum içerisinde (özel mesajlar dahil) "Digiturk, D-Smart, NTV, NTV Spor, NBA, e2, Kanal 24, Star TV, Discovery" gibi yerli platformları ve kanalları kapsayan, bunlarla ilgili "kart paylaşım (card sharing), k e y, şifre" içerikli her türlü yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır) yabancı yayın içerikleriyle ilgili ülkemizde hiç bir yaptırım yoktur bir çok forum veya bloglarda acık ve net olarak yazışılıyor bir çok yayın ve seyretme veya teknik olarak konular acılıp yazılıyorevet demek için girdim ancak oy kulanmaktan vazgeçtim.Arkadaşın dedikleri konusunda cevap verilmiş mi bakayım.
Mesajları inceledim.Bence de yasal içerik paylaşma zorunluluğu oldugu için konu içerik olarak fakir kalacaktır.
Hayır.
Fazla bölüm göz çıkarmaz.
Dreamboxxxxx
ZorhaK, bizim ne işimiz olur bunlarla ?o zaman ilk soru benden.
ss2 de biss girmek için plug in diye bir program varmış ben bu programı bulamıyorum.Siz de sakın özel mesaj yoluyla da olsa bana bu programın linkini atmayın emi.
Şikayet ederim valla
ZorhaK, bizim ne işimiz olur bunlarla ?
Türksat yetmiyor mu bize ?
http://www.truydu.com/ burdan tv kartları hakkında hem öretici bilgi hemde eklentiler bulabilirsin üyelik gerekmiyor plug olmuyor sadece keys dosyası eklemen lazım vssso zaman ilk soru benden.
ss2 de biss girmek için plug in diye bir program varmış ben bu programı bulamıyorum.Siz de sakın özel mesaj yoluyla da olsa bana bu programın linkini atmayın emi.
Şikayet ederim valla