Anket - Uydu kategorisi açalım mı?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Merhaba arkadaşlar,

Forumda "Uydu" bölümü açalım mı ne dersiniz? Kullanıcılar çok bilinçsiz bu konuda Bu kişilerden biri de benim :)

Ne dersiniz?

Önerilerinizi bekliyorum.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Kesinlikle açılmalı.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
açılmalı! bir tek bu foruma giriyorum. birçok kişide bence bu şekilde.ne kadar çok kategori olursa dışa bağımlılık o kadar az olur dimi :thumbup:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ya uydu bölümü açsanız zaten konular belli şifre kırma güncel şifre istekleri falan olacak ee bu site illegal paylaşım yok nasıl olcak o iş :D sonra demezler mi sdn de uydu bölümü var toplasan 10 konu yok diye :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bencede açılmalı cok faydalı olacagını duşünüyorum.2010 uydudan ınet olayı başlayacagını düşünürsek..

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
olsun işe yarar

herşey oluyoda bide programlama olsa:D

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Ben ilgilenmiyorum doğrusu.İlgilenen çok olursa ,yararı olacaksa hayırlı olsun. :).

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Açılabilir, güzel olacağını tahmin ediyorum.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hayır diyen tek varlık benim galiba şuan itibariyle. bence konu açılırsa freewill in dediği gibi site crack ve illegal programlara karşı bi yol izlemiş görünüyor bence bu olursa ilegal paylaşımların önüne geçemezsiniz ve sıradanlaşır ama site tabi hit kazanır o başka!

Edit: İçimdeki gizli ben olsun diyor :S

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ya uydu bölümü açsanız zaten konular belli şifre kırma güncel şifre istekleri falan olacak ee bu site illegal paylaşım yok nasıl olcak o iş :D sonra demezler mi sdn de uydu bölümü var toplasan 10 konu yok diye :D

bunlara göz yummamız imkansız. ama legal konuda da çok fazla bilgi eksikliği var bende.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Troy bu katogoriyi kendi için istiyor anlaşıldı:D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Güzel olur ama arkadaşlarında dediği gibi ligtv key bilmemne key gibi bi sürü konu açan yeni üye doluşur.Malum ilk mesajında torrent üyeliği isteyenler gibi ilk mesajında ligtv'nin şifresini kıramıyorum bir yardım edin diyenler çıkacaktır.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Açılsın valla yakında garip olaylar bölümüde açılmalı

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sorunda o legal olarak ele alırsan zaten uydudan anlamayanların gidip dsmart ya da dijiturk alması gibi bir durum söz konusu olur dreambox demişsin fazla uydudan anlamam ama zaten forumlarda da görüldüğü gibi her türlü şifre kırma işlemi yapabilen bir cihaz ee geriye ne kaldı cihazların teknik özellikleri yazar inceleme olur nadirende olsa sorunlarını çözemek için konu açanlar olacaktır ama genelde sorunlar ya en son keyi indirdim ya da versiyonu attım ama discoveryi açamıyorum gibi olacaktır ya da cicili bicili kanallara giremiyorum gibisinden :D olsa kötü mü olur hayır ama mod arkadaşlar zaten konulara zor yetişiyorken ek bir yük iyi olmacak kanısındayım :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
ben uydu alicam mesela :D açilsi bencede

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Evet güzel olur ve elveda arkadaşlar ben SDN den ayrılıyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
1-2 biss key veriyorum zaten coşuyor ortam. :D

Açılabilir bu bölüm. :)

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Bu bölümde paylaşım yapıcak kişi sayısının az olucağından dolayı açılmasını doğru bulmuyorum.

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Açalım bence de. Teknoloji ile ilgili bir bölüm sonuçta. Açılıma devam :thumbup1:

soyluakif

Asistan
Reaksiyon puanı
4
dreambox linux tabanlı bir cihazdır, sadece şifre kırmaya vss yaramıyor,
tv den kayıt network üzerinden pc deki filim muzik vss tv aktarıp izlemek uzaktan uyduya baglanıp örnek evdeki uyduyu işyerinde pc üzerinde seyretmek pip yani 2 ayrı kanalı tek ekranda kullanmak
istedigin menü veya image yani istedigin işletim sistemi ile kullanmak diyelim
satfindır yani uydu ayar cihazı olarak kullanmak küçükte olsa oyunlar indirip oynamak
itunes müzik indirmek modeline göre hardisk takıp veya dvd takabilirisiniz gprs wifi özelligi ekleye bilirsiniz youtubeplayer var indirip yani dreambox izleye bilirsiniz saymakla bitmez konu uyduya gelirse illa şifre olayı degil bazı arkadaşlar kanal tasımasını aratmasını hatta cok ufak tefek arızaları yapmasını bilmiyor cihazalara illa şifre çözsün diye yazılım atılmaz bazen windows gibi çöker yüklemek gerekir bazende servis pack gibi yazılım versiyonu güncellenerek hatalar giderilir

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
dreambox linux tabanlı bir cihazdır, sadece şifre kırmaya vss yaramıyor,
tv den kayıt network üzerinden pc deki filim muzik vss tv aktarıp izlemek uzaktan uyduya baglanıp örnek evdeki uyduyu işyerinde pc üzerinde seyretmek pip yani 2 ayrı kanalı tek ekranda kullanmak
istedigin menü veya image yani istedigin işletim sistemi ile kullanmak diyelim
satfindır yani uydu ayar cihazı olarak kullanmak küçükte olsa oyunlar indirip oynamak
itunes müzik indirmek modeline göre hardisk takıp veya dvd takabilirisiniz gprs wifi özelligi ekleye bilirsiniz youtubeplayer var indirip yani dreambox izleye bilirsiniz saymakla bitmez konu uyduya gelirse illa şifre olayı degil bazı arkadaşlar kanal tasımasını aratmasını hatta cok ufak tefek arızaları yapmasını bilmiyor cihazalara illa şifre çözsün diye yazılım atılmaz bazen windows gibi çöker yüklemek gerekir bazende servis pack gibi yazılım versiyonu güncellenerek hatalar giderilir

Bölümü bilmem ama Mod hazır....

Benim ilgi alanıma girmiyor. PC ile haşır neşir olan herkes gibi tvnin karşısında pek vakit geçirmiyorum. uydu bölümü isteyenleri de anlamış değilim. artık bırakın uydunun ayarları ile oynamayıda filminizi izleyin değil mi? bunun forumlarıda var. adamlar gece gündüz uydunun ayarlarından bahsediyorlar. Üreticisi uğraşmıyordur o kadar..

soyluakif

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben uydu alicam mesela :D açilsi bencede
sen bütçeni söyle tavsiye edeyim
ReelBox Avantgarde

Media-Centre for the perfect HDTV Home Cinema experience

ReelBox Avantgarde

Avantgarde for a perfect HDTV home-cinema adventure.....

» Reception of the DVB standard in MPEG-2 and 4
» 2x DVB single-tuners
» 2x common interface slots (e.g. for Pay-TV)
» Graphical Liquid Crystal Display 128 x 64 Pix

» Picture-in-Picture function
»
DVD-multi writer (dual layer), slimline & slot in
» 320GB disk space - Western Digital harddisk
» Gbit-LAN for the home network integration
» HDTV over HDMI 720p, 1080i MPEG-4
» Mini-PCI Express Socket, Compact Flash Socket
» HDMI, YUV, Scart, eSATA, USB 2.0, FireWire, RS232

INTEL
Core2 Duo olması lazım işlemcinin ram 2gb

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Elbette ki yasal olmayan içerik çok fazla ama yasal konularda da öğreneceğimiz çok şey var.
Sadece Linux tabanlı uydu alıcılarıyla bile ilgili yüzlerce konu çıkar.

soyluakif

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Benim ilgi alanıma girmiyor. PC ile haşır neşir olan herkes gibi tvnin karşısında pek vakit geçirmiyorum. uydu bölümü isteyenleri de anlamış değilim. artık bırakın uydunun ayarları ile oynamayıda filminizi izleyin değil mi? bunun forumlarıda var. adamlar gece gündüz uydunun ayarlarından bahsediyorlar. Üreticisi uğraşmıyordur o kadar..
öyle deme akşam olup yatak odasına gecinçe kumanda elimde uydu üzerinden pc içine girip dizi veya filim seçip yatakta huzur içinde seyretmek ayrı bir zevk :)

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44

Katılıyorum.Çok doğru bir düşünce.