- Konuyu başlatan
KimBuGamzeli
Profesör
Dediğim gibi denemediğim/test etmediğim için gpedit.msc konusuna yorum getiremiyorum.
Önceden açmış olduğum fakat bir türlü güncelleme yapmaya zaman bulamadığım (çünkü konuyu baştan hazırlamak gerekebilir, bu da çok uzun zaman alacak) "Windows 10'da performans iyileştirme, gizlilik ve ince ayarlar" konusunu sürüm 1909 için yeniden düzenleyeceğim.
Sürüm 1809 iyidir, üzeceğini sanmıyorum. Kolay gelsin.
Bence de bir güncelleyin hocam konuyu ben o konuyu ilk olduğum da sizin resminiz de farklıydı hatta

Hiçbiri diyorum, Windows 8.1 Single Language 9600 stabilite olarak iyi bir OS, sizin seçeneklerden ise 5. ile 1. arasında kaldım.
Şuan Windows 8.1 Single Language kullanıyorum 9600 ve bütün windows update'ler kurulu stabilite konusunda sorunum yok ama hiç bir işlem yapmadığım halde kendi kafasına göre bütün mağaza uygulamalarını sildi ve metro arayüzünden de komple kaldırdığı için format atmak istiyorum. Hiç bir program kullanmadım silmek için bir gün açtım sistemi normal olarak kafasına göre bütün uygulamalarını silmiş olarak gördüm. Virüs mü yedim yoksa başka bir sorun mu var çözemedim içime kurt düştü artık.