Anket - AKP Kapatılmalı mı?

AKP kapatılmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yorumları okudukça " Vay be ! Bu ne Kin Bu ne nefret! " Diye düşündüm. İdam Edilsin, Sürülsün v.s v.s Hangi Çağda Yaşıyoruz? Hukuk Devletinden bahsediyoruz ancak Verilen Çözüm Örneklerine bakarmısınız... Cumhuriyet Elden Gidiyor Diye Sokağa Dökülenler, Şimdi Cumhur'un(Halkın) %47 Desteğini Almış Parti İçin, Başbakan için, Cumhur başkanı için yaptığı Yorumlara bakarmısınız :^)

Hayır Kapatılsın diyorlar da Mantıklı bir Sebep neden Gösteremiyorlar? Bakın ben Size İddaanameden Mantıksız Bir Madde Göstereyim;

"Üsküdar Belediyesi'nin 1995'te attığı bir adım, kısa sürede bütün Türkiye'ye yayıldı. Meydanlara kurulan iftar çadırları Ramazan'ın vazgeçilmezleri arasına girdi.

Hangi partiden olursa olsun bütün belediyeler, geleneği sürdürdü. İftara yetişemeyen vatandaşlardan fakir fukaraya kadar toplumun her kesimi Ramazan çadırında bir araya geldi. Dayanışmaya Seda Sayan, Gülben Ergen, Safiye Soyman, Hülya Avşar, Mehmet Ali Erbil, Mahsun Kırmızıgül, Muazzez Ersoy, Bülent Ersoy, Alişan ve Gökhan Özen gibi pek çok ünlü de iştirak etti. İftarların maddî giderlerini karşılayan, vatandaşlarla oruç açan sanatçılar şimdi şaşkınlık içinde.

.............

Haberin Devamı İçinBurdan

Eğer Haberi okuduysanız Ne kadar Alakasız Maddeler İle İddaanamenin hazırlandığını göreceksiniz.

Bazı Arkadaşlar Ergenekondan bahsetmiş. Evet Tespitleri Çok Doğru. Ülkeyi Yıllardır babasının malı gibi Gören Zihniyetlerin İpliğini Pazara Çıkarınca AKP Hemen Durdurulmak İstendi ! Neden Youtube Kapalı ? Hemde 3 ayrı Mahkeme tarafından Gerekçeli karar ile ? Çünkü olay sadece Hakaret değil. Youtube'a Sızan Gizli Kayıtlar ile birilerinin Kuyruklarına basıldı ve bu yüzden Şuan Youtube Kapalı !

Şimdi Burdaaki yorumlardan Aldığım Hissiyat ile Gerçekten bu Ülkenin "aydın kesim" diye geçinenlerin Aslında Ne kadar Karanlık İşlerde Olduğunu Az Çok anlamaktayım. Ve Yorumumu Şu Güzide Mısralar İle bitiriyorum.

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır parlayacak!
O benimdir, o benim milletimindir ancak!

Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet, bu celâl?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal.
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklal.

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
janissary.ihg dedi ki:
ŞERİAT ŞERİAT ŞERİAT of be neymiş bu şeriat adamlara bak öyle bi empoze etmişler ki şeriatı ,akıllarına hayaletler geliyor.Şu basın yokmu milleti ne hale sokuyor.2 çocuk ilahi okuyor şeriat hortladı akp ülkeyi irana çeviriyor deniyor bi kadının açmadığı yeri kalmıyor o kadın çağdaş modern laik oluyor
kardeşim ATATÜRK'üde seviyorum dinimide yaşıyorum laiğimde inşallah karım olursada başörtülü olacak tamam mı.Ha yaşımda 18 ayrıca şimdi bunlar aman Tanrımmm gençler arasına da yayılmış bu fikirler derler diyecekler...

Merak ettim karım olursa kapalı olacak demişsin. eğer açık ise sen istediğin içinmi kapanacak yoksa kapalı bır bayanlamı evleneceksin bunu cevapla 2. soruda gelecek

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
cazyyy dedi ki:
janissary.ihg dedi ki:
ŞERİAT ŞERİAT ŞERİAT of be neymiş bu şeriat adamlara bak öyle bi empoze etmişler ki şeriatı ,akıllarına hayaletler geliyor.Şu basın yokmu milleti ne hale sokuyor.2 çocuk ilahi okuyor şeriat hortladı akp ülkeyi irana çeviriyor deniyor bi kadının açmadığı yeri kalmıyor o kadın çağdaş modern laik oluyor
kardeşim ATATÜRK'üde seviyorum dinimide yaşıyorum laiğimde inşallah karım olursada başörtülü olacak tamam mı.Ha yaşımda 18 ayrıca şimdi bunlar aman Tanrımmm gençler arasına da yayılmış bu fikirler derler diyecekler...

Merak ettim karım olursa kapalı olacak demişsin. eğer açık ise sen istediğin içinmi kapanacak yoksa kapalı bır bayanlamı evleneceksin bunu cevapla 2. soruda gelecek

Bence başörtülü olması,dışarıda başkalarına orasını burasını sergilemesinden çok daha iyidir.

SEYF

Asistan
Reaksiyon puanı
3
MAALESEF Kİ TÜRKİYENİN GERİLERDE KALMASINI İSTEYENLER ÇOK BUNUN İÇİN DE AKP'NİN KAPATILMASINI İSTİYORLAR. HEPİMİZİN NÜFUS CÜZDANINDA DİNİMİZ İSLAM DİYE YAZIYOR AMA BUNU CİDDİYE ALAN KİM O SADECE BİR YAZI ÇOĞU İÇİN VE AB DİYORUZ AMA ÇIPLAK DOLAŞANLARA İZİN VAR AMA ÖRTÜNENLERE İZİN VERİLİNCE LAİKLİK BOZULUYOR...
ATATÜRK DİYİP GİDİYOR ÇOĞU PEYGAMBER DİYEN HİÇ YOK YAZIK BİZE ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1. sorum sana değildi
2. başı açık olanlar dediğin gibimi oluyor orasını burasını mı gösteriyor
ne kadar basitsiniz ya allah akıl fikir versin

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
72
PcM Tek kelimeyle harika bi yazı yazmışsın, tşk ederim ^^

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
cazyyy dedi ki:
1. sorum sana değildi
2. başı açık olanlar dediğin gibimi oluyor orasını burasını mı gösteriyor
ne kadar basitsiniz ya allah akıl fikir versin

Zaten soruya cevap vermedim.Kendi fikrimi beyan ettim.Ayrıca Başörtülüler için gerici,aşırı dinci vs. tâbirler kullanılarak genelleme yapılıyorsa bu konuda benimde genelleme yapma hakkım var.Ama açık olupta başörtülüleri seven ayrımcılık yapmayanlarda var.Sonuçta hepimiz Türküz neden bir insan Dinini özgürce istediği gibi yaşıyor diye ayrımcılık yapılıyor ve düşman olarak görülüyor ?

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iddaanameyi okuduğunu söyleyen arkadaşlara sorum olacak yazıp çiziyorsunuz ancak 170 sayfayıda okudunuzmu merak ediyorum

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kimse kimsenin başörtüsüne karşı değil ancak genelleme yapmak bence çok büyük bir yanlış.benim oradaki sorumun altında başka bir neden vardı halende cvp bekliyorum.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
İnsan ister örtünür ister örtünmez buna kimsenn karışmaya hakkı yoktur zaten ama bazıları olayı yanlış anlayıp (ki kışkırtılıolar) provokeye başvuruolar, ama provokeye sert tepki verirsen yasaklarsan olmaz ona olayın bir kışkırtma bir ikiye ayırmaya çalışma olduğunu anlatıp bilgilendirmek lazım.. Birileri bize bi yem atıo biz kavga edioruz onlarda uzaktan izliyip gülüyor.. önce kürt-türk diye ayırdılar şimdi türbanlı-türbansız sonrada atıorum laz-türk die ayırırlar kanmayalım lütfen açalım gözümüzü biz kardeşiz !!.

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0

vektra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ergenekoncu Arkadaşlar "Tehlikenin farkındayız, O halde darbeden yanayız" diyorlardı.

TVNet şimdi Ergenekoncu arkadaşların damarına basmış. "Tehlikenin farkındayız, Demokrasiden yanayız" diyerek, oyunlarını bozmuş, oldu mu şimdi. :D

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bu ergenekonu hemen bırılerının uzerıne yapıstırmayı nasılda sevıyorsunuz. eninde sonunda İLHAN SELÇUK ve DOĞU PERİNÇEK aklanacaklar ancak sizlerr bu yazdıklarınızdan ne kadar utanırsınız işte asıl olan bu tartışma konusu.Kaldıki kasıtlı olarak yapılan bir hareket eninde sonunda ortaya cıkacak herşey ancak şimdi siz dersinizki ateş olmayan yerden duman cıkmaz diye evet belki bu görüşünüze yorum yapamam ama akp nin kapatılma davasıda normaldir herhalde ateş olmayan yerden duman cıkmaz

bu arada sunuda hatırlatırım ergenekon hareketine hepinizden fazla karşıyım cezaları ne ise cekecekler

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
cazyyy dedi ki:
kimse kimsenin başörtüsüne karşı değil ancak genelleme yapmak bence çok büyük bir yanlış.benim oradaki sorumun altında başka bir neden vardı halende cvp bekliyorum.

Misal sen açık bir arkadaşına içtenlikle sevgiyle bakıp,başörtülü bir insana düşmanlıkla bakıyorsan Ayrımcısındır.Ayrıca birçok Atatürkçüyüm deyipte başörtülüleri düşman gibi bakmak Atatürkçlüğün ne kadar benimsendiğini gösteriyor.Acaba Atatürk'te şu çağdaş bu yobaz diye insan ayrımcılığı yapıyormuydu ?

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim başörtülü arkadaşlarımda var ve hiç bir zaman ayrım yapmadım vede bu arkadaşlarım o kadar bilinçliki nerede takıp nerede takmayacaklarını cok cok ii biliyorlar. ayrımcılıgı ben degıl oradakı arkadas bası kapalı alacam dıyerek kendısı yaptı yanlıssam duzelt day_walker

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
cazyyy dedi ki:
benim başörtülü arkadaşlarımda var ve hiç bir zaman ayrım yapmadım vede bu arkadaşlarım o kadar bilinçliki nerede takıp nerede takmayacaklarını cok cok ii biliyorlar. ayrımcılıgı ben degıl oradakı arkadas bası kapalı alacam dıyerek kendısı yaptı yanlıssam duzelt day_walker

Şahsi görüşüm:başörtüsü oyuncak değildir.Gerektiği yerde takılıp çıkarılmaz.Kusura bakma ama acaba o arkadaşların dinlerine ne kadar bağlılar.Başı kapalı bir eş alacağım diyen arkadaşta ayrımcılık yapmamış kendi tercihini belirtmiş.

vektra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zamanında bir musluk reklamı vardı. (Aç-kapa, aç-kapa artema sanki mübarek.) Aklıma birden o geldi. :D

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kamuda yasaksa ki yasak vede bu insanlarda kamu sektöründe calısıyorsa solermısın bana ne yapsınlar kanunlara saygıdır bu

cazyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oda bir ayrımcılıktır resmen başı acıklardan es olmaz gıbı bır ıma var bence orada

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Akp ve Akp yanlılarında(bizlerin) amacı bu işte.Yasağı kaldırıp tüm insanlara eşit haklar sunmak.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
DTP Varken AKP niye?Biri bunu bana açıklasın ?

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Shadow1243 dedi ki:
DTP Varken AKP niye?Biri bunu bana açıklasın ?

Üniversiteye başörtülülerin girme yasağını kaldırması tasarısı yüzünden.Hesapta Laiklik elden gidiyor ya.

Kapatma konusunda adım gibi eminim Genelkurmay'ın parmağı var.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
DTP'li milletvekilleri dışarda yaşasın pkk diye bağırırken bu başsavcı neden elinde kahve onları seyrediyor ? peki bunu açıklasın biri ?

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Shadow1243 dedi ki:
DTP'li milletvekilleri dışarda yaşasın pkk diye bağırırken bu başsavcı neden elinde kahve onları seyrediyor ? peki bunu açıklasın biri ?

1-)DTP'nin oy yüzdesi çok düşük.
2-)Laiklik için bir tehdit içermiyor. :) (Başörtüsü içeriyor ya.)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
malum harflerin başına "terör örgütü" unvanını eklersek çok daha iyi olur ;)

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
terör örgütü pkk başsavcı için sorun teşkil etmiyor yani,zararsız insan bunlar. :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
arkadaşlar, yorumlarımızı yazarken, kişi ve kurumlara cevap hakkı doğruacak, zan altında bırakacak, hakaret ve aşağılayıcı kelimelerden uzak duralım.

kısacası; efendi efendi tartışalım.

sakat bişey yazacaklar diye moderatörler bu başlıkta nöbet tutar oldular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...