burası Türkiye olmaz olmaz. Meclisteki C.başkanlığı seçiminin anayasa mahkemesi tarafından iptal edilmesine de saygın hukukçular ihtimal vermemişti. ama olanları gördük. belli olmaz yani, kapatırlarsa şaşırmam.kumlukoz dedi ki:kapatilamayacagini herkes biliyor
içimizdeki AKPlilerDaY_WalkeR dedi ki:Oylama sonuçlarına bakılacak olursa 2 kişiden biri akp'li![]()
DaY_WalkeR dedi ki:Oylama sonuçlarına bakılacak olursa 2 kişiden biri akp'li![]()
Gecen izlemissinizdire Ali Kirca Show Tv anahaber bülteninde "noter huzurunda" 265 bin kişinin SMS katıldığı bir anket düzenlendi ve sonuclar Ali Kircayi sok etti ve nasil kiviracagini sasirdicacar dedi ki:Anket sonuçlarına bakarsak değilde, kapatılmamasını isteyen Akpli diye tabir edilmeyen çok kişi var zaten bildiğim. Benim merak ettiğim şu an bir seçim olsa Hangi partinin ne kadar oy alacağı. Sanırım bu durum Akp nin daha çok işine yaradı ve oyları artmakta.
kimseciq dedi ki:Gecen izlemissinizdire Ali Kirca Show Tv anahaber bülteninde "noter huzurunda" 265 bin kişinin SMS katıldığı bir anket düzenlendi ve sonuclar Ali Kircayi sok etti ve nasil kiviracagini sasirdicacar dedi ki:Anket sonuçlarına bakarsak değilde, kapatılmamasını isteyen Akpli diye tabir edilmeyen çok kişi var zaten bildiğim. Benim merak ettiğim şu an bir seçim olsa Hangi partinin ne kadar oy alacağı. Sanırım bu durum Akp nin daha çok işine yaradı ve oyları artmakta.
Izlemediyseniz izleyin cok komik
Ali Kirca Anket
Sonucu da soyleyeyim
AK Parti: %70
CHP: %18
MHP: %6
DTP: %4
-BeSTe- dedi ki:bişey sorabilir miyim ???
%2 'lik oran nerde ???
Daha başka partilerde var hatırlatırım-BeSTe- dedi ki:bişey sorabilir miyim ???
%2 'lik oran nerde ???
kimseciq dedi ki:Gecen izlemissinizdire Ali Kirca Show Tv anahaber bülteninde "noter huzurunda" 265 bin kişinin SMS katıldığı bir anket düzenlendi ve sonuclar Ali Kircayi sok etti ve nasil kiviracagini sasirdicacar dedi ki:Anket sonuçlarına bakarsak değilde, kapatılmamasını isteyen Akpli diye tabir edilmeyen çok kişi var zaten bildiğim. Benim merak ettiğim şu an bir seçim olsa Hangi partinin ne kadar oy alacağı. Sanırım bu durum Akp nin daha çok işine yaradı ve oyları artmakta.
Izlemediyseniz izleyin cok komik
Ali Kirca Anket
Sonucu da soyleyeyim
AK Parti: %70
CHP: %18
MHP: %6
DTP: %4
hımmm tamam pardonm1903 dedi ki:Daha başka partilerde var hatırlatırım-BeSTe- dedi ki:bişey sorabilir miyim ???
%2 'lik oran nerde ???
Talha Ertunç dedi ki:Kapatılmalı bence
WiniFred dedi ki:üstelik kapanmazsa bence bundan sonra kaosa ve darbeye davetiye çıkarılmış olur.
cumhuriyet ne biliyormusun? halkin kendini yonetmesi degilmi. Ataturk bazi orumcek kafalilarda anlasin diye "HAKIMIYET KAYITSIZ SARTSIZ MILLETINDIR" yazisini TBMM nin duvarina yazdirmadimi. ak partiye verilen oylar uzaydanmi geldi yoksa bu halkin ozbe oz oylari degilmi?WiniFred dedi ki:ilginç. her yerde akp süper işler yaptı, ekonomi iyiye gidiyor kapatılmasın falan deniyor.
bu partinin kesinlikle kapatılması düşüncesindeyim. şeriat ile iyi ekonomi mi, yoksa cumhuriyet ile kriz mi yaşamayı tercih edersin diye sorarsanız, ne olursa olsun cumhuriyet derim. sürünerekte yaşarım, ama laikliğim ve cumhuriyetim sapasağlam dursun.
üstelik kapanmazsa bence bundan sonra kaosa ve darbeye davetiye çıkarılmış olur.
Evet bence de askeri darbe donemi kapandi. Simdiden sonra oyle bir sey olmaz, kalkissalar bile baslarina yikilir ulke. Ekonomi coker, hersey berbat olurvektra dedi ki:WiniFred dedi ki:üstelik kapanmazsa bence bundan sonra kaosa ve darbeye davetiye çıkarılmış olur.
Bu devirde Türkiye'de darbe yapabilecek bir güç ben göremiyorum. Ama aklını peynir ekmekle yemiş, bir grup "Çılgın Türk" bunu deneyebilir ve bedelinide öderler...![]()