Anket - AKP Kapatılmalı mı?

AKP kapatılmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
72
Akp kapatıldı, 70 milyon kişinin ettiği zarar 20 milyar dolar

Akp kapatılmadı, 70 milyon kişinin ettiği zarar 20 milyar dolar

Varsayım tabi bunlar peh....

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kumlukoz dedi ki:
kapatilamayacagini herkes biliyor
burası Türkiye olmaz olmaz. Meclisteki C.başkanlığı seçiminin anayasa mahkemesi tarafından iptal edilmesine de saygın hukukçular ihtimal vermemişti. ama olanları gördük. belli olmaz yani, kapatırlarsa şaşırmam.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Anayasa da geçen bir olgudur parti kapatma bu güne kadar gelindikten sonra şimdi eğer denirse kapatma yaptırımı çok saçma veya hiç çözüm değil,bunun şimdi değil bu yasa ilk koyulduğu zaman veya daha öncelerden yani yumurta kapıya dayandığı zaman kapatma cezası çözüm değil gibi ifadeler yersiz kanımca.
En başta tutarlı olmak gerekir şu güne dek parti kapatma cezasının varlığından haberdar olmayan seçmen neredeyse yok şimdi onlar çıkıp kapatma yaptırımına değişiklik getirelim veya iktidar partisinin şuan üzerinde çalıştığı gibi parti kapatma olgusunu değiştirmeye yönelik çabaları tutarsızlığın kanıtıdır.Eğer şimdiye kadar memnunsan şuan itiraz etmen senin bir daha ki sefere de aynı itirazı yapabileceğin anlamına gelir.
İktidar partisinin iktidara geçtiği anda böyle bir çaba içerisine girmesi olabilirdi fakat parti kapatma davası açıldıktan sonra bir değişiklik istemeleri biraz adaletsizlik olmuyor mu.

Sokrates yıllarca yaşadığı topraklarda düşüncelerini bağıra çağıra dile getirdi kimileri beğendi kimileri dışladı hatta bazı görüşlerinden dolayı devlet ona "ya bu zehiri iç; ya da söylediklerinin tümünü yalanlayıp Atina'yı bir daha dönmemek üzere terk et",cezasını verdi.Sokrates sessiz kaldı...
İdam gününde karısı Sokrates'e soruyor neden itiraz etmiyorsun haksız yere idam edileceksin.Sokrates tutarlılığı ile bilinen bir filozof olduğunu burada bir kez daha belirtiyor,şimdiye kadar itiraz etmedim bu yönetime bu sisteme şuan itirazım,benim söylediklerimde ciddi olmadığım hissini verir insanlara itiraz hakkımı kendi işim düştüğü zaman kullanamam.Ne yani haklı yere mi idam edilseydim.Demiştir ve baldıran zehirini hiç kesmeden içmiştir.
Tutarlı olmayı önemsemek böyle birşey olsa gerek...

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Oylama sonuçlarına bakılacak olursa 2 kişiden biri akp'li :)

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
DaY_WalkeR dedi ki:
Oylama sonuçlarına bakılacak olursa 2 kişiden biri akp'li :)

Snket sonuçlarına bakarsak değilde, kapatılmamasını isteyen Akpli diye tabir edilmeyen çok kişi var zaten bildiğim. Benim merak ettiğim şu an bir seçim olsa Hangi partinin ne kadar oy alacağı. Sanırım bu durum Akp nin daha çok işine yaradı ve oyları artmakta.

aoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden kapatılmalı mantıklı cevabı olan var mı? Sanırım yoktur ama bekleyeceğim cevap...

munot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki kapatilmamali
iddialarin hepsi basortusu baska bir iddaa varmi? eger basortusu yasaksa bunu anayasaya konmaliydi. Bu hakla hesaplasmanin diger bir yolu olarak goruluyor, secimi kaybedenler bir kilif mutlaka bulacaklardir, onlar zaten ulke icin birsey yapmadigi icin secimi kaybettiler hala haksiz yollarla secimi degistirmeye calisiyorlar, eger Ataturkculuk diyorsalar. bilmeyenler icin acikca yaziyorum. Ataturk kilik kiyafet olarak kadinlarla ilgili duzenleme yapmamistir. yapilan degisilikler sadece erkeklere aittir. ama onlar Ataturkude yakinda kadinlara ait yasak getirmedigi icin suclayacaklardir.
Bu ulkede savcilar var deniyor. dogru da Ergenekonu sorusturan savci patagonyanin savcisimi. Ak partiye dava ac kahraman ol, ceteye dava ac suc isle, bu devran boyle surdukce sirtimiz yerden kalkmaz.

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cacar dedi ki:
Anket sonuçlarına bakarsak değilde, kapatılmamasını isteyen Akpli diye tabir edilmeyen çok kişi var zaten bildiğim. Benim merak ettiğim şu an bir seçim olsa Hangi partinin ne kadar oy alacağı. Sanırım bu durum Akp nin daha çok işine yaradı ve oyları artmakta.
Gecen izlemissinizdire Ali Kirca Show Tv anahaber bülteninde "noter huzurunda" 265 bin kişinin SMS katıldığı bir anket düzenlendi ve sonuclar Ali Kircayi sok etti ve nasil kiviracagini sasirdi

Izlemediyseniz izleyin cok komik

Ali Kirca Anket

Sonucu da soyleyeyim

AK Parti: %70
CHP: %18
MHP: %6
DTP: %4

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
kimseciq dedi ki:
cacar dedi ki:
Anket sonuçlarına bakarsak değilde, kapatılmamasını isteyen Akpli diye tabir edilmeyen çok kişi var zaten bildiğim. Benim merak ettiğim şu an bir seçim olsa Hangi partinin ne kadar oy alacağı. Sanırım bu durum Akp nin daha çok işine yaradı ve oyları artmakta.
Gecen izlemissinizdire Ali Kirca Show Tv anahaber bülteninde "noter huzurunda" 265 bin kişinin SMS katıldığı bir anket düzenlendi ve sonuclar Ali Kircayi sok etti ve nasil kiviracagini sasirdi

Ali Kirca Anket

Sonucu da soyleyeyim

beklediğim gibiymiş :L

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bişey sorabilir miyim ???
%2 'lik oran nerde ???

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kimseciq dedi ki:
cacar dedi ki:

Ali Kirca Anket

Sonucu da soyleyeyim

Ali Kırca'ya bak çevir kazı yanmasın.

vektra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haliyle noter huzurunda %70 gibi ezici bir oran çıkınca, Ali Kırca ancak bu kadar kıvırabilmiş. Ali Kırca'ya ders veren Yüce Milletime Teşekkürlerimi sunuyorum. :D

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ya oy veren kesimin %20 si isteyerek %20 si zaten böyle olayları pek fazla takip etmeyen ama sansasyonlardan haberdar olan köy kahvesi işletmeleri,muhtemelen.Yani büyük bir olay olmadıkça bu %20 kesinliği ile devam edecek ama diğer %20 kesim sanmıyorum bir dahaki sefere aynı oyu atsın...

WiniFred

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilginç. her yerde akp süper işler yaptı, ekonomi iyiye gidiyor kapatılmasın falan deniyor.

bu adamlar, açılan davadaki iddialara karşı kendilerini savunamıyorlar. biz laikliğe, cumhuriyete karşı değiliz, bakın şunu şunu yaptık, aslanlar gibi aklanırız bu davada diyemiyorlar. adamlar yasaları değiştirip davayı düşürme derdindeler. yani artık alenen biz bu devleti yıkmaya geldik, elimizden geleni yapacağız, bunu da sizin demokrasinizi kullanarak yapacağız, sizi sizin silahınızla vuracağız diyorlar. bu yaptıkları suçlamaları resmen kabul etmektir.
daha ilginç bir nokta Türkiye'nin İran ya da Malezya olmayacağını söylüyorlar. ama sadece sözde kalıyor bu. bakın icratlara, bakın başbakan ve birkaç milli görüşçünün azıcık sinirlendiklerinde söylediklerine. türbanı serbest bıraktılar, ama çarşafa, cüppeye, sarığa karşı hiçbir önlem almadılar. Okullara türbanla giren öğretmenler şikayet edildiğinde, şikayet eden hakkında soruşturma açılıyor. sınavlara çarşafla girenler hakkında gazetede haber çıkıyor, ertesi gün başbakanın çok kızdığı söyleniyor ama o kadar. hiçbir işlem yapılmıyor bunlara karşı. halbuki bu tiplere karşı yasal düzenleme yapılsa, sert önlemler alınsa türbana o kadar ses çıkmazdı. İran ve Malezya'da aynen bu yollardan geçti. onlarda hiçbir şey olmaz diyorlardı ama bir sabah kalktıklarında herşey değişmişti. bu yaşamı istemeyenler mecbur tutuldu. açın biraz inceleyin.

adam Türkiye'yi kutuplaştıran bir sürü şey söyleyip sonra suçu muhalefete atıyor.

yaptıkları icraatlar herkesi etkiliyor, ama birileri azıcık konuşsa "rektörler haddini bilsin", "sendikalar haddini bilsin" diye bağırıyor. demokrasi bu şimdi de mi?

hukuk bir ülkede herşeyin üzerindedir. milletinde, oylarında, demokrasininde. demokrasi her zaman hukuka uymak zorundadır. hiç kimse beni millet seçti, yargılayamazsınız diyemez. haddini bilecek.

demokrasi, devletin laiklik ve cumhuriyetine karşı olmayacak, bunları koruyacak. bunları yıkmaya yönelik bir hareket terörden farksızdır.

22 Temmuz seçimlerinden sonra ilk demeçlerini hatırlayın. Anayasadan Atatürkçülüğü, ilkelerini falan, yani Atatürk'e dair herşeyin çıkması gerektiğini söylediler. peki neden? Atatürkçülük neye engel teşkil ediyor? batılılaşmaya mı, laikliğe mi, cumhuriyete mi, demokrasiye mi?

Atatürkçülük şeriatın, gericiğin önünde bir engeldir. onlarda bunun yasalardan çıkması gerektiğini söylediler. yorum sizin.

anayasa taslağı hazırladılar. ama sadece türbanı ön plana çıkardılar. bütün millet yeni anayasayı türbandan ibaret sandı. ama benim en çok dikkatimi çeken nokta terör suçlarını dokunulmazlık kapsamına almasıydı.

sonuç olarak AKP birçok icraati doğru ve yerinde yapmış olabilir. yaptıkları bazı şeyleri bende destekledim. ama laikliğime, cumhuriyetime, özgürlüğüme el uzattıkları vakit hiçbir yaptıklarının önemi kalmaz gözümde. hemde bunu hiç de istemedikleri demokrasiyi kullanarak yapıyorlarsa.

bu partinin kesinlikle kapatılması düşüncesindeyim. şeriat ile iyi ekonomi mi, yoksa cumhuriyet ile kriz mi yaşamayı tercih edersin diye sorarsanız, ne olursa olsun cumhuriyet derim. sürünerekte yaşarım, ama laikliğim ve cumhuriyetim sapasağlam dursun.

üstelik kapanmazsa bence bundan sonra kaosa ve darbeye davetiye çıkarılmış olur.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
Ali Kırca baya kıvırmış anket sonuçlarına beline bişiy olacak yazık ;D

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
CHP ve arka bahçelerinin ve hepsinin babaları olan ergenekon ve benzer hain organizasyonların pis oyunlarından biri daha. Ülke ne zaman dış politikada ve içte önemli bir şeylere konsantre olma ihtiyacı hissetse hemen chp ve arka bahçeleri devreye girip gündemin içine ediyorlar. Bağnaz chp ve diğer terörist şebekeler bu ülkeden temizlenmedikçe Türkiye ve Türklük sürekli tehdit altında kalacaktır.

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Talha Ertun&#231 dedi ki:
Kapatılmalı bence

Neden kapatilmasi lazim. Kapatilmali veya kapatilmamali diyenlerden bir cumle de olsa aciklama bekliyoruz. Benim canim istiyor kapatilsin demekle olmuyor isler. Kiminin cani da CHP kapatilsin istiyordur, Yarin oyle bir savci cikarsa ne yapacaksiniz.
Hem CHP nin kapatilmasi icin de yeterince delil toplanmis haberiniz ola hem de Alman vakiflardan para aldigi icin
Kaynak : Radikal Gazetesi

soldier002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapatılmamalı.
Biliyorum ki bu iş yine birilerinin bir tezgahı Türkiyemizde ne zaman halka yönelik bazı adımlar atılmaya başlansa hernedense birileri kendilerinden bir şeylerin azaldığı hissine kapılıp ortalığı bulandırmaya çalışıyor.Bu ülke birilerinin istediği şekilde ve yaşam tarzı içinde yürümek zorunda değil..Bu ülkenin nüfusu 70 milyon 200 bin değil.birileri artık bu ülkede kendi çıkarları için rahatça at oynatamayacak kanaatime göre bunlar bizim dışımızda birileri adına ne derseniz deyin İşte şimdiye kadar bu ülkenin gücünü sadece kendi menfaatlerini korumak için kullanan bu kesim bu güçlerinin yavaş yavaş eridiğini görüyor .ve yine kendi cıkarlarına bu gelişmeleri aykırı görüyorlar ve birilerini harcamaya ve statülerini sürdürmeye ugraşıyorlar. KAPATILMAMALI 68 MİLYON 800 BİN İNSAN İÇİN

vektra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WiniFred dedi ki:
üstelik kapanmazsa bence bundan sonra kaosa ve darbeye davetiye çıkarılmış olur.

Bu devirde Türkiye'de darbe yapabilecek bir güç ben göremiyorum. Ama aklını peynir ekmekle yemiş, bir grup "Çılgın Türk" bunu deneyebilir ve bedelinide öderler... :P

meba1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence kapatılmamalı.Eğer kapatılırsa Türkiye bi 10 sene geri gider,AB ilişkileri darma duman olur,eknomi zaten zor ayakta oda gider vs... Zaten Dünya üzerinde azcık bi itibarımız vardı oda gitti -bazılarının- yüzünden.

munot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WiniFred dedi ki:
ilginç. her yerde akp süper işler yaptı, ekonomi iyiye gidiyor kapatılmasın falan deniyor.

bu partinin kesinlikle kapatılması düşüncesindeyim. şeriat ile iyi ekonomi mi, yoksa cumhuriyet ile kriz mi yaşamayı tercih edersin diye sorarsanız, ne olursa olsun cumhuriyet derim. sürünerekte yaşarım, ama laikliğim ve cumhuriyetim sapasağlam dursun.

cumhuriyet ne biliyormusun? halkin kendini yonetmesi degilmi. Ataturk bazi orumcek kafalilarda anlasin diye "HAKIMIYET KAYITSIZ SARTSIZ MILLETINDIR" yazisini TBMM nin duvarina yazdirmadimi. ak partiye verilen oylar uzaydanmi geldi yoksa bu halkin ozbe oz oylari degilmi?

hadi oradan sahte cumhuriyetciler. sizin istediginiz sadece azinligin cogunluga tahakkumu. yoksa cumhuriyet falan degil. ha belki yalnis olarak uyguladiginiz, Ataturkun tarifini baska olarak yaptigi laiklik olabilir.once cumhuriyet nedir ogreninde halk sizi anlasin, belki sizde halki ve cumhuriyeti birgun anlarsiniz.
Zeten bassavcilarinin darbeyi ovdugu bir hukuk devletinde birseyler zaten yalnisdir. Ve halk bu yalnisi mutlaka ve mutlaka duzeltecektir.

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vektra dedi ki:
WiniFred dedi ki:

Bu devirde Türkiye'de darbe yapabilecek bir güç ben göremiyorum. Ama aklını peynir ekmekle yemiş, bir grup "Çılgın Türk" bunu deneyebilir ve bedelinide öderler... :P
Evet bence de askeri darbe donemi kapandi. Simdiden sonra oyle bir sey olmaz, kalkissalar bile baslarina yikilir ulke. Ekonomi coker, hersey berbat olur

Ama simdi hukuk darbeleri oluyor. Ama bu da baslarina kalacak insaallah

janissary.ihg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bırakın ya.akp kapatılsında başa bebe belik işleriyle uğraşan chp mi gelsin.ülkeye bak ne kadar demokrat 11 kişilik grup ülkenin geleceğini belirliyor.of of bu azınlığın bi yerlerine bişeyler batmaya başaladı zıpladılar yeter artık bırakın üülkemizide akp yide.

janissary.ihg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ŞERİAT ŞERİAT ŞERİAT of be neymiş bu şeriat adamlara bak öyle bi empoze etmişler ki şeriatı ,akıllarına hayaletler geliyor.Şu basın yokmu milleti ne hale sokuyor.2 çocuk ilahi okuyor şeriat hortladı akp ülkeyi irana çeviriyor deniyor bi kadının açmadığı yeri kalmıyor o kadın çağdaş modern laik oluyor
kardeşim ATATÜRK'üde seviyorum dinimide yaşıyorum laiğimde inşallah karım olursada başörtülü olacak tamam mı.Ha yaşımda 18 ayrıca şimdi bunlar aman Tanrımmm gençler arasına da yayılmış bu fikirler derler diyecekler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...