Ankaralı Hannibal

Bu konuyu okuyanlar

Ahmethz

Müdavim
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
[size=13pt]"Birazcık et yiyecektim, ne var ki?" İşte Ankaralı Hannibal'in itirafları!!![/size]

3.5 yıl cezaevinde yatıp çıkan Özgür D., iftar sonrası eve gelmesi nedeniyle anne ve babasının yemek yediğini gördüğünü ve bu nedenle et parçalarını buzdolabına kaldırdığını kaydetti.

20070915174448.jpg


Başkent Ankara'da iki kişiyi öldürmek ve öldürdüğü kişilerin etini yemeye çalışmakla suçlanan Özgür D., Ankara Emniyeti'ndeki sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevkedildi. Özgür D. ile birlikte anne ve babası da gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgusunda iki kişiyi öldürdüğü, bir kişiyi de yaraladığını itiraf eden Özgür D. ile anne ve babası önce Adli Tıp'ta sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlı, daha sonra tutuklanma talebiyle adliyeye sevkedildi.

Zanlı Özgür D'nin, emniyetteki sorgusunda öldürdüğü Cafer Er isimli kişinin cesedinden parçalar alarak evine götürdüğü ve bu parçaları yemek istediğini söylediği öğrenildi.

Olay, çarşamba gecesi İmrahor köyü yakınlarındaki çöplükte bir erkek cesedinin bulunmasıyla gün ışığına çıktı. Cesedin, her iki kol ve bacağının iç kısmının kemikten tamamen kesilerek çıkarılmış olduğunu gören polis, olay yerinde yaptığı incelemede bir cep telefonu buldu.

Yapılan incelemede telefon ve içinde bulunan SIM kartın geçen haziranda işyerinde tabancayla vurulan Sedat Erzurumlu'ya ait olduğu belirlendi. Telefondaki en son görüşme yapılan numarayı araştıran polisler, Akdere'de oturan Ö.D.'nin adresine ulaştı.

Gece yapılan baskında Özgür D. gözaltına alınarak, Cinayet Masası'na getirildi. Ayrıca katil zanlısı Özür D.'nin evinde yapılan aramada polis, Erzurumlu'nun işyerinden çalınan dizüstü bilgisayarını ele geçirdi. Zanlı Özgür D., sorgusunda, her iki cinayeti de işlediğini itiraf etti.

1A9C42BAD027A744946C87A7r.jpg


10 yıl önce de bir arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle 3.5 yıl cezaevinde yatıp çıkan Özgür D., iftar sonrası eve gelmesi nedeniyle anne ve babasının yemek yediğini gördüğünü ve bu nedenle et parçalarını buzdolabına kaldırdığını kaydetti.

Özgür D., cinayet için özel satır ve keski de yaptırdığını söyledi. Sedat Erzurumlu'yu ise kendisini ezik gösterdiği için öldürdüğünü anlatan Özgür D., Abbas İ. isimli belediye görevlisini yaraladığını da itiraf etti.

Öte yandan katil zanlısının eylemi, sinema tarihinin önemli karakterleri arasında yer alan insan yiyen kişi olarak bilinen 'Dr. Hannibal Lecter'ı anımsattığı için olay "Ankaralı Hannibal" olarak anılıyor.

kaynak
 
Üst