- Reaksiyon puanı
- 442
Hdp ile beraber sallayan, hdp barajı geçince pilav dağıtan da hükümet anlaşılan.
MİT'i suçlayan arkadaşlar için diyeceğim şu: paralel organizasyon PKK içine sızmış MİT mensuplarının listesini Diyarbakır belediye başkanı Gülten Kışanak'a verdiği günden beri pkk kaynaklı olaylarda MİT çaresiz duruma düşürülmüştür. takdir edersiniz ki içeri yeni eleman sızdırmak üç beş günde olabilecek bir şey değildir.
ikinci bir husus ise, bu olayı kimin yaptırmış olabileceği mevzuu... bu sualin cevabını yıllar evvel rahmetli Mahir KAYNAK vermişti... "Bir olayın arkasında EN ÇOK KİME YARIYORSA o vardır" demişti. yorum size aittir.
İstedikleri olmuş. Halkı kutuplaştırmayı çok iyi başardılar. Bir tarafta bir lideri körü körüne destekleyenler bir tarafta o liderden sonuna kadar nefret eden taraf. Ülke yavaş yavaş bir kaosa sürükleniyor ve bunu kendi milletimiz yapacak.
Sen çok yandaş medya izlemişsin ve çok etkisinde kalmışsın, gerçekler ortaya çıkmasın diye emniyet müdüründen, komserine, polisinden, savcısına, hakimine, üst düzey bürakratlarına kadar binlercesini emekli edip acemileri getirirsen olacağı buydu ama gerçekler er yada geç ortaya çıkacak.
Onu bunu bilmem de, Ankara'da yani BAŞKENT'İNDE patlama oluyorsa ya güvenlik zaafiyeti vardır ya da hükümetin bu işte parmağı vardır.
Yani gerçekten anlam veremiyorum, başkent abi bu, başkent! Tokyo'da, DC'de, Berlin'de böyle bir şey olsa ne olurdu düşündünüz mü? Hayal edebildiniz mi? Ben edemedim. Türkiye'de ise olağan karşılanıyor. Gerçekten hayret verici.