• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Anında Görüntü Show Hakkındaki Düşünceleriniz !!!

titanyum

Profesör
Daha önce izledinizmi bilmiyorum ama bir kere denemelisiniz cumartesi geceleri başlıyor tamamen doğaçlama ve eğlenceli tiyatrosporu her hafta araların kişi değişimi yaparak farklı oyunlarla sizi eğlendimeyi ve güldürmi iyi beceren bir tv programı.

grupların adı mahşer - çümbüş

bence güzel bir program sizin de yorumlarınızı bekliyorum

En sevdiğim programlardan biri. Gerçekten eğlendiriyor insanları.. Bazen gülmekten geberiyorum :)

harika hacıyatmazı değil onu izliyorum o saatte harikalar

Hayda neye gülüyonuz ben izlemedim o programı ya televizyondan tamamen koptum ben artık :)

Tüh ya ben açacaktım bu konuyu :) . Çok güzel bir organizasyon, TV'deki ender kaliteli programlardan biri (benim espiri anlayışıma göre) komik ve aşırı eğlenceli. Youtube'dan kendi tiyatroları HAYALHANE'de yaptıkları gösterileri izleyebilirsiniz, "mahser-i cumbus" diye aratın.

çok hoş..başka bir kanalda olsa kesin parlar o yarışma..

evet kesin parlar ama fox dada yavaş yavaş parlıyor bi izleyen müptelası oluyor

bencede ilk programlar güzeldi ama sonraları gülmek için 15dk bekler oldum, bu kadar sık yayınlanması kendileri içinde dezavantaj !!!

bir ara Starda mı Kanal D de mi ne çıkmıştı o zaman pek beğenmemiştim :L

erdempolat' Alıntı:
Tüh ya ben açacaktım bu konuyu :) . Çok güzel bir organizasyon, TV'deki ender kaliteli programlardan biri (benim espiri anlayışıma göre) komik ve aşırı eğlenceli. Youtube'dan kendi tiyatroları HAYALHANE'de yaptıkları gösterileri izleyebilirsiniz, "mahser-i cumbus" diye aratın.
Hakikaten hoş.