aloisnebel
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Devam edeyim o zaman ben ![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Tam bugün dedigin animeye baslayacaktim vaktim olmadi ancak tipik romantizm animeleri gibi sanırımAo Haru Ride nasıl dostlar![]()
slice of life türü ise kesin beğenirim :mrgreen:Tam bugün dedigin animeye baslayacaktim vaktim olmadi ancak tipik romantizm animeleri gibi sanırım
Naruto da bitsin bir zahmet helak etti bir nesli.
ahahaben mangadan takip de etmiyorum
![]()
bazı arkadaşlarım off neler oldu neler diye arayıp beni çıldırtıyorlar ama yok okumam![]()
artık onun yerine ne başlar bakalım :d
Gerçi Kakashi ile ilgili bir şey olacaktı en son onu duymuştum ama neyse![]()
Artık bir 300 bolumde ordan kaptırırlar![]()
Psycho Pass'i mutlaka izle pişman olmazsın yanılmıyorsam 2. sezonu da başladı ayrıca Death Note'a benzer olarak Zankyou no Terror izleyebilirsin ikisi de dedektiflik oluyor ayrıca önerileri için Myanimelist'e bakabilirsin oradan gelen önerilere göre izliyorum ben animeleri genelde@Sansar667 @PIKPIK Teşekkürler arkadaşlar, tavsiyeleri biraz inceledim: Psycho pass, samurai7 ve kenshin deneyebilirim gibi geldi.
Benim aslında bu tarz bir anime arayışımın sebebi birazcık da şu: Gerçek bir dizi yapmak için gerekene göre çok daha düşük bir bütçeyle, neredeyse her türlü konuyu işleyebilecek ve her türlü görseli içerebilecek eserler üretme gücüne sahip olan çok güçlü bir araç gibi geliyor bana anime.
Durum böyleyken de önceki mesajımda bahsettiğim ciddiyetsiz ve abartılı unsurlara bulanmamış, güzel ve ciddi animelerle karşılaşmam gerekiyormuş gibi hissettim hep anime ararken, bu kadar güçlü bir aracın (bana göre) doğru düzgün kullanılması gerektiğini hayal ederek.
Ama tabi birkaç anime dışında hiçbir şey izlemişliğim de yok, biraz önyargılı bakıyor olabilirim konuya.
Tavsiyeler için teşekkürler tekrar, değerlendireceğim.
Psycho Pass 2. sezonunun ilk bölümünü İngilizce altyazılı izledim sezona iyi başladılar Tsunemori harikaydı
Black Lagoon'u bitirdim harikaydı 3. sezon ne zaman başlayacak bilen var mı?
ama MAL'de öyle diyordu 3. sezon duyurulmuş ama tarihi belli değilmiş OVA'ları zaten biliyorum onları izleyeyim bari hem zaten böyle biterse yarım kalmıyor mu bu arada Black Lagoon'a benzer bir şey önerir misin?Kesinlikle katiliyorum
Robertayla ilgili olan ova tarzi bolumler 3. Cü sezonu sayilir.Mangasi ne alemde bilmemde daha bisey beklememek lazim.
ama MAL'de öyle diyordu 3. sezon duyurulmuş ama tarihi belli değilmiş OVA'ları zaten biliyorum onları izleyeyim bari hem zaten böyle biterse yarım kalmıyor mu bu arada Black Lagoon'a benzer bir şey önerir misin?
Zankyou no Terror'ü zaten izledim o zaman geriye Cowboy Bebop ile Samurai Champlou ve Gungrave kalıyor Gungrave'in ilk bölümü filler mi? onlara bakarım artık sağolÇıkarsa izlerizblack lagoon a benzer bisey bulmak zor bu animeyi genelde watanabe nin animeleriyle karsilastirilmakta yani cowboy bebop , samurai champloo ve zankyou no terror 'ü izleyebilirsin hepsi guzeldir.Ama onlardan once çerez niyetine gungrave yi izle(2. Bölümden basla ilk bolumu izleme)
Zankyou no Terror'ü zaten izledim o zaman geriye Cowboy Bebop ile Samurai Champlou ve Gungrave kalıyor Gungrave'in ilk bölümü filler mi? onlara bakarım artık sağol
Sağolilk bolumde 18.ci bolumle ilgili onemli bilgiler var spoiler yemis olursun yani![]()
Hesabim yok ama açmayı düşünüyorum mobil uygulamasi var mi?Burada myanimelist hesabı olan var mı merak ediyorum benim hesabım:
http://myanimelist.net/profile/Cnon [MENTION=301001]Sansar667[/MENTION] [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] [MENTION=254548]Munitionis[/MENTION] [MENTION=105356]Mert Ahmet[/MENTION] [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] ve unuttuklarım eğer başka hesabı olan varsa orada bir grup kuralım ne dersiniz?
Forumda böyle bir konu açılmıştı mobil uygulaması yok diyorlardıHesabim yok ama açmayı düşünüyorum mobil uygulamasi var mi?
Burada myanimelist hesabı olan var mı merak ediyorum benim hesabım:
http://myanimelist.net/profile/Cnon @Sansar667 @Jiraiya06 @Munitionis @Mert Ahmet @Elusive ve unuttuklarım eğer başka hesabı olan varsa orada bir grup kuralım ne dersiniz?
Olsun açın hesap açın orada Türk olarak sadece yaoi grupları var sıkılıyorum tek başımaMAL da benimde yok olsa da favorilere 5 taneden başka seçememem beni sinir ederdi sanırım.![]()
Olsun açın hesap açın orada Türk olarak sadece yaoi grupları var sıkılıyorum tek başıma