- Reaksiyon puanı
- 493
golden time yeni başladım.sanırım bu seriyi sonuna kadar izlerim.
Beğenmedim ben bu Golden Time'ı. Başladım; bırakmak istemiyorum. Çabuk biter inşallah.
sorma hocam normal basket çaından uzun sürdüydü hele o maça ait olan son bölüm çileden çıkartmıştı beni 5-6 sn yi 10 dk göstermişlerdi. Gerçi mangası güzel. batoto da kotonaru yazıp 144 den itiabaren bakabilirsin. 158 e kadar batoto da yüklü 185 e kadar kotonaru nun kendi sitesinde var.15te bırakmıştım bugün gözüme çarptı izledim harika bir iş çıkarmışlar
yalnız şöyle bir durum var basketbol maçları şu son maçın uzunluğundan daha kısa 6 bölüm felan sürdü maç
aslında kuroko no basket animede çok hareketli geçimyor mangayı boyayıp mı animeleştiriyolardır nedir o hızlı hareketler hep sabitsorma hocam normal basket çaından uzun sürdüydü hele o maça ait olan son bölüm çileden çıkartmıştı beni 5-6 sn yi 10 dk göstermişlerdi. Gerçi mangası güzel. batoto da kotonaru yazıp 144 den itiabaren bakabilirsin. 158 e kadar batoto da yüklü 185 e kadar kotonaru nun kendi sitesinde var.
güzel maceraHunter x hunter 2011 yarida biraktigim icin bastan başladım bakalim
güzel macera
kuroko no basket II sezon bitti harikaydı izlemyen arkadaşlara tavsiyemdir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=254548]Munitionis[/MENTION]
çabuk bitti ama daha fazla uzatsalar sıkılırdık aynı şeyler dönerdi hepKuroko bende bitirdim ama cok cabuk bitiriyorlar ya
çabuk bitti ama daha fazla uzatsalar sıkılırdık aynı şeyler dönerdi hep
bugün yarın gelicek diye beklemek te güzelBir gazla bıraktım kurokoyu 10 bölüm biriktirdim vizeler bitince hepsini bir anda izleyecem patlatacam mısırımı açacam yanıma içeceğimi haftadan haftaya beklemek çok koyduğuna bekliyim dedim sabır taşı oldum resmen.
Tadı ayrıdır hocam kabul ederim ama bir anda seri bitirmeninde tadı bir farklı oluyor.Yeni Bahar dönemi sezonunda da anime çevirme projesi işine girebilirim gibi gözüküyorbugün yarın gelicek diye beklemek te güzel
para var mı işte ? varsa özelden ayrıntıları konuşalımTadı ayrıdır hocam kabul ederim ama bir anda seri bitirmeninde tadı bir farklı oluyor.Yeni Bahar dönemi sezonunda da anime çevirme projesi işine girebilirim gibi gözüküyor
Yok hocam gönül işi malesef. Bu piyasadan geldik geçiyoruz bir imza bırakayım diye düşüncelerim varpara var mı işte ? varsa özelden ayrıntıları konuşalım
Bokura wa Minna Kawaisou ı izledim yeni animelerden güzel gidecek gibi. Kurokoyu dediğim gibi vize sonuna bıraktığım için izlemedim amma velakin animeyi bitirseler bile manga 266 da ve devam ediyor o yüzden sıkıntı yokyeni animeler çıkıyor galiba bu hafta ? Kuroko no basket 2 final yaptı