-Hewal-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 11
Izleyipte pek anlam veremediğiniz Animeler varmı ben Exalla ve Experial serial lain izleyip te olaya fransız kaldığım Animeler
Nostalji yapayim dedim roruoni kenshin izliyorum ama dogru mu yazdim bilemedim cizimler berbat ama anime güzel
kenshin adam biçer değilmiydi ?
ben de hunter x hunter bitirmek üzereyim 10 bölüm felan kaldı, bitince şunu mutlaka izlemelisin dediğiniz bişey var mı ?yoksa kafama göre bakıcam bir tane
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ayrıca animeyi etrafınızdaki insanlara aimeyi sevdirmeye çalışırsanız onlarla daha iyi anlaşırsınızyeni yeni arkadaşlarınız olur
![]()
izlemeye başladım biter artıkben geçen sene izlemiştim araba severlere bi anime önereyim adı initial dgüzel teknik bilgiler de veriyor aynı zamanda eğitici
![]()
yeni sezonu da 2014 te film şeklinde çıkacakizlemeye başladım biter artık
güzel cevapmışAnimeyi bilmeyen insana anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor dur millet bu yaşta çizgi filim mi izlenir diyor yav tv lerde gün aşırı yayınlanan ensest ilişkili dizileri izlemekten daha faydalı diye cevap veriyorum.
Nasıl bir şey arıyorsun abi Kyoukai no Kanata veya Golden Time a baktın mı hiç ?şu sıralar kafama göre bir slice of life bulamadım.![]()
bakarım şimdi kardeşim , toradora tarzı olabilir.Nasıl bir şey arıyorsun abi Kyoukai no Kanata veya Golden Time a baktın mı hiç ?
hunter x hunter çok yavaş ilerliyor ya ben bekliyorum 113te sezon felan bitsin o zaman izlerimHunter x hunter ve Trigun'la devam ediyordum şehir dışına çıkmak icap etti kaldılar öyle...
15te bırakmıştım bugün gözüme çarptı izledimKuroko no basket neydi oyle ya superdi bugunku bolum ama muzikleri eskilerden koysalar cok daha iyi olurmus