• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Anime Keyif

Izleyipte pek anlam veremediğiniz Animeler varmı ben Exalla ve Experial serial lain izleyip te olaya fransız kaldığım Animeler

BTOOM izliyorum sao tadinda tavsiye ederim

Eşşek kadar adam oldun halamı çizgi film izliyorsun diyen anneme '' Hotaru no Haka '' ( Ateş Böceklerinin Mezarı ) Adlı 88 yapımı bir anime izlettim. 3 Gün ağladı garibim. Artık ben anime izlerken yanıma geldiğinde '' Yokmu ağlamaklı bişiler ? '' diye sormadan geçmiyor (:

ben de hunter x hunter bitirmek üzereyim 10 bölüm felan kaldı, bitince şunu mutlaka izlemelisin dediğiniz bişey var mı ? :) yoksa kafama göre bakıcam bir tane :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca animeyi etrafınızdaki insanlara aimeyi sevdirmeye çalışırsanız onlarla daha iyi anlaşırsınız ;) yeni yeni arkadaşlarınız olur :)

Nostalji yapayim dedim roruoni kenshin izliyorum ama dogru mu yazdim bilemedim cizimler berbat ama anime güzel

Savaşlı felan bişey söyleyin ya bitti hunter x hunter güncele yetiştik :)

Full spn izliyorum bu aralar. 7x7 deyim bitsin sonra bir anime izlemeyi düşünüyorum. :)

ben geçen sene izlemiştim araba severlere bi anime önereyim adı initial d :) güzel teknik bilgiler de veriyor aynı zamanda eğitici :D

ben de hunter x hunter bitirmek üzereyim 10 bölüm felan kaldı, bitince şunu mutlaka izlemelisin dediğiniz bişey var mı ? :) yoksa kafama göre bakıcam bir tane :)

ayrıca animeyi etrafınızdaki insanlara aimeyi sevdirmeye çalışırsanız onlarla daha iyi anlaşırsınız ;) yeni yeni arkadaşlarınız olur :)

Animeyi bilmeyen insana anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor dur millet bu yaşta çizgi filim mi izlenir diyor yav tv lerde gün aşırı yayınlanan ensest ilişkili dizileri izlemekten daha faydalı diye cevap veriyorum.

şu sıralar kafama göre bir slice of life bulamadım. :)

Su an kuroko no basket 2 one piece ve naruto devam ediyorum ruroini kenshinden sıkıldım nisanda fairy tail basliycakmis onu bekliyorum

Hunter x hunter ve Trigun'la devam ediyordum şehir dışına çıkmak icap etti kaldılar öyle...

Bu Golden Time güncel animeymiş ya...! :/
Yayınlanan bölümlerinin tümünü izlemiş bulundum.

Hunter x hunter ve Trigun'la devam ediyordum şehir dışına çıkmak icap etti kaldılar öyle...
hunter x hunter çok yavaş ilerliyor ya ben bekliyorum 113te sezon felan bitsin o zaman izlerim
şimdi mirai nikki izliyorum tavsiye ederim :)
bir de darklı bişey vardı izleyenleriniz vardır insanlar havada felan yürüyodu neydi tam adı ? :D

buldum animeyi darker than black :D izlicem bir ara :D

Hunter x hunteri zamaninda 70 lerde birakmistim karakterleri unuttum yeniden mi baslayacagim simdi .s

Kuroko no basket neydi oyle ya superdi bugunku bolum ama muzikleri eskilerden koysalar cok daha iyi olurmus

Kendimi one piece deki sanji gibi hissediyorum :D

Kuroko no basket neydi oyle ya superdi bugunku bolum ama muzikleri eskilerden koysalar cok daha iyi olurmus
15te bırakmıştım bugün gözüme çarptı izledim :D harika bir iş çıkarmışlar :)
yalnız şöyle bir durum var basketbol maçları şu son maçın uzunluğundan daha kısa :D 6 bölüm felan sürdü maç :D

bu devirde kotalı internet kullanan ben çok sevdiğim narutomdan ayrıyım..

[video=youtube;rg-8KMcuS7U]http://www.youtube.com/watch?v=rg-8KMcuS7U[/video]

:D