Bağlama noktası güzelaçılmazsa avatarımdaki hatun gibi hüzün çökecek üzerime
Bağlama noktası güzelaçılmazsa avatarımdaki hatun gibi hüzün çökecek üzerime
Evet çiçek olup otururuz. Sürekli canlı, cap canlı oluruz. Neşeli şarkılar söyleyip papatya yetiştiririz.
Hem Şu "Hayır" Diyen 11 Kişinin Eşgalini Belirleyin Adresleri ve Mekanlarınıda
Ne gibi?Bu yeni moda mı oldu... :S
Arkadaşlar ben içkiliyken animeye gerek yok demiştim ve oyumuda gerek yok olarak kullanmıştım. Şimdi kendime geldim. Pişman mıyım?
Hayır, pişman değilim.
Helal be, en tarafsız yorum!İsteyen istediğini diyebilir. Kimi gereksiz görür, kimisinin hayatı olmuştur anime. Kimisi içinse çizgi filmden farkı yoktur. Herkes birbirinin düşüncesine saygı duymalı...
Yeriz biz onu!açılmazsa avatarımdaki hatun gibi hüzün çökecek üzerime
YUI'yi de unutmamak gerek!Bize destek verin sizi böyle çıtır ablaların konserlerine götürecem! http://forum.shiftdelete.net/muzik/192645-scandal.html
Spoiler verenleri tek ayak üstünde bekleteceğiz.Açılsın bence. Eminim Anime bölümü forumun diğer bölümlerinden daha aktif olacaktır. Anime muhabbeti çok yapılır bir de 'spoiler' verenin vay haline
Bu arkadaşın yaptığı gibi Bu gün ikinci kez gördüm sanırım... yoksa üç mü ??
Forumda, içinde 3-4 konu olduğu halde kategori kapsamına giren yerler varken bence onca tanıtım ve anlatımı yapılan anime için ufacık bir kategori açılmasında sakınca olmasa gerek.
Talep varsa (ki var) açılsın. Hayır diyenler haksızlık etmiş.. ben de anime sevmiyorum ama ben sevmediğim için sevenlerin isteğine hayır demek bencilliktir.
sevenleri ayırmayalım animeyi açalım