Anime Kategorisi Açılsın Mı?

Anime Kategorisi Açılsın Mı?

• Kullanılan toplam oy
    97
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Anime dünyasının büyülüğünü ve potansiyalliğini bildiğim için modlara baskı yaptım bölüm açılsın diye :)

Bölüm güncel kalmazsa ne olur denmiş. Google'dan yeni adam gelir gelmesine de adam Death Note ya da Great Teacher Ozuka hakkındakileri bir okur, iki okur sonra sıkılır. Forum demek güncellik demek. Kaç tane anime forumu açıldı geçtiğimiz yıllarda bazılarında yöneticilikte yaptım. Hepsi, ilgisizlikten dolayı kapandı.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
evet piyasada birkaç tane sağlam Türk anime forumu var...

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
Anime dünyasının büyülüğünü ve potansiyalliğini bildiğim için modlara baskı yaptım bölüm açılsın diye :)

Bölüm güncel kalmazsa ne olur denmiş. Google'dan yeni adam gelir gelmesine de adam Death Note ya da Great Teacher Ozuka hakkındakileri bir okur, iki okur sonra sıkılır. Forum demek güncellik demek. Kaç tane anime forumu açıldı geçtiğimiz yıllarda bazılarında yöneticilikte yaptım. Hepsi, ilgisizlikten dolayı kapandı.

müşterinin ayağı alışsın mantığıyla söylemiştim
anime olmaz da ilgisini çeken başka bir bölüme bakar
hele bi dükkana gelsin de uygun bişey bulunur :)
yine siz bilirsiniz tabi , ben sadece fikir yürütyorum

Caps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeterli oy sayısına ulaşılamadığı için bölümü açmıyoruz diye kapanış yapmazlar inşallah :)

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
@Dem
Buğra-kun daha oy kullanmamış, MSN'e de girmiyor şimdi yeni sürüm indir falan diyor. :P Onu halledeyim hemen haber vereyim şuna da! :D
*10 dakika sonra* Yaşasın ResourceHacker!
zomge.png

Arkadaşlar sizinle gizli bir bilgi paylaşıyorum iyi okuyun :D

eğer verilen oylarda multi üyelik yakalanırsa anket iptal olacaktır :)

Bu arada eğer bölüm açılırsa ki açılacak gibi gözüküyor, Bir aksilik çıkmazsa moderatörü ben olacağım :)
Valla bizim grupta bayağı bir moderatör falan dolmuş, multi üyelikli moderatörlerimiz yoktur sanırım! :D
Animeci arkadaşlar biliyorum yapmazsınız ama sakın sakın ha ankete hile felan karıştırmayın, bize bu kadar samimiyetle destek çıkanlara hakaret olur eğer böyle birşey yaparsanız, zaten hileye felanda gerek yok durum gayet açık :) by efsane modum işini hakkıyla yapacakatır eminim, zaten bölüm bize göre şekillenecek, by efsane modum bizlere kurallara uyma ve herhangi bir yalnışlık olursa düzeltme konusunda yardım edecek, aynı keyloger in dediği gibi :)
Aynen katılıyorum.
Önemli olan bölümün açılması değil arkadaşlar. Buranın ne kadar çok güncel tutulabileceği. Animeciler burayı sürekli güncel tutmalı ki, orası hayalet bir köşe olmasın. Güncellik ise geyik ve uçuk kaçık mesajlar değil. İncelemeler, videolar gibi anime sevmeyenlerin bile bilgineceği işler olmalı.
Anime dünyası öyle bir şey ki teknolojiyle birlikte gelişiyor.80'lerde VCD kalitesinde 240p, 360p formatlarında çıkıyormuş ilk.Sonradan DVD'ye geçtiler 2000'lere yakın bir zamanda.HD'nin çıkmasıyla ardından hemen HD DVD'leri geldi animelerin.Şimdi ise piyasada herkes 1080p BluRay animeleri takip ediyor.Ayrıca bunların dışında Dragon Ball gibi serileri bazı animasyon firmaları "remake" yaparak, eski animeleri HD ve BluRay'e taşıyor.

Bunun dışında güncelliğe gelelim, Anime kış sezonu açılalı 1 ay ya oldu ya olmadı.Şu an ekranlara girmiş yaklaşık 15 seri var, bunların 10 tanesi kadarı yeni seri, kalanlar ise yeni sezonlar. Güncellikte sorun olmaz yani ondan eminim. :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Halisünasyon görmeyi bırakın arkadaşlar.. Anketin süresi bittiğinde sonuç neyi gösteriyorsa o yapılacak..

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
inşallah açılır da halisünasyondan öteye geçeriz

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Animeci arkadaşların, animenin büyüklere yönelik bir animasyon sanatı olduğunu göstermesi lazım. Çocukluk yaparlarsa bir sanat dalının yayılmasına hizmetleri olmaz. O yüzden, sinema bölümünü doldururduk spam yapardık gibi anlamsız geyikler yapmayın lütfen.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
Animeci arkadaşların, animenin büyüklere yönelik bir animasyon sanatı olduğunu göstermesi lazım. Çocukluk yaparlarsa bir sanat dalının yayılmasına hizmetleri olmaz. O yüzden, sinema bölümünü doldururduk spam yapardık gibi anlamsız geyikler yapmayın lütfen.

burada yapılan çocukluk ve anlamsız geyiği biraz açarmısın?
sinema bölümüne bol bol konu açılmasını siz istemiştiniz, bizde açtık çocukluk bunun neresinde anlayamadım

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
mdkbet her şeye muhalif olmayı kes artık. İtici oluyorsun zira. Bal gibi de anladın ne denmek istendiğini. Anlamadıysan da yorum yapma artık şu konuda.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
bişeye muhalif olurken sana soracak değilim herkes işine baksın

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Biz de nasıl konuşacağımızı sana soracak değiliz. Bakıcam ben işime rahat ol sen.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
zaten bana sorsaydınız insanlara karşı kes artık gibi ifadeler kullanmamanızı öğütlerdim
o zaman seviye daha yüksek olurdu ama neyse olan olmuş artık
ben çok rahatım benim için endişelenme

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Biz de nasıl konuşacağımızı sana soracak değiliz. Bakıcam ben işime rahat ol sen.

Cümlenin ''Uçuşan üyeler'' konusuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Sinsi tehdit buna deniyor galiba... Üstelik üye yerinde yorumlar yapmış, yönetici olarak siz sert davranmışsınız. Özelden görüşmeleri bilemem artık.

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar artık amacı dışına çıkıyor bu konu, sadece anketi açık bırakıp konuyu kapatma gibi bir şansımız yok mu?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sadece anime konularını değil, bir animenin konusu, nasıl yapıldığı, hikayesinin hangi tarihi konuya (olaya) dayandığı vb gibi açıklamalar yapılmalı.. Editörümüz çok haklı. Sadece tanıtım değil biraz tarihine inilmeli. Bunu yapan neden yapmış, hangi duygularla yapmış vs.. Çizimlerinin ikmlerin yaptığı falan. Mesela resim koyarken HD değilde, görülebilir ayırt edilebilir nitelikte küçük fotoğraflar kullanılmalı diye düşünüyorum. İsterse biri altına not düşülür HD resimler alt yazılar temininde yardımcı olunur diye :)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sadece anime konularını değil, bir animenin konusu, nasıl yapıldığı, hikayesinin hangi tarihi konuya (olaya) dayandığı vb gibi açıklamalar yapılmalı.. Editörümüz çok haklı. Sadece tanıtım değil biraz tarihine inilmeli. Bunu yapan neden yapmış, hangi duygularla yapmış vs.. Çizimlerinin ikmlerin yaptığı falan. Mesela resim koyarken HD değilde, görülebilir ayırt edilebilir nitelikte küçük fotoğraflar kullanılmalı diye düşünüyorum. İsterse biri altına not düşülür HD resimler alt yazılar temininde yardımcı olunur diye :)
Bunun gibi hertürlü öneriye açığız :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bunun gibi hertürlü öneriye açığız :)

Anime başlığı açılsın, belki bilgimin yetersiz olduğu için konu açamam ancak açılan konuna nasıl bilgiler verilmesi gerektiğini (bence) sana mesaj atarım :) Sen bu işi biliyorsun :D SDN benim olsa seni baş mod yapardım :D :P

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Evetler patlamış gitmiş tüh..:D

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Ben animelerle ilgili her türlü Wiki tadında makale/yazı işlerini halledebilirim(Tanıtım konusu pek açmamamın sebebi, tam olmadan içim rahat etmiyor, o şekilde de en az 2-3 saat araştırma yaparak bilgileri derliyorum.), bölüm açıldığında bu gibi konular bir indekste toplanır.Belki ilerletirsek forum içinde çeviri grubu bile çıkartabiliriz. :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben animelerle ilgili her türlü Wiki tadında makale/yazı işlerini halledebilirim(Tanıtım konusu pek açmamamın sebebi, tam olmadan içim rahat etmiyor, o şekilde de en az 2-3 saat araştırma yaparak bilgileri derliyorum.), bölüm açıldığında bu gibi konular bir indekste toplanır.Belki ilerletirsek forum içinde çeviri grubu bile çıkartabiliriz. :)

Çevirilerde yardım edebilirim :) (japoncadan değil tabi :D)

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Demnesia bu konuda çok emek sarfediyor. Kendisine bu konuda sonuna kadar destek olacağım. Tabii bir anime sever ve çevirmen olarak da ayrıca destekliyorum. Şunu da eklemek isterim ki, sinema bölümündeki karışıklık "en son izlediğiniz filmler" ve " film tavsiyeleri" konularını sabitlenmesiyle düzelmişti. Ancak anime tanıtımlarının fazlaca olması sinema ile ilgili konuları aşağı itmekte ve konu her zaman animeyle sınırlı kalmaktadır. Ben bu yüzden de açılmasını istiyorum.:clover:

Her zaman yardımcı oluruz:thumbup1:

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Açılması şart!

Geliştirmeden sonra tek eğlencem! :'( ühüüü..

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
emubaltaci modum sizide anime klubümüze bekleriz, zaten avatarın anime karakterine benziyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...