Ani fps düşüşü

Mr DK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
League of Legends oynarken mormalde 300 fps alırım. Ancak az önce ekran pencere moduna geçti kendiliğinden ve uzun uğraşlar sonucu tam ekrana geçtim. Bütün atarlar high seviyede.
4gb 128 bit geforce gtx 960m ekran kartı
16 gb ram 2100 küsür frekans
İ7 6700 hq işlemci
128 gb ssd ye kurulu oyun

Fps 60 da sabit ne aşağı ne yukarı. Laptop sarja takılı güç problemi yok. Donanım taraması yaptım sorun çıkmadı.

Daha önce aynı sorunu yaşayan biri yardımcı olursa sevinirim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
League of Legends oynarken mormalde 300 fps alırım. Ancak az önce ekran pencere moduna geçti kendiliğinden ve uzun uğraşlar sonucu tam ekrana geçtim. Bütün atarlar high seviyede.
4gb 128 bit geforce gtx 960m ekran kartı
16 gb ram 2100 küsür frekans
İ7 6700 hq işlemci
128 gb ssd ye kurulu oyun

Fps 60 da sabit ne aşağı ne yukarı. Laptop sarja takılı güç problemi yok. Donanım taraması yaptım sorun çıkmadı.

Daha önce aynı sorunu yaşayan biri yardımcı olursa sevinirim.
Ben de asus laptobumla ayni sorunu yaşıyorum. Kışın daha az oluyor bu sorun. Isınma kaynakli diye düşünüyorum. Bir soğutucu al laptobun altina bir de böyle dene azalma olacak mi?
Ben aldım bir miktar azaldı ama gene arada ani fps düşüşleri oluyor.

Mr DK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben de asus laptobumla ayni sorunu yaşıyorum. Kışın daha az oluyor bu sorun. Isınma kaynakli diye düşünüyorum. Bir soğutucu al laptobun altina bir de böyle dene azalma olacak mi?
Ben aldım bir miktar azaldı ama gene arada ani fps düşüşleri oluyor.
Merhaba kardeşim,
Teşekkürler önerin için ,ısınma olunca da fps düşüyordu ama bu kadar düşmezdi.Temel sebebi buldum , ayarlardan sync açılmış nası olduysa, fps o yüzden düşüp sabitleniyormuş.