Androidli Tabletimden Google Dışında Hiçbir Siteye Giremiyorum

karadayikerim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 gün öncesine kadar rahatlıkla dolaştığım, videolar izlediğim tabletimden bugün itibariyle Google hariç hiçbir siteye giremiyorum. Örnek verecek olursam:

• -Google'da "shiftdelete" araması yaptım diyelim ki. Sonuç sayfası geliyor, görselleri göstere basınca shiftdelete ile ilgili resimler çıkıyor vesaire. Fakat shiftdelete.net'e girmeyi denediğimde girmiyor. Hata veriyor.
  • -Google Play'e girdiğimde her türlü aramayı gerçekleştirebiliyorum. Resimler yükleniyor ama uygulamayı indirmeye sıra geldiğinde asla yüklenmiyor.
  • -Youtube'da aynı şekilde videoyu arıyorum, her şey doğru bir şekilde gidiyor. Ta ki videoyu izlemeye kalkışınca bozuluyor her şey.

*Bilgisayarımdan her türlü siteye girebiliyorum Wi-Fi açısından herhangi bir sıkıntı yok.
*Tuşlu bir telefonum var, wifi'a bağlanarak ondan da istediğim yere girebiliyorum.

Fakat gel gelelim okulun dağıttığı tabletlerden yapamıyorum hiçbir şey. Önceden belirteyim, tabletim rootlu. Herhangi bir kilitlenme söz konusu olmadı. 1.5 aya yakın süredir kullanıyordum. Birdenbire böyle oluverdi.

NOT:
  1. Tableti sıfırlamayı denedim olmadı.
  2. DNS değiştirmeyi denedim. DNS değiştirici programlar denedim olmadı.
  3. VPN kurup öyle girmeyi denedim yine olmadı.
Yardımcı olacak arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun. :thumbup1: