Bence bitmedi hatta gümbür gümbür geliyor ayak seslerini duyabiliyorum![]()
Windows phone da mı özelleştirme eksikliği var sen hiç wp kullandın mıNe zaman SONY/Meizu/Motorola-Lenovo'yu arkasına alırsa o zaman belki dediğin yaşanabilir. Bu halde Windows Phone'nin halihazırda sadece 3 tane amiral gemisi var. Huawei sert dille eleştirdi Windows Phone'deki özelleştirme eksiğini.
One m8 for Windows.
L1520
L930
Blackberry Sailfish OS ile bir cihaz sürse ciddi ciddi kötü gidişatına dur diyebilirdi.
Zaten kullanım alanında Sailfish OS'da da BB10'da da genel mantık kaydırarak işlem yapma,ekranda sanal ya da kapasitif tuşun bulunmayışı. Eğer blackberry Sailfish'i düşünseydi Blackberry kullanıcı kitlesi asla yadırgamazdı. Sailfish'in androidle tek bağının Blackberry'e benzer şekilde uzaktan Android aplikasyonlarıyla uyumu olduğundan güvenlik konusunda da büyük bir şüphe oluşmazdı.
Bence Blackberry çok yanlış yaptı.
Bu aynı Meego'yla (Şimdiki hali Sailfish) devam etmek varken gidip WPhone ile partner olan Nokia'nın dramına benziyor.
Windows phone da mı özelleştirme eksikliği var sen hiç wp kullandın mı
Aynen kapatalımKutulardan bahsediyorsan onlar özelleştirme sayılmaz.
Çünkü her biri aynı hepsi birbirini tekrarlıyor kutuların.
Doğru Windows 10 ile arkaplan koyulabiliyor ana ekrana.
iOS (Jailbreak'lı olanlar) ve Android konularına bakarsanız her ana ekranın birbirinden ciddi farkları olduğunu görebilirsiniz.
Windows Phone kötü değil ama atı alan Üsküdar'ı geçti. Microsoft saçma hareketler yaptı gitti Samsung'a milyarlarını döktü gel Windows Phone üret diye. Samsung da sözünü Ativ S Ativ SE üreterek ve bunları global pazara sunmayarak tuttu. Bunun yerine o parayı gerçekten hak eden geliştiricisine verse geliştiricide de uygulama yapma isteği uyandırsa Market bu halde olmaz, kullanıcının da Windows Phone'a olan bakış açısı değişirdi. Daha oyun konusunda Candy Crush Saga kendini naza çeke çeke değeri bittikten sonra WP'a gelmesi mi dersin Gameloft haricinde oyun yapımcılarının hiçbirinin WP'a bulaşmaması mı dersin. Ya da Google uygulamalarının gelmeyişi, gelenlerin de sorunlu oluşu ve Snapchat ile Periscope'nin hala WP'a gelmeyişi mi dersin (3. parti uygulamalarından bahsetmiyorum,ki doğru Snapchat 6snap'ı zorla sildirmişti marketten sonra da 10'da gelme sözü verdi. Herhalde Microsoft sonunda uygulamalar için para basma işini öğrendi.) Konu Blackberry konusu iyice Windows Phone muhabbetine dönüştü. Burada kapatalım bence bu konuyu.
---
Bu arada @Akhtoer sizce bu Blackberry Venice'de hangi işlemci var? Bence S808.
Örneğin Samsung, geçenlerde 16TB'lık dünyanın en büyük depolama kapesitesine sahip SSD'sini üretmişti. Fiyatı da $1000.Hangi aile, onu alır ki?
Hocam 1000 dolar olsun, 3000 dolar olsun, 5000 dolar olsun, 10.000 dolar olsun. Hangi aile alır bunu? Örnek olarak vermiştim zaten.Bin dolara sana 16TB SSD vermezler. Fiyati henüz aciklanmasada yaklasik 7-8bin dolar olmasi bekleniyor.
Hocam 1000 dolar olsun, 3000 dolar olsun, 5000 dolar olsun, 10.000 dolar olsun. Hangi aile alır bunu? Örnek olarak vermiştim zaten.
alsada kullanamaz anakartı desteklemiyor olur pcyi yenilemesi gerekir...Hocam 1000 dolar olsun, 3000 dolar olsun, 5000 dolar olsun, 10.000 dolar olsun. Hangi aile alır bunu? Örnek olarak vermiştim zaten.
Şaka mı bu?Bunlar zaten siradan bilgisayar kullanicilari icin degil.
Açıklama yapma gereği duymuyorum.
Benim aileden bahsettiğim yok ki. Sırf "cinslik" yapmak için bir cümleme takılmışsınız.Daha ne "ailesinden" bahsediyorsun kardesim?
Cinslik yapan kim, hangi aile bunu alir diye yorum yapan ben miyim? Yaptigin yoruma göre soru sorduk.Benim aileden bahsettiğim yok ki. Sırf "cinslik" yapmak için bir cümleme takılmışsınız.
Çattık ya. İllaki teker teker anlatacağım değil mi?Cinslik yapan kim, hangi aile bunu alir diye yorum yapan ben miyim? Yaptigin yoruma göre soru sorduk.
Bin dolara sana 16TB SSD vermezler. Fiyati henüz aciklanmasada yaklasik 7-8bin dolar olmasi bekleniyor.
Hocam 1000 dolar olsun, 3000 dolar olsun, 5000 dolar olsun, 10.000 dolar olsun. Hangi aile alır bunu? Örnek olarak vermiştim zaten.
Bunlar zaten siradan bilgisayar kullanicilari icin degil.
şeklinde bir ifadeye yer vermemişim mi?Örneğin Samsung, geçenlerde 16TB'lık dünyanın en büyük depolama kapesitesine sahip SSD'sini üretmişti. Fiyatı da $1000. Hangi aile, onu alır ki? O SSD'yi alacak kişiler belli: Yüksek depolama kapesitesine ihtiyaç duyanlar.
Ben öyle yazmayı tercih ettim?Basta yazdigin yorumu alintilamak icin bu kadar beklemene gerek yoktu. Lafi evirip cevirmeden bunu daha öncede belirttigini de söyleyebilirdin.
Boşuna uğraşma.Ben öyle yazmayı tercih ettim?
Bir bitmediniz ya.Boşuna uğraşma.
Şu anda 1TB SSD'ler 350-400 dolar arasında geziyor, ve bunun 16 katını düşün birde
375 dolar x 16 : 6000 Dolar.
Yani adam sıradan kullanıcı için değil demiş, haklı, M2 SATA'lar geldi, şimdi ortalık daha da karışacak.
Acaba ben 16GB SSD evde kullanılır mı dedim!?16tb ssd evde kullanılmaz kullanılamaz server için o endüstriyel kullanıma yönelik.
sana demedim sen olayı biliyorsun bilmeyene...Acaba ben 16TB SSD evde kullanılır mı dedim!?
Ya saçma sapan konuşmayın, rica ediyorum.
"Gereksiz gereksiz konuşma" falan çok sinir mesajlar atıyorsun, trip atıyorsun saçma sapan konuşmayın" falan, kendin komik duruma düşüyorsun. Daha SSD konusunu açan sensin.Acaba ben 16GB SSD evde kullanılır mı dedim!?
Ya saçma sapan konuşmayın, rica ediyorum.
Açıklama gereği duymuyorum."Gereksiz gereksiz konuşma" falan çok sinir mesajlar atıyorsun, trip atıyorsun saçma sapan konuşmayın" falan, kendin komik duruma düşüyorsun. Daha SSD konusunu açan sensin.