Androidli Black Berry hakkında düşünceleriniz (foto mevcut)

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olur onuda görürüz herkes Xperia Z5 Note 5 derdinde iphone 6S çıktı çıkıyor o modeli millet farketmeyecek bile :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bence bitmedi hatta gümbür gümbür geliyor ayak seslerini duyabiliyorum:D

Ne zaman SONY/Meizu/Motorola-Lenovo'yu arkasına alırsa o zaman belki dediğin yaşanabilir. Bu halde Windows Phone'nin halihazırda sadece 3 tane amiral gemisi var. Huawei sert dille eleştirdi Windows Phone'deki özelleştirme eksiğini.

One m8 for Windows.
L1520
L930

Blackberry Sailfish OS ile bir cihaz sürse ciddi ciddi kötü gidişatına dur diyebilirdi.

Zaten kullanım alanında Sailfish OS'da da BB10'da da genel mantık kaydırarak işlem yapma,ekranda sanal ya da kapasitif tuşun bulunmayışı. Eğer blackberry Sailfish'i düşünseydi Blackberry kullanıcı kitlesi asla yadırgamazdı. Sailfish'in androidle tek bağının Blackberry'e benzer şekilde uzaktan Android aplikasyonlarıyla uyumu olduğundan güvenlik konusunda da büyük bir şüphe oluşmazdı.

Bence Blackberry çok yanlış yaptı.

Bu aynı Meego'yla (Şimdiki hali Sailfish) devam etmek varken gidip WPhone ile partner olan Nokia'nın dramına benziyor.

yetkinmuhammet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne zaman SONY/Meizu/Motorola-Lenovo'yu arkasına alırsa o zaman belki dediğin yaşanabilir. Bu halde Windows Phone'nin halihazırda sadece 3 tane amiral gemisi var. Huawei sert dille eleştirdi Windows Phone'deki özelleştirme eksiğini.

One m8 for Windows.
L1520
L930

Blackberry Sailfish OS ile bir cihaz sürse ciddi ciddi kötü gidişatına dur diyebilirdi.

Zaten kullanım alanında Sailfish OS'da da BB10'da da genel mantık kaydırarak işlem yapma,ekranda sanal ya da kapasitif tuşun bulunmayışı. Eğer blackberry Sailfish'i düşünseydi Blackberry kullanıcı kitlesi asla yadırgamazdı. Sailfish'in androidle tek bağının Blackberry'e benzer şekilde uzaktan Android aplikasyonlarıyla uyumu olduğundan güvenlik konusunda da büyük bir şüphe oluşmazdı.

Bence Blackberry çok yanlış yaptı.

Bu aynı Meego'yla (Şimdiki hali Sailfish) devam etmek varken gidip WPhone ile partner olan Nokia'nın dramına benziyor.
Windows phone da mı özelleştirme eksikliği var sen hiç wp kullandın mı

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Windows phone da mı özelleştirme eksikliği var sen hiç wp kullandın mı

Kutulardan bahsediyorsan onlar özelleştirme sayılmaz :).

Çünkü her biri aynı hepsi birbirini tekrarlıyor kutuların.

Doğru Windows 10 ile arkaplan koyulabiliyor ana ekrana.

iOS (Jailbreak'lı olanlar) ve Android konularına bakarsanız her ana ekranın birbirinden ciddi farkları olduğunu görebilirsiniz.

Windows Phone kötü değil ama atı alan Üsküdar'ı geçti. Microsoft saçma hareketler yaptı gitti Samsung'a milyarlarını döktü gel Windows Phone üret diye. Samsung da sözünü Ativ S Ativ SE üreterek ve bunları global pazara sunmayarak tuttu. Bunun yerine o parayı gerçekten hak eden geliştiricisine verse geliştiricide de uygulama yapma isteği uyandırsa Market bu halde olmaz, kullanıcının da Windows Phone'a olan bakış açısı değişirdi. Daha oyun konusunda Candy Crush Saga kendini naza çeke çeke değeri bittikten sonra WP'a gelmesi mi dersin Gameloft haricinde oyun yapımcılarının hiçbirinin WP'a bulaşmaması mı dersin. Ya da Google uygulamalarının gelmeyişi, gelenlerin de sorunlu oluşu ve Snapchat ile Periscope'nin hala WP'a gelmeyişi mi dersin (3. parti uygulamalarından bahsetmiyorum,ki doğru Snapchat 6snap'ı zorla sildirmişti marketten sonra da 10'da gelme sözü verdi. Herhalde Microsoft sonunda uygulamalar için para basma işini öğrendi.) Konu Blackberry konusu iyice Windows Phone muhabbetine dönüştü. Burada kapatalım bence bu konuyu.

---

Bu arada @Akhtoer sizce bu Blackberry Venice'de hangi işlemci var? Bence S808.

yetkinmuhammet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kutulardan bahsediyorsan onlar özelleştirme sayılmaz :).

Çünkü her biri aynı hepsi birbirini tekrarlıyor kutuların.

Doğru Windows 10 ile arkaplan koyulabiliyor ana ekrana.

iOS (Jailbreak'lı olanlar) ve Android konularına bakarsanız her ana ekranın birbirinden ciddi farkları olduğunu görebilirsiniz.

Windows Phone kötü değil ama atı alan Üsküdar'ı geçti. Microsoft saçma hareketler yaptı gitti Samsung'a milyarlarını döktü gel Windows Phone üret diye. Samsung da sözünü Ativ S Ativ SE üreterek ve bunları global pazara sunmayarak tuttu. Bunun yerine o parayı gerçekten hak eden geliştiricisine verse geliştiricide de uygulama yapma isteği uyandırsa Market bu halde olmaz, kullanıcının da Windows Phone'a olan bakış açısı değişirdi. Daha oyun konusunda Candy Crush Saga kendini naza çeke çeke değeri bittikten sonra WP'a gelmesi mi dersin Gameloft haricinde oyun yapımcılarının hiçbirinin WP'a bulaşmaması mı dersin. Ya da Google uygulamalarının gelmeyişi, gelenlerin de sorunlu oluşu ve Snapchat ile Periscope'nin hala WP'a gelmeyişi mi dersin (3. parti uygulamalarından bahsetmiyorum,ki doğru Snapchat 6snap'ı zorla sildirmişti marketten sonra da 10'da gelme sözü verdi. Herhalde Microsoft sonunda uygulamalar için para basma işini öğrendi.) Konu Blackberry konusu iyice Windows Phone muhabbetine dönüştü. Burada kapatalım bence bu konuyu.

---

Bu arada @Akhtoer sizce bu Blackberry Venice'de hangi işlemci var? Bence S808.
Aynen kapatalım:) ve 808 var

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Örneğin Samsung, geçenlerde 16TB'lık dünyanın en büyük depolama kapesitesine sahip SSD'sini üretmişti. Fiyatı da $1000.Hangi aile, onu alır ki?

Bin dolara sana 16TB SSD vermezler. Fiyati henüz aciklanmasada yaklasik 7-8bin dolar olmasi bekleniyor.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bin dolara sana 16TB SSD vermezler. Fiyati henüz aciklanmasada yaklasik 7-8bin dolar olmasi bekleniyor.
Hocam 1000 dolar olsun, 3000 dolar olsun, 5000 dolar olsun, 10.000 dolar olsun. Hangi aile alır bunu? Örnek olarak vermiştim zaten.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Cinslik yapan kim, hangi aile bunu alir diye yorum yapan ben miyim? Yaptigin yoruma göre soru sorduk.
Çattık ya. İllaki teker teker anlatacağım değil mi?

Buna cevaben benim yazdığım:
Hocam 1000 dolar olsun, 3000 dolar olsun, 5000 dolar olsun, 10.000 dolar olsun. Hangi aile alır bunu? Örnek olarak vermiştim zaten.

Daha sonra ise, sizin "yorum yapmak için yorum yapmak" isimli yorumunuz:
Bunlar zaten siradan bilgisayar kullanicilari icin degil.

Yahu ben bu konuya yazdığım ikinci yorumumda zaten
Örneğin Samsung, geçenlerde 16TB'lık dünyanın en büyük depolama kapesitesine sahip SSD'sini üretmişti. Fiyatı da $1000. Hangi aile, onu alır ki? O SSD'yi alacak kişiler belli: Yüksek depolama kapesitesine ihtiyaç duyanlar.
şeklinde bir ifadeye yer vermemişim mi?
Bu daha neyin kafası yahu?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Basta yazdigin yorumu alintilamak icin bu kadar beklemene gerek yoktu. Lafi evirip cevirmeden bunu daha öncede belirttigini de söyleyebilirdin.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben öyle yazmayı tercih ettim?
Boşuna uğraşma.
Şu anda 1TB SSD'ler 350-400 dolar arasında geziyor, ve bunun 16 katını düşün birde
375 dolar x 16 : 6000 Dolar.
Yani adam sıradan kullanıcı için değil demiş, haklı, M2 SATA'lar geldi, şimdi ortalık daha da karışacak.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
biz alana kadar m3 sata extra diye bişey çıkar pci-express x16 slota takılan 100gb/sn olan mesela...

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Boşuna uğraşma.
Şu anda 1TB SSD'ler 350-400 dolar arasında geziyor, ve bunun 16 katını düşün birde
375 dolar x 16 : 6000 Dolar.
Yani adam sıradan kullanıcı için değil demiş, haklı, M2 SATA'lar geldi, şimdi ortalık daha da karışacak.
Bir bitmediniz ya.
Ha 1000 dolar, ha 5000 dolar, ha 10000 dolar. Konu bu değilki. Gereksiz gereksiz konuşuyorsunuz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
16tb ssd evde kullanılmaz kullanılamaz server için o endüstriyel kullanıma yönelik.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Acaba ben 16GB SSD evde kullanılır mı dedim!?
Ya saçma sapan konuşmayın, rica ediyorum.
"Gereksiz gereksiz konuşma" falan çok sinir mesajlar atıyorsun, trip atıyorsun saçma sapan konuşmayın" falan, kendin komik duruma düşüyorsun. Daha SSD konusunu açan sensin.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Tartismaya gerek yok arkadaslar. Yukarida arkadas olayi belirtmis, ama ben yazisini sonradan gördüm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
windows 10 pişmanlık diye konu açarlar... wp pişmanlık diye carlıyorlar bence bulaşmak hata...