yetkinmuhammet
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Android sevmeyen birisiyim uygulama için kullanıyorum fakat bu telefona bir windows 10 iyi gider di diye düşünüyorum BB mağazası kadar boş da değil mağazası hem de gelişiyor birde stabil olduğunu katarsak mükemmel olurduHer zaman ki gibi Premium bir cihaz üretmiş blackberry. Passport kullanırken resmen aşık olmuştum fakat marketi boş olduğu için alan pişman oluyordu. Google play store sayesinde bu eksiklik giderildi fakat Android işletim sistemi, blackberry OS kadar stabil ve güvenli olurmu bilmiyorum yada ne kadar entegre edildi? fakat hastaları mutlaka alacaktır. Apple Samsung mücadelesinde resmen bitti firma hastaları da olmasa ne olur bilmiyorum![]()
Sende haklısın ne diyim bende şuan android kullanıyorum artık uygulama sıkıntısı çekmemek içinBen lumia 1020 ve 1520 kullandım marketi gerçekten iş yapar ve sistem çok stabil çok hızlı fakat maalesef gelecek vaatetmiyor çünkü microsoft kendi mağazasında ki kendi uygulaması ile ilgilenmek yerine sürekli Android markette ki IOS marketteki uygulamalarını geliştiriyor. Bu durumda müşterisi sonraki cihazını Windows Phone almıyor. Ben tercihimi Note 5 den yana kullandım gayet hızlı akıcı ve özgür artık kasıyor yavaş falan aşmışlar oraları size de tavsiye ederim. Gönlüm de her zaman pasaport modeli yatıyor olacak ama ne yapalım![]()
Hangi model kullanıyorsunuz?Sende haklısın ne diyim bende şuan android kullanıyorum artık uygulama sıkıntısı çekmemek için![]()
Casper VIA v6 xHangi model kullanıyorsunuz?
Sdn nin videosuna bakıp aldım iyidir hoştur fakat antenleri çok kötü nerde lumia nın interneti konuşma kalitesiMemnunsanız sorun yok![]()
Samsung bile Galaxy Note 5 de takılabilir fiziksel klavye aksesuarı ürettiğine göre hâlâ büyük bir kesim fiziksel klavyeyi daha kolay buluyor olabilir.Tamam Blackberry'nin amacı, klasik BlackBerry tasarımını, Android ile buluşturmak.
Ama bir insan, neden telefona fiziksel klavye koyarki? Passport modeli, 1 milyondan fazla satılmış olabilir. Ama şahsen ben, 2007'de tanıtılan iPhone 2G'den sonra, fiziksel klavyeli bir cihaz almam.
11 yıl casper masaüstü kullandım geçen yılda laptop aldım casper dan PC konusunda memnundum o yüzden aldımBen casper a pek güvenmiyorum.
Ama Samsung, BlackBerry'de ki gibi, fiziksel klavyeyi cihazlara kendiliğinden koymuyor. Eğer ek olarak fiziksel klavye istersen diye o aksesuarı üretmişler.Samsung bile Galaxy Note 5 de takılabilir fiziksel klavye aksesuarı ürettiğine göre hâlâ büyük bir kesim fiziksel klavyeyi daha kolay buluyor olabilir.
Tabii ki fiziksel klavyeyi seven bir kitle var, ben yok demiyorum.SSD konusuna girmeyelim hiç bilgisayar dünyası apayrı bir şey demek istediğim şu Samsung her modeli çok satmıyor olabilir Note serisinin her yıl düzgün satışlar yaptığını biliyoruz yıl olmuş 2015 samsung neden note 5 e takılabilir klavye yapıyor? Dikkatinizi buna çekmek istedim. Böyle bir kitle var. Ha blackberry takılabilir yapmıyor onu da zaten seven alır sevmeyen almaz unutmamak lazım passport tanıtıldı amerika da yok sattı Türkiye de hepsiburada sitesi 3.400 TL den sattı ve millet bu cihazı aldı. Yani herkesin zevkleri ve fikirleri ayrı bunu passport modelinde görmüş olduk.
iOS ve Android ile de maillere bakılabiliyor? Aslında bence mobil klavyelerin kullanımı daha rahat.Valla o telefonda ne yaptığınıza bağlı biraz. Sabahtan akşama kadar maillerinize bakıyor ve sürekli yazışma halinde oluyorsanız oyun oynayacak vaktiniz de yoksa o zaman blackberry passport yerine iphone almak pek mantıklı olmuyor. Multimedia telefonu alacaksanız zaten adres belli Android İOS. Aslında amaçlar farklı bu durumda ben alacağım telefonda ne yapacağım sorusu ile rahatlıkla model seçimi yapılabilir.
Bu kadar takılmayın bu klavye olayına bence sonuçta kullanıcı tercihidiriOS ve Android ile de maillere bakılabiliyor? Aslında bence mobil klavyelerin kullanımı daha rahat.
Fiziksel klavyelerin tuşları miniminnacık. Ama iPhone veya iPad'i yan çevirdiğinde öküz gibi bir klavye elde ediyorsun. Hem fiyatları, 3.400TL değerindeki BlackBerry Passport'a göre daha uygun.
BlackBerry passport kullanmadığınız belli oluyor ben deneyimlemiş biri olarak yazıyorum. İphone ve Android de tabiki maillere bakılıyor fakat blackberry de mailleri almak için senkronizasyon açmanız gerekmez sms alır gibi alırsınız ve bunu çok küçük bir internet bağlantısı ile yapabiliyor. Şu fotoğrafa bakıp hangi cihaz ile mail alışverişi yapmanın daha kolay olduğunu anlayabilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle 12955iOS ve Android ile de maillere bakılabiliyor? Aslında bence mobil klavyelerin kullanımı daha rahat.
Fiziksel klavyelerin tuşları miniminnacık. Ama iPhone veya iPad'i yan çevirdiğinde öküz gibi bir klavye elde ediyorsun. Hem fiyatları, 3.400TL değerindeki BlackBerry Passport'a göre daha uygun.
Dostum ben muhammet yetkin tuşlu klavye saçmadır demedim cevap verenin kim olduğuna bakmalısınBlackBerry passport kullanmadığınız belli oluyor ben deneyimlemiş biri olarak yazıyorum. İphone ve Android de tabiki maillere bakılıyor fakat blackberry de mailleri almak için senkronizasyon açmanız gerekmez sms alır gibi alırsınız ve bunu çok küçük bir internet bağlantısı ile yapabiliyor. Şu fotoğrafa bakıp hangi cihaz ile mail alışverişi yapmanın daha kolay olduğunu anlayabilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle 12955
Son olarak da kullanıcı tercihidir takılmayın diyorsunuz fakat tuşlu klavye kullanmanın saçma olduğunu söylüyorsunuz. Hani kullanıcı tercihi idi?![]()
Diğer arkadaş yazmış o kısmı atlayın siz geriye kalan kısmını alın mesajınDostum ben muhammet yetkin tuşlu klavye saçmadır demedim cevap verenin kim olduğuna bakmalısın![]()
Kesinlikle katılıyorum BB10 harika olmuştu Android e geçildiğine göre boşa gitti güzelim işletim sistemi.Klavyeyi keşke aksesuar olarak satsalar. Cihazı kalınlaştırıyor klavye.
Ondan daha büyük bir problem var. Blackberry resmen Android'e geçmekle boyun eğmiş oldu Android'e.
Kesinlikle Sailfish OS'a geçmeliydi, ya da Android tabanlı olacaksa Amazon Fire OS da olabilirdi.
Sailfish OS emülatör ile android uygulamalarına erişim sağlayabiliyor, Fire OS da özelleştirilmiş android, Gapps yerine Amazon apps barındıran bir işletim sistemi. Ki zaten Blackberry ile Amazon anlaşmışlardı Blackberry 10lu cihazlara Amazon marketini yükleme konusunda. Yani Blackberry'nin kendi işletim sistemi varken neden androide geçti anlam vermek güç. Keşke Sailfish'e geçmiş olsalardı. Kullanım kolaylığı zaten bir Sailfish'de bir de Blackberry OS'da.
Benim fikrim windows 10 a geçmesiydiKlavyeyi keşke aksesuar olarak satsalar. Cihazı kalınlaştırıyor klavye.
Ondan daha büyük bir problem var. Blackberry resmen Android'e geçmekle boyun eğmiş oldu Android'e.
Kesinlikle Sailfish OS'a geçmeliydi, ya da Android tabanlı olacaksa Amazon Fire OS da olabilirdi.
Sailfish OS emülatör ile android uygulamalarına erişim sağlayabiliyor, Fire OS da özelleştirilmiş android, Gapps yerine Amazon apps barındıran bir işletim sistemi. Ki zaten Blackberry ile Amazon anlaşmışlardı Blackberry 10lu cihazlara Amazon marketini yükleme konusunda. Yani Blackberry'nin kendi işletim sistemi varken neden androide geçti anlam vermek güç. Keşke Sailfish'e geçmiş olsalardı. Kullanım kolaylığı zaten bir Sailfish'de bir de Blackberry OS'da.
Windows Phone zaten bitti kelin ilacı olsa kendi başına sürerBenim fikrim windows 10 a geçmesiydi
Bence bitmedi hatta gümbür gümbür geliyor ayak seslerini duyabiliyorumWindows Phone zaten bitti kelin ilacı olsa kendi başına sürer![]()
1520 çıktığında yaşadığı şaşalı dönemi 930 ile de yaşayamadı bundan sonraki modeller ile de yaşayamayacak millet merakını giderdi artık her model biraz daha az satacak blackberry izinden gider odaBence bitmedi hatta gümbür gümbür geliyor ayak seslerini duyabiliyorum![]()
Lumia 950 xl yi bekle ve gör dostum1520 çıktığında yaşadığı şaşalı dönemi 930 ile de yaşayamadı bundan sonraki modeller ile de yaşayamayacak millet merakını giderdi artık her model biraz daha az satacak blackberry izinden gider oda![]()