Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
Yorumlara bak ya Program hakkında yorum aradım yok gibiAdvanced Mobile Care Tavsiye ederim
Yorumlara bak ya Program hakkında yorum aradım yok gibiAdvanced Mobile Care Tavsiye ederim
Denerim az sonraAdvanced Mobile Care Tavsiye ederim
Daha çok çalışmak için çalışmayı deniyorumSayın mod. adayı @lordarcual çalışıyor Çalışmak güzeldir kolay gelsin hocam güzel anlatım olmuş
Hangi program Ne dedin yaf Biraz düzgün yaz İmla hatalarını düzeltim dedim ben anlamadım ki bir şeyyorumlara bak ya programda program hakkında yorum aradım yok gibi
Advanced mobil Care işte Şu link attığınDaha çok çalışmak için çalışmayı deniyorum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hangi program Ne dedin yaf Biraz düzgün yaz İmla hatalarını düzeltim dedim ben anlamadım ki bir şey
İyi programdır vazgeçilmez. Benim bir oyun kasıyordu, oyun modunda açtım çatır çatır tek kasma yokadvanced mobil işte. şu link attığın
Yine sana güvenip indiriyorumİyi programdır vazgeçilmez. Benim bir oyun kasıyordu, oyun modunda açtım çatır çatır tek kasma yok
Bir öncekinde Birazcık şeyettirdim Ne bileyim programın herkeste sorunlu olacağınıyine sana güvenip indiriyorum
brick olaydı alırdım s3'ünüBir öncekinde Birazcık şeyettirdim Ne bileyim programın herkeste sorunlu olacağını
Samsung Dan uzak durma ne alırsan albrick olaydı alırdım s3'ünü
Baştan belirteyim, bu işlem LBE Privacy Guard uygulaması ile yapılır ve Root gerektirir. İnşaAllah sorun oluşmaz yalnız cihazınızda oluşabilecek herhangi bir hasarda veyasorunda, kesinlikle sorumluluk kabul etmembrick olaydı alırdım s3'ünü
Biraz düzenleme mi yaptım sanırımSamsung Dan uzak durma ne alırsan al
Biraz Felsefe mi
yaptım acaba
Sen değil, ben yaptımBaştan belirteyim, bu işlem LBE Privacy Guard uygulaması ile yapılır ve Root gerektirir. İnşaAllah sorun oluşmaz yalnız cihazınızda oluşabilecek herhangi bir hasarda veyasorunda, kesinlikle sorumluluk kabul etmem
Allah Allah zeki kişi baştan belirtmiş (Zeki kişi ben oluyorum bu arada )
Biraz düzenleme mi yaptım sanırım
Bak yüklemem anlattıklarını, baltalarım programlarınıBaştan belirteyim, bu işlem LBE Privacy Guard uygulaması ile yapılır ve Root gerektirir. İnşaAllah sorun oluşmaz yalnız cihazınızda oluşabilecek herhangi bir hasarda veyasorunda, kesinlikle sorumluluk kabul etmem
Allah Allah zeki kişi baştan belirtmiş (Zeki kişi ben oluyorum bu arada )
Sanırım ondan "Samsung dan uzak durma ne alırsan al" yazıyorsen değil ben yaptım
Tamam tamam gönderirdik yenisinibak yüklemem anlattıklarını, baltalarım programlarını
hah şöyleSanırım ondan "Samsung dan uzak durma ne alırsan al" yazıyor
Tamam tamam gönderirdik yenisini
Sana da abiCümleten hayırlı geceler
Bu Program çok şarz yiyor onu nasıl engellerizAdvanced Mobile Care Tavsiye ederim
Evet İlk onu denemiştimİzinleri kaldırmak için yapılmış bir program ama kurarken senden de bir ton izin istiyormuş, peki o programın izinlerini kaldırabilir miyiz?
Programda bir sıkıntı vartelefon reset attı ilk defa programı açınca
Bu programı denemenizi tavsiye ederimSRT Mobile Guard uygulamasını indirin, Root gerektirmeden izinleri yönetebilirsiniz, uygulama Google Play Store'da yok ancak kendi sitesinden indirebilirsiniz (İngilizce sayfa).
Ayrıca ben antivirüs olarak Comodo kullanıyorum, bu da Google Play Store'da yok (var ama Türkiye'de indirilemiyor), onuda kendi sitesinden indirin, uygulama İngilizce ve çok fazla RAM yemiyor.
Ayrıca Clean Master kullanıyorum, bence oldukça güzel bir uygulama, bunu Google Play Store'dan indirebilirsiniz.