Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
Yorumlara bak ya

Yorumlara bak ya
Denerim az sonra
Sayın mod. adayı @lordarcual çalışıyorÇalışmak güzeldir kolay gelsin hocam güzel anlatım olmuş
Hangi programyorumlara bak ya programdaprogram hakkında yorum aradım yok gibi
![]()
Advanced mobil Care işteDaha çok çalışmak için çalışmayı deniyorum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hangi programNe dedin yaf
Biraz düzgün yaz
İmla hatalarını düzeltim dedim ben anlamadım ki bir şey
![]()
advanced mobil işte. şu link attığın![]()
Yine sana güvenip indiriyorumİyi programdır vazgeçilmez. Benim bir oyun kasıyordu, oyun modunda açtım çatır çatır tek kasma yok
![]()
Bir öncekindeyine sana güvenip indiriyorum![]()
brick olaydı alırdım s3'ünüBir öncekindeBirazcık şeyettirdim
Ne bileyim programın herkeste sorunlu olacağını
![]()
Samsung Dan uzak durma ne alırsan albrick olaydı alırdım s3'ünü![]()
Baştan belirteyim, bu işlem LBE Privacy Guard uygulaması ile yapılır ve Root gerektirir. İnşaAllah sorun oluşmaz yalnız cihazınızda oluşabilecek herhangi bir hasarda veyasorunda, kesinlikle sorumluluk kabul etmembrick olaydı alırdım s3'ünü![]()
Biraz düzenleme mi yaptım sanırımSamsung Dan uzak durma ne alırsan al
Biraz Felsefe mi
yaptım acaba![]()
Sen değil, ben yaptımBaştan belirteyim, bu işlem LBE Privacy Guard uygulaması ile yapılır ve Root gerektirir. İnşaAllah sorun oluşmaz yalnız cihazınızda oluşabilecek herhangi bir hasarda veyasorunda, kesinlikle sorumluluk kabul etmem![]()
Allah Allah zeki kişi baştan belirtmiş(Zeki kişi ben oluyorum bu arada
)
Biraz düzenleme mi yaptım sanırım![]()
Bak yüklemem anlattıklarını, baltalarım programlarınıBaştan belirteyim, bu işlem LBE Privacy Guard uygulaması ile yapılır ve Root gerektirir. İnşaAllah sorun oluşmaz yalnız cihazınızda oluşabilecek herhangi bir hasarda veyasorunda, kesinlikle sorumluluk kabul etmem![]()
Allah Allah zeki kişi baştan belirtmiş(Zeki kişi ben oluyorum bu arada
)
Sanırım ondan "Samsung dan uzak durma ne alırsan al" yazıyorsen değil ben yaptım![]()
bak yüklemem anlattıklarını, baltalarım programlarını![]()
hah şöyleSanırım ondan "Samsung dan uzak durma ne alırsan al" yazıyor
Tamam tamam gönderirdik yenisini
![]()
Sana da abiCümleten hayırlı geceler![]()
Bu Program çok şarz yiyor onu nasıl engelleriz
Evetİzinleri kaldırmak için yapılmış bir program ama kurarken senden de bir ton izin istiyormuş, peki o programın izinlerini kaldırabilir miyiz?![]()
Programda bir sıkıntı vartelefon reset attı ilk defa programı açınca
Bu programı denemenizi tavsiye ederimSRT Mobile Guard uygulamasını indirin, Root gerektirmeden izinleri yönetebilirsiniz, uygulama Google Play Store'da yok ancak kendi sitesinden indirebilirsiniz (İngilizce sayfa).
Ayrıca ben antivirüs olarak Comodo kullanıyorum, bu da Google Play Store'da yok (var ama Türkiye'de indirilemiyor), onuda kendi sitesinden indirin, uygulama İngilizce ve çok fazla RAM yemiyor.
Ayrıca Clean Master kullanıyorum, bence oldukça güzel bir uygulama, bunu Google Play Store'dan indirebilirsiniz.