Android Uygulama İstekleri

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
telefona yandexi mi kuracaz benim bildiğim bi program olması lazım

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar tunee music viruslumudur ona goreyukleyecegim de uygulamayi

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Benim telefonum Htc Pico bunun için sesli ekran kilidi var mıdır ?

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar trafik yoğunluğunu gösterecek bir uygulama varmı ?

empati2001

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Belirli bir numaraya engelleme yapacak iyi bir uygulama tavsiye edebilirmisiniz?
Call blocker isminde bir program kullandim ama caldiktan sonra mesgule atiyordu... Arayanin uyanmayacagi bir uygulama var mi:)

lakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaşlar ,arkadaşın aplee 4s i var tele apple storeden -video downloader-indirdik 2 saatlik
Bir filmi 5 dk indirdi youtube ye girip. Bende de htc desire s android bir telefon var.
Bana böyle bir program önerisinde bulunabilirmisiniz nasıl kullanacagimida yazarsanız sevinirim

phonomania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, bu iphone'lardaki telefon gelince kamera flaşının yanıp söneceği bir uygulama mevcut mu? Aradım baya ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

phonomania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
THR teşekkürler. Ancak verdiğin uygulamalardan biri ücretli ve telefonumla uyumsuzmuş :S diğeri de çalışmıyor. telefonum Sony Xperia S.

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
otomatik olarak şarj %20'Ye inince wi-fi'ı falan kapatacak basit bir uygulama var mıdır?

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar telefonda istediğim programı veya klasörü şifreleyecek program arıyorum. Var mı acaba ?

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Arkadaşlar telefonda istediğim programı veya klasörü şifreleyecek program arıyorum. Var mı acaba ?

Google Play'de bunun için birçok uygulama mevcut ancak kullanacağın programı iyi seçmen gerekiyor. Zira programın şifrelemeyle alakası olmadığı halde öyle gösterip virüslü yazılımlar mevcut. Ek olarak bazı programlar şifrelemeyi yapsada geri açma işlemini yapamayabiliyor(bu başıma geldi:D)

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gun Movie FX'in tarzı android uygulaması var mı acaba ?

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Google Play'de bunun için birçok uygulama mevcut ancak kullanacağın programı iyi seçmen gerekiyor. Zira programın şifrelemeyle alakası olmadığı halde öyle gösterip virüslü yazılımlar mevcut. Ek olarak bazı programlar şifrelemeyi yapsada geri açma işlemini yapamayabiliyor(bu başıma geldi:D)

Evet Google Play' de denediğim için zaten burda sordum. Bir kaçtane yükledim ama fıs çıktı :)

Ayrıca telefonun virüslerden temizlenmesi için bilgisayardan tarama yapılmasının faydası olur demi ? Yani illa telefondan tarama yapmak gerekmiyordur :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
beyler ben de bi program arıyorum anlık download ve upload hızını üst bölmede gösterecek, network speed kullanıyorum ama o tepede göstermiyor bildirimlerde gösteriyor

Uygulamaların Pro versiyonlarıda mevcut biraz araştırmayla onları bulabilirsin :)

UpDownMeter
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pohlandt.updownmeter

Network Monitor Mini
https://play.google.com/store/apps/details?id=info.kfsoft.android.TrafficIndicator

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

Bi tek vplayer ses çıkarabildi ama görüntü mx player kadar akıcı değildi. Sağol hocam.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Tek şifre veya hesap ile tüm maillere ulaşabileceğim bir uygulama arıyorum arkadaşlar
Daha önceleri mailleri okumak için genelde Social Hub uygulamasını kullanıyordum ancak her format sonrası tek tek hesapları girmek işkence haline geldi :S

Kendimden alıntı yapayım :D Bunlar arasında bu özelliğe sahip olan veya sizi önebileceğiniz başka uygulamalar varmı? [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] sende bir bak istersen :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Tek şifre veya hesap ile tüm maillere ulaşabileceğim bir uygulama arıyorum arkadaşlar
Daha önceleri mailleri okumak için genelde Social Hub uygulamasını kullanıyordum ancak her format sonrası tek tek hesapları girmek işkence haline geldi :S

Kendimden alıntı yapayım :D Bunlar arasında bu özelliğe sahip olan veya sizi önebileceğiniz başka uygulamalar varmı? @REDFOKS sende bir bak istersen :)

hiç karşılaşmadım ama bakınayım belkide vardır :)