Faiz oranlarını hesaplamak için bir uygulama talebim olacaktı konut kredisi ihtiyaç kredisi taşıt kredisi için
Hesap kitap diye bir uygulama mevcut fakat sadece konut kredisi hesaplayabiliyor kkdf ve bsmv ekleme şansımız olmuyor tam kapsamlı bir uygulama mevcutmudur acaba
yapıkredinin mobil uygulamasında hesaplama araçları mevcut ama yapıkredinin verileri ile hesaplıyor tabi. Farklı bir uygulama varmı araştırmak lazım bulursam buradan paylaşırım
şunu bir deneyin muhtemelen iş görür
Bu sanırım internet ya da wi-fi üzerinden kontrol sağlıyor, bluetooth ile kontrol edilebilen bir program olsa daha iyi olur.
İnterneti kullanması bence daha iyi ama bluetooth için şöyle bir şey var
Sağlam bir e posta istemcisine ihtiyacım var önceden bir tane denemiştim güzeldi adını unuttum :S denediğiniz önerebileceğiniz bir e posta istemcisi varmı arkadaşlar ??
Cihaz içinde gelen uygulama işimi gördüğü için diğerlerini yükleme ihtiyacı duymadımBu nedenle tavsiye edebileceğim bir istemci yok
![]()
Bunları inceleye belki işine yarayanı çıkabilir.
K-9 Mail
MOBILE DOCUMENTS
MailDroid Pro
Kaiten Email
Enhanced Email
NitroDesk TouchDown
ProfiMail
Ben cihazın rootlu olması işini anlayamadım birisi açıklayabilir mi![]()
Selâmlar
Android kullandıkça isteklerim yavaş yavaş beliriyor.
Au tuşlara teker teker dokunmadan üstüne gitmenin yeterli olduğu bi klavye vardı. Adını söyler misiniz?
Ofis programı öneriniz nedir?
Ve istediğinm herhangi bir ekranda istediğim kısmı fotoğraf olarak almanın yolu var mı?
Selâmlar
Au tuşlara teker teker dokunmadan üstüne gitmenin yeterli olduğu bi klavye vardı. Adını söyler misiniz?
TouchPal Keyboard SwiftKey 3 Keyboard Swype
OfficeSuite Pro 6 Quickoffice Pro Google Drive(Google Docs içinde)
Ve istediğinm herhangi bir ekranda istediğim kısmı fotoğraf olarak almanın yolu var mı?
No Root Screenshot It
Selâmlar
Selâmlar
klavye süper. Ama diğer leri ücretliUmarım işini görür![]()
klavye süper. Ama diğer leri ücretli![]()
Uygulamaların full sürümüde mevcut ancak orasını google'da araştırman gerekiyor. Sebebini anlamışsındır![]()
Android için kaliteli tavsiye edebileceginiz bir müzik indirme programı bulunuyor mu acaba
Yandex harita uygulamasında bunlar var ama büyük şehirler için geçerli.ya arkadaşlar ben bişey soracam telefonda bir program varmışTrafikle ilgili hangi yol açık hangi yol kapalı veya yoğun olduğunu gösteriyor.Bilen varmı