Android Uygulama İstekleri

trn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar... android telefonların sar değerlerinin düşürülmesini sağlayan güvenilir uygulama varmı? (ücretli ve ücretsiz)...? yada bu konuda android uygulaması yapılabilir mi?...uzman arkadaşların cevabını bekliyorum...

reginard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Faiz oranlarını hesaplamak için bir uygulama talebim olacaktı konut kredisi ihtiyaç kredisi taşıt kredisi için
Hesap kitap diye bir uygulama mevcut fakat sadece konut kredisi hesaplayabiliyor kkdf ve bsmv ekleme şansımız olmuyor tam kapsamlı bir uygulama mevcutmudur acaba

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Faiz oranlarını hesaplamak için bir uygulama talebim olacaktı konut kredisi ihtiyaç kredisi taşıt kredisi için
Hesap kitap diye bir uygulama mevcut fakat sadece konut kredisi hesaplayabiliyor kkdf ve bsmv ekleme şansımız olmuyor tam kapsamlı bir uygulama mevcutmudur acaba

yapıkredinin mobil uygulamasında hesaplama araçları mevcut ama yapıkredinin verileri ile hesaplıyor tabi. Farklı bir uygulama varmı araştırmak lazım bulursam buradan paylaşırım

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bluetooth üzerinden bilgisayarımdaki programları, en azından Aimp'i yönetebileceğim bir program var mı acaba @REDFOKS

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
İnterneti kullanması bence daha iyi ama bluetooth için şöyle bir şey var

wireleas zımbırtım olmadığı için bluetootha mecburum şimdilik. Deneyelim bakalım. Teşekkürler...

--- Mesaj Güncellendi ---

Bu da java lisanlı sürümünü mü ne istiyor anladığım kadarıyla. Dediği yerden java indirdim ama kurulumdan sonra kayıt sayfasına yönlendiriyor, paralar falan gördüm, anında uzadım ordan :) Java olmadan da pc'ye indirdiğim server çalışmıyor. Ulen Nokia'da ne kolay yapıyorduk bu işi. [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sağlam bir e posta istemcisine ihtiyacım var önceden bir tane denemiştim güzeldi adını unuttum :S denediğiniz önerebileceğiniz bir e posta istemcisi varmı arkadaşlar ??

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Sağlam bir e posta istemcisine ihtiyacım var önceden bir tane denemiştim güzeldi adını unuttum :S denediğiniz önerebileceğiniz bir e posta istemcisi varmı arkadaşlar ??

Cihaz içinde gelen uygulama işimi gördüğü için diğerlerini yükleme ihtiyacı duymadım:D Bu nedenle tavsiye edebileceğim bir istemci yok :)

Bunları inceleye belki işine yarayanı çıkabilir.
K-9 Mail
MOBILE DOCUMENTS
MailDroid Pro
Kaiten Email
Enhanced Email
NitroDesk TouchDown
ProfiMail

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben cihazın rootlu olması işini anlayamadım birisi açıklayabilir mi :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Ben cihazın rootlu olması işini anlayamadım birisi açıklayabilir mi :)

Telefon üreticileri, telefonlarına entegre ettikleri Android işletim sistemi üzerinde, ana sistem değişiklerine izin vermezler. Mesela telefon üzerinde gelen uygulamaları kaldırmana izin vermez. Bunu aşmak için yani sistemde değişiklik yapabilmek için, telefonun root denilen bir işlemle özgür bırakılması gereklidir. Tabi bu olay telefonun garanti durumunu etkiler. Root olayından sonra telefonda yapılacak işlemlerde dikkatli olunması gerekir, zira telefonun ciddi ölçüde zarar görebilir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Selâmlar

Android kullandıkça isteklerim yavaş yavaş beliriyor.

Au tuşlara teker teker dokunmadan üstüne gitmenin yeterli olduğu bi klavye vardı. Adını söyler misiniz?

Ofis programı öneriniz nedir?

Ve istediğinm herhangi bir ekranda istediğim kısmı fotoğraf olarak almanın yolu var mı?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Office programı: Documents to Go [MENTION=13465]byefsane[/MENTION]. Görüntüler, değişiklik yapmanı sağlar. Ücretli sanırım ama istersen yollayabilirim. Diğerleri için önerebileceğim bir şey yok.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Selâmlar

Au tuşlara teker teker dokunmadan üstüne gitmenin yeterli olduğu bi klavye vardı. Adını söyler misiniz?

Ve istediğinm herhangi bir ekranda istediğim kısmı fotoğraf olarak almanın yolu var mı?

Klavye swype..
Office için ise Documents to Go gayet kullanabilirsin.. pro sürümünü bulabilirsin :D

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Selâmlar

TouchPal Keyboard SwiftKey 3 Keyboard Swype

OfficeSuite Pro 6 Quickoffice Pro Google Drive(Google Docs içinde)

No Root Screenshot It

Umarım işini görür :)

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selâmlar

Ekran görüntüsü almak için markette bi çok uygulama var( link1 Link2 ) ama senin istediğin gibi ekranın bi bölümünün görüntüsünü alan varmı bilmiyorum :( bide uygulamalar root istiyo.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Selâmlar

Swype

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android için kaliteli tavsiye edebileceginiz bir müzik indirme programı bulunuyor mu acaba

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
su siralar Musicbox u kullaniyorum birde easy mp3 dowland var ama o network eror hatasi veriyor uzun suredir

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Android için kaliteli tavsiye edebileceginiz bir müzik indirme programı bulunuyor mu acaba

Tunee Music
chart

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya arkadaşlar ben bişey soracam telefonda bir program varmışTrafikle ilgili hangi yol açık hangi yol kapalı veya yoğun olduğunu gösteriyor.Bilen varmı

yuci308

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya arkadaşlar ben bişey soracam telefonda bir program varmışTrafikle ilgili hangi yol açık hangi yol kapalı veya yoğun olduğunu gösteriyor.Bilen varmı
Yandex harita uygulamasında bunlar var ama büyük şehirler için geçerli.