Android telefona xp win7 kurmak??

xmuratti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belki kurulabilir ancak oyunları oynayamazsın o kadar güçlü değil telefonlar

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Senin benim yapabılecegım seyler degıl onlar.

1 kez bir iPhone a android 4.0 kuruldugunu gormustum (Çin Yapımı değil bildigin iOs dan Android e Dönme) adamlar bilfigin programcı 20 30 kisiler di oldugunda video nun sonunda sevınc cıglıgı atmıslardı :D

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bazi modellere linux kuruldugunu duydum linuxda exe kurabilirsiniz

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kuramazsın, sanallaştırma yaparak kurarsın(emulator gibi)

X86 ile ARM bambaşka bir dal.

Windows Rt yi kurarsın ama çok uğraşırsın...

Kimse de dememiş ki? Deli misin ne yapacaksın xp yi...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nesi fake yada mumkun degil :Darastirin ilk once :D ben bir ubuntu uzerine 5 farkli sistem calistiriyorum. android de bunlarin icinde :D sadece virtualize programi yeterli .. telefonun androidini silmiorsunuz zaten. uzerine kuruyorsunuz ama hizli bir system olmayacagi kesin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Konuyu hortlatmak istemezdim ama SDN forumunda bu kadar cahili görmek beni çıldırttı resmen! evet 5800 dahil diğer android telefonlara xp/win7 hatta telefonun donanımına bağlı olarak win 8 dahi kurulur. oyunda açılır ama pek akıcı olmaz çalıştırabileceğin en yüksek grafiklere sahip oyunda heralde half life 1 olurdu. daha fazlasını kaldırmadığı için değil windows ekran chip ini tanımazdı tanısa bile oyunlar bunu tanımazdı. neyse sinirim geçti takılın.

altat06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani tarih eski ama sırf cevap vermek için buraya üye oldum ben 2010 de n73e Windows 95 kurdum 2012de arc s telefonuma Windows xp kurdum şuan Windows 7 kuruluyor şoka girdim imkansız yazısına ilginç zaten sdn fazla sevmem biraz teknolojiyle uğraşan insanlar olunda millete yanlış bilgi vermeyin bi araştırın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
windows xp sp3 kurdum. Pinball oyununu 15fps de falan açìyor. (4çekirdek ?mhz. ,default cpux64.600 mb ram) telefon: lg g2 2gb ram. 4çekirdek cpu 2260mhz beyler limbo pc emulator da sanal makine mhz nasīl arttīrīlīr