Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 kez bir iPhone a android 4.0 kuruldugunu gormustum (Çin Yapımı değil bildigin iOs dan Android e Dönme) adamlar bilfigin programcı 20 30 kisiler di oldugunda video nun sonunda sevınc cıglıgı atmıslardı
nesi fake yada mumkun degil arastirin ilk once ben bir ubuntu uzerine 5 farkli sistem calistiriyorum. android de bunlarin icinde sadece virtualize programi yeterli .. telefonun androidini silmiorsunuz zaten. uzerine kuruyorsunuz ama hizli bir system olmayacagi kesin
Konuyu hortlatmak istemezdim ama SDN forumunda bu kadar cahili görmek beni çıldırttı resmen! evet 5800 dahil diğer android telefonlara xp/win7 hatta telefonun donanımına bağlı olarak win 8 dahi kurulur. oyunda açılır ama pek akıcı olmaz çalıştırabileceğin en yüksek grafiklere sahip oyunda heralde half life 1 olurdu. daha fazlasını kaldırmadığı için değil windows ekran chip ini tanımazdı tanısa bile oyunlar bunu tanımazdı. neyse sinirim geçti takılın.
yani tarih eski ama sırf cevap vermek için buraya üye oldum ben 2010 de n73e Windows 95 kurdum 2012de arc s telefonuma Windows xp kurdum şuan Windows 7 kuruluyor şoka girdim imkansız yazısına ilginç zaten sdn fazla sevmem biraz teknolojiyle uğraşan insanlar olunda millete yanlış bilgi vermeyin bi araştırın.
windows xp sp3 kurdum. Pinball oyununu 15fps de falan açìyor. (4çekirdek ?mhz. ,default cpux64.600 mb ram) telefon: lg g2 2gb ram. 4çekirdek cpu 2260mhz beyler limbo pc emulator da sanal makine mhz nasīl arttīrīlīr