Android telefon tavsiyesi

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Slm arkadaslar androidli bir telefon almayi dusunuyorum sizlerdende yardim alirsam iyi olur die dusundum. butce olarak max 700 tl ayirdim bu fiyata uygun ozellikli cep telefonu onerilerinizi bekliyorum

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Xpearia Solo hizlialda şuanda 789 tl bak istersen. Alınabilir sanki :)

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
nexus s diyorum başka bir şey demiyorum. getirtmen lazım yurtdışından bir tanıdık bulup.

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Amerika'da tanıdık varsa Galaxy Nexus diyorum 349 usd yaklaşık 650 - 700 liraya geliyor 100 lirada pasaport kayıt için IMEI vergisi toplamda 800 850 ye patlıyor ama orjinal Google destekli birebir yazılım güncellemesini alan bir cihaza kavuşuluyor 4.1.1 Jelly Bean sürümünden sonrasıda garanti 2013 te çıkacak Key lime Pie sürümü %99 Galaxy Nexus içinde gelecek hatta ilk güncellenen cihazlardan biri olacak 2013 Nexus cihazından sonra ...

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsung Galaxy S plus (kullandım şiddetle tavsiye) , Samsung Galaxy S 2 (ekran boyutu uygunsa) Veya Galaxy Nexus

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsung Galaxy S plus (kullandım şiddetle tavsiye) , Samsung Galaxy S 2 (ekran boyutu uygunsa) Veya Galaxy Nexus

S plus i bilmiyorumda S2 ve nexus butceyi asar gibi :)

Amerika'da tanıdık varsa Galaxy Nexus diyorum 349 usd yaklaşık 650 - 700 liraya geliyor 100 lirada pasaport kayıt için IMEI vergisi toplamda 800 850 ye patlıyor ama orjinal Google destekli birebir yazılım güncellemesini alan bir cihaza kavuşuluyor 4.1.1 Jelly Bean sürümünden sonrasıda garanti 2013 te çıkacak Key lime Pie sürümü %99 Galaxy Nexus içinde gelecek hatta ilk güncellenen cihazlardan biri olacak 2013 Nexus cihazından sonra ...

Malesef tanidik yok olsa anlattiklariniiz uzere almaya calisirdim peki ace 2 hakkinda ne dusunuyorsunuz

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ace 2 fena değil gibi anca Galaxy S Advance (i9070) te göz önünde bulundurulabilir hem 4 inch hem AMOLED... NFC de mevcut ACE 2 ile farkları ise boyut ve 1 ghz işlemci ile gelmesi kuvvetle muhtemel Android 2.3.6 dan Android 4.1.1 e yükseltilecek iki cihazda ama yükseltme noktasında Galaxy S Advance daha avantajlı boyut ve segment düşünüldüğünde ... fiyatıda hepsiburada kampanyası ile epey farketmiş normalde 1299 liraya satılıyordu ancak şimdi kampanyada 1089 lira

http://www.hepsiburada.com/liste/sa...mi9070&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9070-S

sdntrkm_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Sony Xperia modellerine bakmalısın(Xperia U olabilir).HTC modellerine bakma bence.Kendimden biliyorum,üst düzey modeller olmadıkça ram kalmıyor telefonda(HTC)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Kendimde alacağım için bir süredir araştırıyorum inceliyorum, 700-900 lira seviyesinde en alınabilir telefon Sony Xperia Sola, 760 TL - 900 TL arası her tarafta bulabilirsin, en uygun yerden al. Boşuna araştırmana gerek yok telefonların artılarını eksilerini önüne koyunca Sola'dan başka alternatif kalmıyor tabi bütçemi arttırabilirim dersen başka, o vakit telefon çok. Dün elime alıp kurcaladım gayet güzel cihaz.

http://www.hizlial.com/u02.044.4140.0007/sony-xperia-sola
http://www.hepsiburada.com/liste/so...x?productId=telcepericesola&categoryId=371946

Reaksiyon puanı
16,128
aklima geldi eski surumlu ucuz diye alma her marka android 4.0'a guncelleme vermicek donanimsal yetersizliklerden dolayi sonra tarayicisi o siteyi aciyor bu siteyi acmiyor hic bisey kurulmuyor dersin mesela nevrotik android 2.2 netbook almisti virtual radio kurulmuyor www.vradio.org burdan indirebilirsin.

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
galaxy ace uzak dur,dokunmatiği berbat bence,gio dan ona geçince baya bi sersemledim.

Reaksiyon puanı
16,128
orasi ayri birde cok zayif donanimli oyun oynamak hayal onunla ace fiyasko.

mseyitsahin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Forumda w icin iyi yorum fazla yok herkes ram yetersizliginden yakiniyor ve buna bagli olarakta cihazin dondugunu soyluyorlar sen ne dersin

Arkadaşımda Galaxy W kullanıyor bende Galaxy s2 var ben arkadaşımda gördüğüm için önerdim yani kullandım biraz kurcaladım öyle donma vs göremedim ram konusunda bazı oyunlarda sıkıntı oluyorda onun dışında problem yok oyun konusunu çözmek içinde ram temizleyip girince bir problem gözükmüyordu.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yorumlariniz sagolun arkadaslar ace 2 ninmi dokunmatigi kotu yoksa ace serisinin mi ? onerdiginiz cihazlara bakacam galaxy w galaxy s plus xperia sola birde s2 mini var onun hakkinda bilgisi olan varsa goruslerini yazabilirrmi

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bide belirttigim cihazlardan 4.0 guncellemesini alan olurmu

Reaksiyon puanı
16,128
xperia s 4.0 ile geliyorda butceni asar ama onerilen xperia modelleri daha iyi android uyarlamada sony cok daha iyi her nekadar sony ericsson bana ters gelsede sevmesemde urunleri iyi kullanicilarinin memnun olma orani cok yuksek xperia uzerine yogunlas f/p orani yuksek urunleri cok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one v - turkcell maxipro 5 - samsung galaxy W - LG Optimus Black - Sony Xperia Sola

arasında kaldım ama Sony Xperia Sola'dan vazgeçtim çünkü sar (radyasyon) değeri aşırı fazla ve sesi aşırı az geliyormuş ve hepsinde böyleymiş.İce Cream Sandwich alıyormuş ama ben bu özelliği için istiyordum.

Turkcell maxipro 5 ve samsung galaxy W kullanan biri Turkcell maxipro 5'in daha iyi olduğunu söylüyor.
Turkcell deyip geçmeyin aslında bu yurtdışında çok satan marka Huawei'nin ürünü.

Yani LG Optimus Black - Turkcell MaxiPRO5 - HTC One V
arasında kaldım hangisini almalıyım ?

Reaksiyon puanı
16,128
turkcell maxipro iyidir satin alirken cebine delik acmaz ve sadece turkcell ile calisiyor olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şimdi de turkcell maxipro 5 - HTC One V - Samsung Galaxy W
arasında kaldım hepsi aynı fiyata yani hepsi satın alırken cebime delik açmayacak :)
Hangisini öneriyorsanız alacağım bugün veya yarın :)
(Sadece bu 3 telefondan birini alabilirim turkcell ile alacağım için)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende xperia sola ve galaxy w arasında kaldım :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia sola ve galaxy w diye bişey olmaz sola zaten 1 ghz çift çekirdekli galaxy w tek çekirdek 1 ghz direk solayı al bekleme.