Android Tabanlı HTC HD2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alabula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Tayvanlı üreticinin en güçlü donanıma sahip çok sevilen akıllı telefonu HD2 modeli Android işletim sistemi ile birlikte Supersonic adıyla vitrinlerde yer alacak.

1 GHz işlemci 512 MB Ram gibi özelliklerle son derece güçlü bir donanıma sahip olan HD2 ile yakın zamana kadar bilgisayarlarda gördüğümüz teknoloji, ceplerimize kadar girmeyi başardı. HD2'nin böylesine çok sevilmesindeki en önemli gerekçelerden bir tanesi belki de Tayvanlı üreticinin böylesine cömert davranmasıydı.

htc_hd2_haber11264546233.png

Solda yer alan cihaz HTC HD2 ve hemen yanındaki serinin yeni üyesi Androidli Supersonic.

Bir süre önce Windows Mobile 7'ye yükseltme desteği verileceği açıklanan cihazın aynı zamanda farklı mobil platformlarda da kullanılacağı söylentisi bir hayli yükselmişti. Nexus One ve Droid ile çıtasını bir hayli yükselten Android platformunun bir diğer güçlü üyesinin de HD2 olacağı artık kesinleşti. HTC Supesonic adıyla vitrinlerdeki yerini alması beklenen akıllı telefonun Android 2.1 ile donatılacağı ve WiMax desteğinin bulunacağı ifade ediliyor.

:: Cihaz hakkındaki düşüncelerinizi SDN forumlarında paylaşın.

Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
hele sükür benim hd2 bir ayni boyutta kari bulabildik yahuuu.aklimdan geciyordu zaten.agabeyim htc hero kullanir ve benim telefonuma (HaTiCe hd2) göz dikmisti dediki guzel hizli buyuk ekrani var.bende yapistirdim korkma sanada koca buluruz diye yani ayni boyutta androidli telefon cikmasin mi.:D
simdi benim aynisini alacagina android i alsin.

bunlar sahane yaa..

HaTiC durmak bilmiyor yaa, bu ne fare gibi cogaliyorlar.bunlar artik telefon yetistiremez yahu piyasa alt üst olacak.baska markalar bunlar la bas edebilecek mi yok arkadas bunlar zaten apple sollamislar ama nokiaya yi allah bilir sollarlar.iki boyutta iki yeni system yav ne diyecegimi sasirdim yaa...
bana ne oluyor yaa gecenin yarisinda.

AHHHH HaTiCe m ne iyi etmisem seni almakla ...oyoyoy haticem ne guzel bir cepsin sen ne guzel bir cepsin sen parmaklarimda ekran kulagimda kullakliklar oyoyoy HaTiCe.

durun savrulun geliyoruz.tayvanlilarda para bol galiba.bunlar kendileriyle rekabet ediyorlar yahuuu.durmadan yeni cep.ama bizi de deli ediyorlar yeni almis telefonu bakiyorsun 2 hafta sonra bunun yenisi daha cikmis iyi olani buda yenisine göre kiskandiriyor ....

ramaknisnan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
HD2 almayı düşünürken , yine kaldık iki arada bir derede :) . Ayrıca bir de HTC HD3 söylentileri çıktı ki; özellikleri dudak uçuklatıyor.

Kaynak

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hd3 özellikler süper eğer öyle bir telefon çıkarsa onu alırım şuan ki hd2 yetersiz bence ve serinin ilk telefonu.

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
hdmi cikisi biraz zor gözüküyor bu hd3,bu henüz dedi kodu,ama özellikler gercekten sahane.hele video arama,1,5ghz cpu,1 rom ve ram....

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Özellikleri mükemmel ama dış tasarımı çok kaba büyük tasarımı pek beğenmedim...