excelente
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 17
Samsung Galaxy mini kullanıyorum.Android 2.2 yüklü. Bu akşam telefona usb kablosuyla birşeyler atmak istedim..Usb kablosunu takar takmaz Kies uygulaması otomatik olarak açıldı ve Kies programının yeni bir sürümü olduğunu haber verdi.Bende Kies i güncelleştirdim.Sonra Kies yeniden başladığında şu uyarı çıktı..'Telefonunuzun yazılımının yeni versiyonu vardır..Güncelleştirmeniz telefonunuz açısından iyi olacaktır..Telefonunuzun performansı artacaktır.'
Bende onayladım sonra program kendiliğinden telefon yazılımını yükseltti.Ben hiçbirşeye dokunmadım.Yaklaşık 20 dakika sürdü..Telefon açıldıktan sonra android market uygulamasının otomatik kurulduğunu gördüm ve girdim epey uygulama indirdim.Sorunsuz bir şekilde çalışıyor şu an..
Daha sonra internette aradım fakat Resmi Android marketin Galaxy mini için açıldığı haberini bulamadım.Acaba yüklediği versiyonla alakalı bişey mi bu ??
Bende onayladım sonra program kendiliğinden telefon yazılımını yükseltti.Ben hiçbirşeye dokunmadım.Yaklaşık 20 dakika sürdü..Telefon açıldıktan sonra android market uygulamasının otomatik kurulduğunu gördüm ve girdim epey uygulama indirdim.Sorunsuz bir şekilde çalışıyor şu an..
Daha sonra internette aradım fakat Resmi Android marketin Galaxy mini için açıldığı haberini bulamadım.Acaba yüklediği versiyonla alakalı bişey mi bu ??