Android ile Wireless Şifresi Kırmak Mümkün mü ?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Telefon ile kirmak mumkun. Gerekli yazilimi birileri yapmistir. Ama kac yilda kirarsin onu bilemem :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Uygulama vardır da
1.Arkadaşın dediği gibi kaç yılda kırar bilinmez işlemci gücüne göre değişir.
2.Wifi üzerinde çok fazla deneme yapacağından telefonun wifi alıcısını bozabilir .

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Uğraşana kadar helalinden kendiniz alın paranızla,o kadarmı züğürtsünüz.Edep yahu.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bizim millet otlanmayi sever diye bosuna demiyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Her zaman ki gibi bahane hazir.

Biraz pahali gelen her seyde otlakcilik yapmak mübahmis gibi hemen savunun.

Orijinal oyun almaya gelince para yok, isletim sistemine para yok, internete para yok, ama her sene sonu en son model tel almaya bilgisayara para var.

De ki sadece pahaliligindan degil de para vermek istemedigimiz icin otlaniyoruz.

Zorunuza gidiyor cünkü helalinden bir seye sahip olmak. Milletin sirtindan yasamak daha zevkli geliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internet evet gerçekten aşırı pahalı. ama pahalı diye birilerinin şifresini kırıp ki konuya açan kişi bunu sorucak kadar acemiyse kıramaz her neyse şifreyi kırıp birisinin hakkına girmek mi sizin çözümüz. bu şeklide hakkınızı aramayın, .çözüm üretmeyin. başka birşey yapıp bu tür şirketlerin bizi sömürmesini durdurmalıyız.

tavsiye olarak komşunla konuş. yarı yarıya parayı ödeyelim, birlikte neti kullanalım mı diye rica et.

ve ağların güvenliklerini araştırmanı tavsiye ederim. rastgele bir ağa bağlanmayla ağdaki biri neler yapabilir ağdakilere bi bilsen.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Yani ben bi kere şifre kırdım o da kendi şifrem kul hakkına karşı çok dikkatliyimdir ayrıca ava giderken avlanma durumu var. Şimdi biri benim şifremi kırsa internetime bağlansa banka şifreleri, online oyun şifreleri, özel bilgiler, mesajları, facebook şifresi, twitterı, emalı falan bunların hepsini rahat rahat ele geçilebilir sen de 12 ₺ kar etcem diye 3000₺ kaybedersin kalırısın öyle hem dünya da hem ahirette cezasını çekersin unutma kul hakkı affedilmeyen bir günah

dReyfus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Android Lunix tabanlı olduğu için mümkün. Herkesde vicdan-ı atara gelmiş gereği yok adam gibi internet bağlatmayı herkes ister ama durum yoktur anlarım. Kırcaksanız şöyle süpermarket avm gibi yerlerinkini kırın. Gariban halka dokunmayın :yes:

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Internet şifresi kırmak için ağ kartının monitor modunu desteklemesi gerekir ayrıca ağ kartına büyük bir hasar verebilir son olarak da 8 karakterli bir wifi kırması bilgisayarda 8 yıl alıyor bir de telefonda anca çocukların görür o zamanı :D

dReyfus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gidip şifreyi adam gibi sorunuz :yes:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cevabını alamadığı şeyi kırmaya çalışan yurdumuz insanı :D

CemreSeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şifre kurmak eskisi gibi kolay değil. Güvenlik önlemleri her gecen gün artiyor

metinimaq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eger telefonun rootlu ise wps si acik wifileri kırabiliyorsun
Wifi neo hacker programin adi tht de var anlatımı busy box kurman lazım telefona tek şart bu
Not: Telefonun ROOT'lu olması gerek.
Not: Wps si açık wifileri kirabiliyor sadece.
Not: Maxsimum 2 dk ka icinde kırıyor.

Linke bakmadan yorunladım aynı program