Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulama vardır da
1.Arkadaşın dediği gibi kaç yılda kırar bilinmez işlemci gücüne göre değişir.
2.Wifi üzerinde çok fazla deneme yapacağından telefonun wifi alıcısını bozabilir .
internet evet gerçekten aşırı pahalı. ama pahalı diye birilerinin şifresini kırıp ki konuya açan kişi bunu sorucak kadar acemiyse kıramaz her neyse şifreyi kırıp birisinin hakkına girmek mi sizin çözümüz. bu şeklide hakkınızı aramayın, .çözüm üretmeyin. başka birşey yapıp bu tür şirketlerin bizi sömürmesini durdurmalıyız.
tavsiye olarak komşunla konuş. yarı yarıya parayı ödeyelim, birlikte neti kullanalım mı diye rica et.
ve ağların güvenliklerini araştırmanı tavsiye ederim. rastgele bir ağa bağlanmayla ağdaki biri neler yapabilir ağdakilere bi bilsen.
Yani ben bi kere şifre kırdım o da kendi şifrem kul hakkına karşı çok dikkatliyimdir ayrıca ava giderken avlanma durumu var. Şimdi biri benim şifremi kırsa internetime bağlansa banka şifreleri, online oyun şifreleri, özel bilgiler, mesajları, facebook şifresi, twitterı, emalı falan bunların hepsini rahat rahat ele geçilebilir sen de 12 ₺ kar etcem diye 3000₺ kaybedersin kalırısın öyle hem dünya da hem ahirette cezasını çekersin unutma kul hakkı affedilmeyen bir günah
Android Lunix tabanlı olduğu için mümkün. Herkesde vicdan-ı atara gelmiş gereği yok adam gibi internet bağlatmayı herkes ister ama durum yoktur anlarım. Kırcaksanız şöyle süpermarket avm gibi yerlerinkini kırın. Gariban halka dokunmayın :yes:
Internet şifresi kırmak için ağ kartının monitor modunu desteklemesi gerekir ayrıca ağ kartına büyük bir hasar verebilir son olarak da 8 karakterli bir wifi kırması bilgisayarda 8 yıl alıyor bir de telefonda anca çocukların görür o zamanı
Eger telefonun rootlu ise wps si acik wifileri kırabiliyorsun
Wifi neo hacker programin adi tht de var anlatımı busy box kurman lazım telefona tek şart bu
Not: Telefonun ROOT'lu olması gerek.
Not: Wps si açık wifileri kirabiliyor sadece.
Not: Maxsimum 2 dk ka icinde kırıyor.