Android hakkında bilgi rica ediyorum

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Android'e merak saldım. Kafamda bazı soru işaretleri var.

Daha önce Android'li bir telefon kullanmadım. O yüzden pek bilgi sahibi değilim. Geleceği iyi olan bir işletim sistemi telefonlar için.

Yazılanlarda okuyorum mesela Sony Ericsson Experia x10 modeli Android 2.2yi alamıyor falan gibi yazılar okuyorum. Neden yüklenemiyor anlamış değilim.

Araştırdım biraz ama bulamadım ayrıca daha önce Android'li bir telefon kullanmadığım için biraz bu muhabbetlerden uzak kaldım öğrenmek istiyorum.

Bana kısaca Androidi anlatabilecek bir kaynak öneren birileri varsa çok sevinirim.

SGYP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.kitapturk.com/books/Kitap/79738/Android_android_2_Ve_Android_3.htm Bu kitaptan satın alabilrsin arkadaşım..:)) Motorola ve sony güncelleme açısından dandik ama çok iyi telefonlar benim telefonumda android Sürümüm 2.3.6 GINGERBREAD Kullanıyor Marka samsung samsungun mobil cihazlar üretmiş olduğu bir program var "kies" adında bu programı indirip telefonunu bağladığın anda otomatik senkronizasyon yapıyor ve bütün bilgiler karşına çıkıyor o bölümde androidin senin sürümünün bir üst modeli varsa uyarı çıkıyor güncellemek istermisin diye aynı açıdan samsungun android geliştirmesi her geçen gün dahada gelişiyor Sony xperia'larda çok gelişmiş ama hiç şüphe etme ve git bir tane samsung galaxy serisinden bir tane telefon al herkesin ihtiyacı :)))) Bu arada benim telefonum Samsung Galaxy Y Pro Çok memnunum her işimi görüyor google play store'dan istediğim her uygulamayı indiriyorum şarjı biraz çabuk bitiyor ama onunda bu forumda birçok çözümü var istersen birazdaha araştırabilirsin :)) İyi Günlerr...