Bilgili99
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 252
Duvar kağıdını paylaşabilir misiniz?
Duvar kağıdını paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim. Ama bu şu yukardaki resim mi yani? Bana farklı gibi geldi.Buyrunuz.
![]()
Aynen farklı resimTeşekkür ederim. Ama bu şu yukardaki resim mi yani? Bana farklı gibi geldi.
riske sokmayınGeçen sordu onlar mı ben mi diye. Bende düşünmem lazım dedim 2 gün konuşmadı![]()
Koreliler candırriske sokmayın![]()
"temalar" adlı sistem uygulaması bana huawei'nin arayüzünü anımsattı...Asus Zenfone 3
![]()
telefon yeni galibaSimdilik bu
![]()
Yarim seneliktelefon yeni galiba![]()
bizim 4. sınıftaki hoca geldi aklıma. ana ekranında hicbisi yoktu apps bölümüne bakıyodu sadeceYarim senelik![]()
Iki gün önceye kadar baya kalabalıktı sıkıldımbizim 4. sınıftaki hoca geldi aklıma. ana ekranında hicbisi yoktu apps bölümüne bakıyodu sadece![]()
tertemiz helal olsunIki gün önceye kadar baya kalabalıktı sıkıldım![]()
Sagoltertemiz helal olsun![]()
Eyvallahresimi hizliresim.com'a upload edin. upload ettiğiniz resme bir link verilcek. onu kopyalayın. resim bölümünden resim urlsini kopyalayın. olay bu. bu arada "resim direkt adresi" ni kopyalayın
@farukarslan eğer resim yükle butonundan yaparsanız kaliteli resim upload edebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 25492
Tapatalk dan resim ekledim o zaman bozdu.@farukarslan eğer resim yükle butonundan yaparsanız kaliteli resim upload edebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 25492
Simdilik bu
![]()
İos launcher bile çekilmiyor çok itici geliyo banabu da benimki
![]()
ios launcheri kullanıyorumtouchwiz sıktı.
launcher uygulaması:
xOS Launcher - Google Play'de Android Uygulamaları