- Reaksiyon puanı
- 3,747
silindi (4297107)
Son düzenleme:
Simgeler yerine baska bir ikon paketi kullansaniz bence daha hos dururabilirbu da benimki
![]()
ios launcheri kullanıyorumtouchwiz sıktı.
launcher uygulaması:
xOS Launcher - Google Play'de Android Uygulamaları
bu da benimki
![]()
ios launcheri kullanıyorumtouchwiz sıktı.
launcher uygulaması:
xOS Launcher - Google Play'de Android Uygulamaları
Sence 5 dk icinde hazirladigim icin olabilir mi sadece ikon paketleri ornek olsun diye gonderdim yadeyse widget ws kaldirmayi bende bilirimİlk görüşte samsung sandım. pek başarılı olmamış hocam sizin cihazda
--- Gönderi Güncellendi ---
iPad gibi durdutablet çünkü. uğraşamam packlerde... rahatım böyle
![]()
Samsung s8 touchwiz uzerine tema olarak hazirladigimdan samsunga benziyecek tabiki ben sadece ikon paketlerini ornek gostermistim samsunga benziyor demeniz biraz garibime gitti sanirim ondane bende 5 dakikada yaptım. ikon-mikon hiç değiştirmedim. neden sert çıkıyorsunuz ki![]()
Değiştirmeyi unutmuşum.Hayatta kullanmam kendi wallpaperim var.Sürekli onu kullanırım.bizim tabletin wallpaper'iydi ilk zamanlargüzel
Hocam duvar kağıdındaki kedi sizin kediniz mi?
Bu telefonun marka model alabilirmiyim.Old versiyon gibi geldi bana
sokak kedisi merdivene yatardı sevdiren uysal kedilerden di kayboldu...Hocam duvar kağıdındaki kedi sizin kediniz mi?![]()
GT-S5360:Bu telefonun marka model alabilirmiyim.Old versiyon gibi geldi bana![]()
Sana seni tebrik ederim.Nasıl bari yeni bir telefon değil yavaşlamıştır bayağı.sokak kedisi merdivene yatardı sevdiren uysal kedilerden di kayboldu...
GT-S5360:
Ekli dosyayı görüntüle 25712
Sana seni tebrik ederim.Nasıl bari yeni bir telefon değil yavaşlamıştır bayağı.
Eyvallah haklısın galiba.Ekli dosyayı görüntüle 25717
kasma yok onu arayanlar daha çok kasıyor...