- Reaksiyon puanı
- 3,747
bana hoş geliyorİos launcher bile çekilmiyor çok itici geliyo bana![]()

bana hoş geliyorİos launcher bile çekilmiyor çok itici geliyo bana![]()
Simgeler yerine baska bir ikon paketi kullansaniz bence daha hos dururabilirbu da benimki
![]()
ios launcheri kullanıyorumtouchwiz sıktı.
launcher uygulaması:
xOS Launcher - Google Play'de Android Uygulamaları
bu da benimki
![]()
ios launcheri kullanıyorumtouchwiz sıktı.
launcher uygulaması:
xOS Launcher - Google Play'de Android Uygulamaları
İlk görüşte samsung sandım. pek başarılı olmamış hocam sizin cihazda
iPad gibi durduSimgeler yerine baska bir ikon paketi kullansaniz bence daha hos dururabilir
Sence 5 dk icinde hazirladigim icin olabilir mi sadece ikon paketleri ornek olsun diye gonderdim yadeyse widget ws kaldirmayi bende bilirimİlk görüşte samsung sandım. pek başarılı olmamış hocam sizin cihazda
--- Gönderi Güncellendi ---
iPad gibi durdutablet çünkü. uğraşamam packlerde... rahatım böyle
![]()
e bende 5 dakikada yaptım. ikon-mikon hiç değiştirmedim. neden sert çıkıyorsunuz kiSence 5 dk icinde hazirladigim icin olabilir mi sadece ikon paketleri ornek olsun diye gonderdim yadeyse widget ws kaldirmayi bende bilirim
Samsung s8 touchwiz uzerine tema olarak hazirladigimdan samsunga benziyecek tabiki ben sadece ikon paketlerini ornek gostermistim samsunga benziyor demeniz biraz garibime gitti sanirim ondane bende 5 dakikada yaptım. ikon-mikon hiç değiştirmedim. neden sert çıkıyorsunuz ki![]()
ha siz ikon paketiii... ben launcher diyorum neyse özür dilerim şahsen iyi günlerSamsung s8 touchwiz uzerine tema olarak hazirladigimdan samsunga benziyecek tabiki ben sadece ikon paketlerini ornek gostermistim samsunga benziyor demeniz biraz garibime gitti sanirim ondan![]()
bizim tabletin wallpaper'iydi ilk zamanlar
Değiştirmeyi unutmuşum.Hayatta kullanmam kendi wallpaperim var.Sürekli onu kullanırım.bizim tabletin wallpaper'iydi ilk zamanlargüzel
Hocam duvar kağıdındaki kedi sizin kediniz mi?
Bu telefonun marka model alabilirmiyim.Old versiyon gibi geldi bana
sokak kedisi merdivene yatardı sevdiren uysal kedilerden di kayboldu...Hocam duvar kağıdındaki kedi sizin kediniz mi?![]()
GT-S5360:Bu telefonun marka model alabilirmiyim.Old versiyon gibi geldi bana![]()
Sana seni tebrik ederim.Nasıl bari yeni bir telefon değil yavaşlamıştır bayağı.sokak kedisi merdivene yatardı sevdiren uysal kedilerden di kayboldu...
GT-S5360:
Ekli dosyayı görüntüle 25712
Sana seni tebrik ederim.Nasıl bari yeni bir telefon değil yavaşlamıştır bayağı.
Eyvallah haklısın galiba.Ekli dosyayı görüntüle 25717
kasma yok onu arayanlar daha çok kasıyor...